ko4fun
Üye
bahsettiğiniz simgeden bi resim atabilirmisiniz acabaBaşlangıç ekranının simgesi hala yok şaka gibi
bahsettiğiniz simgeden bi resim atabilirmisiniz acabaBaşlangıç ekranının simgesi hala yok şaka gibi
bahsettiğiniz simgeden bi resim atabilirmisiniz acaba
Sizde şuan 10mu yüklü 8.1mi?Simge şuanda yokmu onumu demek istediniz?
Instagram simgesi ile mi oynadınız, normal mi?Sizde şuan 10mu yüklü 8.1mi?
10586.318 kararlı sürümde başlangıcın simgesi yok (daha önceden de yoktu). 8.1de vardı yukarıdaki fotoğrafta pek anlaşılmıyor ama. Redstone yapılarında düzeltmişler.
Kararlı sürüm dediğime bakmayın registry ile oynayarak upgrade advisor üzerinden yükledim ama sonuçta insider ile alakası yok.
Sizde W10 varsa (TH2 - kararlı) olup olmadığını doğrularsanız iyi olur.
Başlangıç düzenimi bozduğu için güncellemeyi yüklememeyi düşünmüştüm başta ama sonra 8.1e geçtim tekrar 10a yükseltince gıcık oldum sftp ile değiştirdim tile resimlerini ios çakması oldu iyiceInstagram simgesi ile mi oynadınız, normal mi?
Bu da Redstone yapıları:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizde şuan 10mu yüklü 8.1mi?
10586.318 kararlı sürümde başlangıcın simgesi yok (daha önceden de yoktu). 8.1de vardı yukarıdaki fotoğrafta pek anlaşılmıyor ama. Redstone yapılarında düzeltmişler.
Kararlı sürüm dediğime bakmayın registry ile oynayarak upgrade advisor üzerinden yükledim ama sonuçta insider ile alakası yok.
Sizde W10 varsa (TH2 - kararlı) olup olmadığını doğrularsanız iyi olur.
Instagram'ın renkli simgesini beğenmiyorum ondan sordum, acaba bende mi sorun var diyeBaşlangıç düzenimi bozduğu için güncellemeyi yüklememeyi düşünmüştüm başta ama sonra 8.1e geçtim tekrar 10a yükseltince gıcık oldum sftp ile değiştirdim tile resimlerini ios çakması oldu iyice
Bide hepinizde başlangıç simgesi var ben 8.1 üzerine yükselttim sıfırlasam düzelir mi acaba
Advisor ile yüklediğim halde insider sürümü gibi davrandığından şüpheleniyorum telefonun şimdi sizlerde başlangıç simgesini görünce iyice süphelerim arttı ama navigasyon barı artık 8sn kadar ellemeyince koyulaşıyor ve üstü çizgili oluyor böyle bişeyi daha önce kendi telefonumda hiç görmedim (318ile gelmedi insider olarakta kullandım çünkü).

Evet ekran çözünürlüğü 480x854 olduğundan gizlenmiyor. 54 piksel gezinti çubuğu için. Gizlemek için uğraştım, kayıt defterini kurcaladım ama yemiyor.Instagram'ın renkli simgesini beğenmiyorum ondan sordum, acaba bende mi sorun var diye
Hepimiz Redstone kullanıyoruz ondan var, boşuna sıfırlamanıza gerek yok, 10586 kullanan herkeste aynı.
630'da bildiğim kadarıyla gezinti çubuğu gizlenemiyor, o yüzden koyulaşmıyordu. Bende çok eski yapılardan beri koyulaşıyor, ne zaman geldi onu bile hatırlamıyorum.
Dediğim gibi resmi olarak gelen modellerin hepsinde var bu özellik, benim de hoşuma gidiyor. Alakasız ama sensör eksikliğinden dolayı gizlenmiyor diye düşünmüştüm hep.Evet ekran çözünürlüğü 480x854 olduğundan gizlenmiyor. 54 piksel gezinti çubuğu için. Gizlemek için uğraştım, kayıt defterini kurcaladım ama yemiyor.
Önce butonların rengi çubuğun rengini alıyor sonrada o kısım üstüne filtre eklenmiş gibi koyulaşıp çizgili oluyor böylesi daha iyi olmuş dikkatini dağıtmıyor insanın. Dediğim gibi insider kullanırken yoktu 636 için eklenmiş heralde.
zaten yokmuydu?Windows 10 Mobile ile destekleyen tüm Lumia modellerine Çift Tıkla Uyandırma özelliğinin geleceği belirtiliyor.
Lumia 950 ve Lumia 950 XL gibi Windows 10 Mobile ile satışa sunulan modellerde aktif değildi.zaten yokmuydu?
bu ms'yi anlamak gerçekten mümkün değil. 2400 liralık telefonda bu özelliğin şu ana kadar olmaması inanılır gibi değil yaLumia 950 ve Lumia 950 XL gibi Windows 10 Mobile ile satışa sunulan modellerde aktif değildi.