emz
Üye
Nerde bu WP10 çular bu gün büyük gün olur inş.
Umarız
Ama biz gelmeyeceğini bildiğimizden bugün rahatız. Yine gelmez. Bkn ms dos ile oyalanmamızı sağladılar 
Nerde bu WP10 çular bu gün büyük gün olur inş.
Ama biz gelmeyeceğini bildiğimizden bugün rahatız. Yine gelmez. Bkn ms dos ile oyalanmamızı sağladılar 
Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.Arkadaşlar bi sorum olacak, denimden sonra; mesaj yazıyorum. ''Home'' tuşuna basıp çıkıyorum bazen. Sonra mesaj gelince açıyorum cevabı yazıyorum. MultiTasking'e geldiğimde iki tane mesaj uygulaması görünüyor. İkisi de aynı. Bu sorun sizde de oldu mu?
Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.
farklı kişilerde farklı açsın aynı kişiyle bile açabildiği kadar açıyor. çok mantıksız. boşuna sistemi de yoruyor.Peki bu bir sorun mu? Her mesajlaşma oturumunu ayrı bir görev olarak açıyor. Mail de aynı şekilde ve bu bence çok güzel bir olay.
farklı kişilerde farklı açsın aynı kişiyle bile açabildiği kadar açıyor. çok mantıksız. boşuna sistemi de yoruyor.
farklı kişilerde farklı açsın aynı kişiyle bile açabildiği kadar açıyor. çok mantıksız. boşuna sistemi de yoruyor.
@rwoods716 @brianfagioli @maryjofoley @thepcphreak @microsoft If all of you love Windows 10 when we're done it will be all I'd possibly want
Hepinizi seviyorum eğer Windows işimiz bitince 10 muhtemelen istediğim olacak (gabe)

@rwoods716 @brianfagioli @maryjofoley @thepcphreak @microsoft If all of you love Windows 10 when we're done it will be all I'd possibly want
Hepinizi seviyorum eğer Windows işimiz bitince 10 muhtemelen istediğim olacak (gabe)

ben çok yazdığım için sıkıntı oluyor.Bence gayet uygun ama çok mesaj yazanlar için sorun olabilir