Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

windows 10 yükledim bence on numara olmuş. şuan telefon kasıyor ama zamanla oturcak gibi. görev yöneticisi simgeler ayalrar menüsü klavye çok beğendim ya

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows 10 yükledim bence on numara olmuş. şuan telefon kasıyor ama zamanla oturcak gibi. görev yöneticisi simgeler ayalrar menüsü klavye çok beğendim ya
Sürüm nedir? Bir de mobil veri hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende tekrar server error vermeye başladı .. gdr 2 de kaldım .

Hoacm GDR2'yi yükledikten sonra ki işlemleri anlatırsın mısın bi, bizde insider bulup yeniden başlatıyor ama güncellemelerde güncelleme yok
bende gd2den sonra bi yarım saat bulamadı telefonu bıraktım bir köşeye şarj ettim sonra denedim tekte geldi biraz şans gibi galiba

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
ya hala eror diyor windows insideri acıyorum get preview builds diyiyorum eror diyiyor

bende gdr2den sonra insider denerken arkap planda kendi kendine indirmiş bi anda ekrana bi pencere çıktı windows 10 falan diye yükle dedim reset attı çarklara geldi. yani gdr2 den sonra insidera girmenize gerek yok
Hücresel veri ne durumda

kapalı olarak yapmıştım güncellemeyi
ve evet kapalı olarak kaldı açamıyorum

lamia925

Üye
Yükleyen arkadaşlar kamera kıyaslaması yapabilir mi farketti mi baya

ilginç açıldı gözükmüyor ama açıyor

BLasTeaR

Üye
O değil de, Veri Bağlantısı açık olanlar birkaç numunelikler, kapatmayın da siz de İnternetsiz kalmayın sonra

PureFood

Üye
get prev buuilds dedim loading ekranında şu an eve daha yeni geldim aydınlatacak var mı

kapalı olsa da açık kalıyor