insider fast e geçersen başlıktaki güncellemeyi bulursunuzBende 10.0.14393.576 yüklü ama konunun başında 10.0.14977 yazıyor. Güncelleme denetlemesi yaptığımda da telefon güncel görünüyor. Neden böyle acaba?
var neden sordun ki?hala Microsoft tan bir umudu olan var mı?
Tabii ki var şuan imkanım olsa 950 xl alırım, bu arada 1 ay önce sıfır xaomi mi5 aldım ama androidin bana göre olmadığını anladım cihazı eşime verdim.hala Microsoft tan bir umudu olan var mı?
insanlar anlamıyor mesele ms den google dan yada herhangi bi yere umut bağlamak değil mesele kafamın rahatlığı (virüs kaçmaz) mesele kullanım rahatlığı (karolar diğerlerinden daha iyi BENCE) stabilite (ip kullananlar buna henüz tam ulaşamayabilir) ve benim için en onemli 2 şey gun ışığında yamula yamula bakmadığım muhteşem ekranı vee tabi ki piyasada tek rakibi kendisi olan kamerası. Başka bişeye gerek duymuyorum.

Umutsuzluğu hiç sevmem.hala Microsoft tan bir umudu olan var mı?
hala Microsoft tan bir umudu olan var mı?
kaldı ki donanım olarak oldukça iyiler ve yazılım olarak 640xl telefon ozelinde çok rahatlaştı telefonu kullanmak. 
bugün yeni yapı yayınlanacak mı?İnsiderler için bugün yarın yayınlanacak yapı (son yapıdaki sorunlar oldukça fazla idi) sizce beklentilerimizi karşılar mı?
Perşembe günü daha yatkın..bugün yeni yapı yayınlanacak mı?
bence uğraşma usta yenisi gelir muhtemelen bu akşamŞu 01 tarihli güncellemeyi hızlı da göremiyorum. Telefon güncel diyip duruyor. Gene ali cengiz oyunlarına mı başvuracağız. Tarih ileri al aç kapa gibi ???
Geldi gelmesine derelease preview kanalına .594 geldi