DenizhaNq
Üye
devam edecek bekleArkadaşlar benim 1520 ye gdr2 yüklendi wp10 ise yaklaşık 15 dakikadır %7 de takılı kaldı.
devam edecek bekleArkadaşlar benim 1520 ye gdr2 yüklendi wp10 ise yaklaşık 15 dakikadır %7 de takılı kaldı.
klavyeyi ekranda yukarı aşağı falan da sürükleyebiliyoruz. ekran büyük olduğu için tek elle yazmak sıkıntı oluyordu en azından o sorun ortadan kalktıAy sonundan sonra bekliyorum. Bir ayarı vardır belki klavyenin.
5 inç ve üstüne geldi bu özellik ve de iyi oldu.klavyeyi ekranda yukarı aşağı falan da sürükleyebiliyoruz. ekran büyük olduğu için tek elle yazmak sıkıntı oluyordu en azından o sorun ortadan kalktı
evet yanlar dar olması
yükleyen diğer arkadaşlarda da klavye bu şekilde mi
Ayarlarda large medium small olarak default kullanım ayarı getirmişler ama hep medium kalıyor değiştirilemiyor. Gerçi 1520 için medium da en optimal olan mis.Klavyenin yanlardan dar olması mı? Sanki değil gibi geldi.
evet yanlar dar olması
yükleyen diğer arkadaşlarda da klavye bu şekilde mi
Ayarlarda large medium small olarak default kullanım ayarı getirmişler ama hep medium kalıyor değiştirilemiyor. Gerçi 1520 için medium da en optimal olan mis.Klavyenin yanlardan dar olması mı? Sanki değil gibi geldi.
Sorunumu çözecek?W10 yüklendi. Pin kodu girdim telefon kitlendi![]()
Çözüm bulunmuş mu ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gabe sonunda hatayı fark edebildi. GDR2'den sonra güncelleme bulamama hatasıyla ilgili bu linkerden şikayet yazın arkadaşlar.
Aynı sorun bende var. TEpk yok cihazda şuan. Bataryada çıkmıyorbenim sim kartın pinini girince telefon kiltleniyor benzer sorunu yaşayan var mı acaba nasıl çözebiliriz?
Ben kaldırmadan yükledim. Şimdi ne yapacagızPIN sorunu bazı kişilerde varmış. O yüzden yükleme yapmadan önce PIN kodunu kaldırın.

İşte onu bilmiyorum, soft reset at. Ses kısma+güç. Olmazsa SIM kartı çıkar dene. O da olmazsa başka telefona takıp PINi kaldır.Ben kaldırmadan yükledim. Şimdi ne yapacagız![]()