Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

zbahadir

Üye
Demek oluyor ki bu ay içinde bizim cihazlara Windows 10 açılsa bile bir işe yaramayacak. Bir süre daha beklemek lazım en azından sağlıklı bir build çıkana kadar.
 

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alıntı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

Tepkiler: Murat Alper, Esendağlı ve bulutsuzgece
Canlı yayında bakıyoruz, mesajlar dışında bir sorun yok gibi yani kasma vs.
 
Şu durumda ve şu saatte bile hala 92 online insan var bu bölümde
 

hololens işin reklam boyutuydu bence aynı google glass gibi. şuan ms çok düşük özellikli telefonlarla doldurmuşken piyasayı o telefonlarda kullanılmayacak özellikleri getirmeyecektir, ki senin ve benim kullandığım modeller en diptekiler artık, benim en büyük beklentim canlı karolara işlevsellik getirmeleriydi mesela müzik kutucuğundan şarkı değiştirme oynatma vb ki benim tel kaldırırmı ondanda şüpheliyim, birde hep isteiğim ama bulamadığım bir özellik telefonumdan rehberimdeki ekli bir numaraya kartvitimi atabilmek istiyorum ( belki vardır). şuan kilit ekranından müzik değiştirmek için açtığımda bile çok kısa sürede hemen müzik çalar kısmı kayboluyor bu bile saçma kalsa nolurki zaten dinliyorum o an.
 
Tepkiler: Esendağlı
NO BUİLDS bu yazıdan başka birşey çıkmıyor telefon L830 acaba şarjdan olabilirmi şu an %62 de şarj..
 

Peocawe

Üye

belki böylesi daha iyidir. Düşük cihazlardan üst seviyelere geliyolardır daha sağlam adımlar atmak için. 830'u da araya sıkıştırmışlardır.
 
Tepkiler: zbahadir

papakudioflu

Emekli Yönetici
15-20 günü nerden çıkartıyorsunuz acaba o kadar uzun mu sürecek ki.
Şunu unutmayalım adamlar bu sürümü yayınlayıp yatışa geçmedi çalışmaya devam ediyorlar ve şu anda da biletler yapıyorlar. Ne zaman olacak bilinmez ama şunu gördüm ki burada bazı arkadaşlarımızın küçümsediği gibi basit bir ile uğraşmıyorlar ve oldukça detaylı bir çalışma içindeler.

Ayrıca bahsedilen partisyon stitching olayı tahminlerimizden çok daha önemli bir olay ve şeklim sistemi çekirdeğinin gücünü ve geliştirilebilirliğini gösteriyor. Bu bile başlı başına çok önemli bir olay.
 
Anlaşılan yenilik olarak bi özellik yok sadece 8.1 yerine 10 oldu rezillik ya !!!!!!!!
 
Şunu unutmayalım adamlar bu sürümü yayınlayıp yatışa geçmedi çalışmaya devam ediyorlar ve şu anda da biletler yapıyorlar. Ne zaman olacak bilinmez asma şunu
Fazla süreceğini pek sanmıyorum......umarım
Anlaşılan yenilik olarak bi özellik yok sadece 8.1 yerine 10 oldu rezillik ya !!!!!!!!
Yapmayın ya, bu bir başlangıç ve her şey hemen gelmez ki bu bir ön izleme sürümü.
 

Bay H

Üye

Abi şöyle bir durum var yolun dikenli olduğunu bildiğin halde evden çıkmadan önce ayakkabını yanına alıp mı çıkarsın yoksa almadan mı. Microsoft'un yaptığı bu hamleyi ben sonucu bilmelerine rağmen yaptığını düşünüyorum, bu düşüncemi Ali Kemal abinin attığı son mesajda destekler nitelikte.

Şimdi madem böyle bir problemin varlığı biliniyor ve güncelleme ile düzeltilebilecek bir sorun neden bunun önlemini işe başlamadan almıyorsunki?

Eğer evden çıkmadan önce ayakkabıyı giyselerdi şuan böyle bir durum yaşamayacaktık belki. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ancak bir yerde bir hata var gibi geliyor bana.
 
Tepkiler: Microsoft Corporation ve zbahadir

habbuj

Üye
Evet denimi yükledikten sonra da öyle yaptı yani her güncelleme sonrası olası bir durum.
 

zbahadir

Üye

Evet aynen bende bunu söylüyorum.
Madem çöz bu işi her ne karın ağrısıysa ondan sonra yayınla.
Microsoft bunu öngöremedi mi?
 

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Klavyenizi taşıyın
5 inç veya daha büyük ekranı olan telefonlarda klavyenizi yeniden konumlandırmak için ara çubuğuna dokunup basılı tutarak kilidini açın. Ardından parmağınızı ekranda yukarı veya aşağı sürükleyerek klavyeyi yerleştirin. Klavyeyi sabitlemek için ekranın istediğiniz tarafına sürükleyin.
 
Tepkiler: Esendağlı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Tepkiler: Serhan, suyunsesi, braayn ve 1 kişi daha