mami_61_29
Üye
Arkadaşım ben zaten windows 10 un 10586.164 yapısını kullanıyorum ama bize resmi w10 verilmediği için biz redstonu kuramıyoruz bazı arkadaşlar hack yolu ile yüklüyor onu soruyorum benben o kısma değilde , < neredeyse bitti, beklediğinize değecek > kısmına sinir oluyorum. abartısız yarım saat sürüyor o kısmı geçmek!!!
arkadaşım windows insider uygulaması tele W10 yüklemek için! kapiş?
onu bilmiyorum işte. hack yoluyla kuranıda görmedim bu sitede yanılmıyorsamArkadaşım ben zaten windows 10 un 10586.164 yapısını kullanıyorum ama bize resmi w10 verilmediği için biz redstonu kuramıyoruz bazı arkadaşlar hack yolu ile yüklüyor onu soruyorum ben
sen gormedin ama bazı 920 sahipleri redstone yapılarını kurduklarını soyledi onlar yardım ederlerse sevinirim l820onu bilmiyorum işte. hack yoluyla kuranıda görmedim bu sitede yanılmıyorsam
sen gormedin ama bazı 920 sahipleri redstone yapılarını kurduklarını soyledi onlar yardım ederlerse sevinirim l820
Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayınlandı (24. Yapı-10.0.14291.1001)[24/03/2016]sen gormedin ama bazı 920 sahipleri redstone yapılarını kurduklarını soyledi onlar yardım ederlerse sevinirim l820
Bende şuan iniyor (1520 w10m).
Sadece Fast'e geldi.10586.164 insider sürümdeyim, şuan güncellemeyi görmüyor, acaba fast mi denesem ? En son slow'da kalmıştı
Dedikleriniz bildirilen şeyler zaten. Ayrıca her şey meydana gelebilir. Mesela güncelleme düzgün yüklenemedi ve şimdi 8.1'e döndüm.hmmm ayarlarda güncelleme kısmı ingilizce başlık ile ve içinde windows insider program kısmı gelmiş ama tıklayınca telefon ana ekrana dönüyorharika güncelleme ya!! resmen telefona yarım yamalak yapılmış modifiye sistem kurmuşum gibi!! bravo yani..
eğer dediğiniz gibi 17 mart ta verilen güncellemeyse bu ve bu sorunlar bildirildiyse şimdi bunu niye verdiler bize peki??Dedikleriniz bildirilen şeyler zaten. Ayrıca her şey meydana gelebilir. Mesela güncelleme düzgün yüklenemedi ve şimdi 8.1'e döndüm.
Dediğim gibi aynısı, sadece daha fazla modele güncelleme verildi.eğer dediğiniz gibi 17 mart ta verilen güncellemeyse bu ve bu sorunlar bildirildiyse şimdi bunu niye verdiler bize peki??çok saçma bir davranış olmuş o zaman..
amaç farklı cihazlarda yapıyı test edip problemleri tespit etmek. açıkçası ben bekliyordum redstone yapılarını. herhalde artık 950 serisi ile beraber bizler de bu yapıları test edebiliriz... ama herkese göre değil. uğraşmak istemiyorsanız geri dönüp hiç uğraşmayın...eğer dediğiniz gibi 17 mart ta verilen güncellemeyse bu ve bu sorunlar bildirildiyse şimdi bunu niye verdiler bize peki??çok saçma bir davranış olmuş o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?