StartTheGame
Üye
Adamlar ilk tantıldığı gün zaten bir çok şeyi gostermişler.Sistemin şuanki hali çok iç açıcı değil ve şuan kurulup kullanılmaz bile.Paylaşılan butun sslere ve videolara baktığımda 8.1 üzerine badana boya yapmışlar gibi duruyor tabi ilerleyen gunlermi desek aynı desek bilemedim ama gelecek olan güncelleme ile toparlayacaklarmış.Adam sormazlar mı ? Bunca zaman yapa yapa bu haliylemi çıkardınız karşımıza birde ıosun ilk betasından daha az hatayla diyorlar .ya hata olsun eyvallah ama ozellikde olsun hani ne yapmışlar biri bana listelesin özellikleri karo boyıtu değişip bildirim merkezine bir kaç buton koyup birde arkaya resim koyup hooop alın size wp 10'mu???
Kurmayacağım bu betayı derken işde bu nedenlerden dolayı kurmayacağım.Beni şuan için Wp 10'a çeken hiç bir yenilik yok .Ekran kilidi bile aynı yahu insan orada farklı bir iki efektle açılış koyar ,ne biliyim saati analog versiyonunu koyar.Sabah sabah serviste sinirlerim oynadı yine.
Gelmeden önce de fiyasko olacağını söylemişsin de, zaten gelmedi ki? Windows 10 Mobile henüz gelmedi arkadaşlar. Şunu bi öğrenin artık. Bu bir tür Windows 10 Mobile ESKİZİ. Ön tasarımı, Betanın öncesi, Test ve hataların denendiği ilk yapı. Arkadaşım Bir sanat eserinin kağıt üzerindeki eskiz çalışması, karalaması bu. Şimdi sen bu noktadan fiyasko oldu diyebiliyor musun? Sen kahin misin?
bugün 630 yükledim bu kadarmı kötü olur ya kasmalar menünün yarısı İngilizce yarısı Türkçe çin malı telefonlar gibi olmuş böyle güncelleme olmaz olsun
Durumdan memnunlukla alakası yok. Olay şu ki burada serzenişte bulunanların çoğunun da bu Preview sürümü ile ilgili bilgisi ve ilgisi yok. Sanırım bu tarz programların amacının ülkemizde yerleşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var.Anlaşılan benden başka herkes durumdan çok memnun
Bu sürümün adı dikkat ettiyseniz "Windows 10 Mobile Technical Preview" yani ileri düzey bilgisi olan kullanıcılar için, ha bu sürümdeki hatalar Windows 10 Mobile Comsumer Preview yani tüketici ön izleme sürümünde olsa belki haklı olabilirdiniz.
Adamlar ortaya bir şablon koydu ve o şablonu eklenecek özellikleri de belirledi. Şu anda yayınlanan şablon sürüm bile genel olarak günlük kullanıma tam uygun olmasa da büyük sorunlar çıkartmaz. Bu bile ileride sistemin neye benzeyeceğini işaret ediyor. Bu arada kullanım şartlarında dikkat ettiyseniz "Preview programı boyunca sistem ara yüzünde olacak değişiklikleri" de kabul ediyoruz. Adamlar arayüzü de geliştirmeye ve daha tutarlı tasarım çizgileri oluşturmaya devam ediyorlar.
Her dediğine yazımda hak veriyorum zaten şuna dikkat çekmek istiyorum insanlarda oluşan algıya da bakmak lazım tom waren çıktı dedi iosun betalarından daha iyi çalışıyor dedi gerek twitter gerek yabancı kaynaklarda söylenilenler de insanlarda buyuk beklentiler yaratmadı mı? Siz bile ms nin bu teknik onizlemelerinin beklenenden daha stabil geldiğini çoğu kez söylediniz e hoca öksürürse cemaat ne yapar bilirsinizinsanlarda beklentiyi yükseltti. Burada ms de suçlu bence algıyı görüp ona göre açıklama yapabilirdi. Herşey teori de ms yi çok haklı çıkarıyor zaten. Ama pratiğe bakınca yorumlar hiç olumlu değil benim dikkat çekmek istediğim bu teknik onizlemenin aslında insanlarda tüketici onizlemeymiş gibi görülmesi. İlk defa teknik onizleme ile karşılaşıyoruz oyle değilmi? Daha önce 8.1 de tuketici on izlemeyi almıştık. Bunu da 8.1 gibi olacak diye görmemiz çok normal değil mi Ali abi. Sen ms nin bakış açısıyla bakarsan biz hep haksısız zaten
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
evet bunun güncelleme olmadığını buradaki çoğu kullanıcıda biliyo zaten ama böyle bi saçmalık olamazÇok doğru katılıyorum. Zaten blyle güncelleme olmaz. Ama sorun şu ki bu bir güncelleme değil.
Adam'ın sevgisi var. Bizler Windows Mobile işletim sisteminin ne olduğunu bile bilmezken, kullanıp yenilikleri takip etmiş. Olamaz mı sence? İlla hissemiz mi olması gerekiyor? Sen tuttuğun takımın taraftarlığını yaparken hissen var diye mi yapıyorsun bunu? Gereksiz yorumlardan kaçınalım bence.evet bunun güncelleme olmadığını buradaki çoğu kullanıcıda biliyo zaten ama böyle bi saçmalık olamazsanırım etkinlikte gösterilen "klavye" bile daha sonraki güncellemeler ile gelecek,benim anlamadığım microsoft da yada nokia da hisseniz var gibi bu sistemi savunuyo olmanız,bu gerçekten çok ilginç
Bu yeni sistemin oturması uzun zaman alacak gibi. Onu da artık yeni cihazlarımızla deneriz. Windows 8.1 ile yetmeyen batarya Windows 10 ile nasılsa hiç yetmeyecek. Yola Windows 8.1 ile devam edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?