System X
Üye
ona kalırda ekran parlaklığı çubuğu da donanım isteyen bir özellikl değil. yada donanım var da geldi mi otg mhl? microsoft bildiğini okur onu atar bunu tutar.kimse de bir beklentiye girmesin bence...Gördüm fakat ihtimal olduğu için paylaşma gereği duymadım, yorum katmış kendiSonuçta donanım gerektiren bir özellik değil.
Ben daha çok Facebook'un WhatsApp'ı port etmesini bekliyorum
Fark ettiyseniz diğer eklenenlerdeki ekran henüz güncellenmedi. Kararlı sürümle gelebilir.ona kalırda ekran parlaklığı çubuğu da donanım isteyen bir özellikl değil. yada donanım var da geldi mi otg mhl? microsoft bildiğini okur onu atar bunu tutar.kimse de bir beklentiye girmesin bence...
mağazada bulunamadı diyor bu uygulama linke tıklayıncaBuyrun arkadaşlar: Instagram (Beta)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilinen sorunlar:
- Facebook login
- "Share to" functionality
- Crashes/stability in creation workflow
8.1 mi kullanıyorsun? Windows 10 a özel.mağazada bulunamadı diyor bu uygulama linke tıklayınca
windows 10 kullanıyorum son yapıdayım bölgeyi abd yaptım ama klavye türkçe ama yinede bulunamadı diyor8.1 mi kullanıyorsun? Windows 10 a özel.
mağazada bulunamadı diyor bu uygulama linke tıklayınca
yeni instagram beta için soruyoarsanız yaptırmadım malesefŞimdi yükledim ...
Beta için üyelik yaptınız mı daha önce ?
indirilmiyor henüzBilgisayar için Messenger beta olarak yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi kontrol ettim sıkıntı yok. Tabii bende kurulu olduğu için mi bilmiyorummağazada bulunamadı diyor bu uygulama linke tıklayınca
Otomatik güncellemeleri kapatıp, kendiniz kontrol edeceksiniz.indirilmiyor henüz
şu uygulama güncellemelerini nasıl yakalıyorsunuz ya? ben ne zaman baksam güncelleme yok görünüyor kendisi otomatik güncelliyor galiba.
Şimdi kontrol ettim sıkıntı yok. Tabii bende kurulu olduğu için mi bilmiyorum
abi böle bir hata veriyor
Arama özelliği hala yok. Şuanki hali de yeterli en iyisi mobille hiç uğraşmasınlar zaten uygulamaların üstün kalitesinden dolayı hep tarayıcıdan giriyorum benim için değişen bişey yok.Bilgisayar için Messenger beta olarak yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
insider uygulaması içinden slow seçip tekrar güncelleştirme taratınBu güncellemeler bana neden gelmiyor
Mağaza güncellemelerinden bahsediyoruminsider uygulaması içinden slow seçip tekrar güncelleştirme taratın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?