Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
insider'a pc giriş yaptıktan sonra alt kısımda sağa sola kaydırma sekmesi var yapılar hızlımı yavaş mı şekilde almak istediğiniz onu en sağa kaydırınca son yapıyı alırsınız ben de uzun süre baktım alamıyordum sonradan onu fark ettim
Benim 1 seneden fazla oldu bekliyorum yaBenim uygulama listemde gözükmüyor MixRadio. Zaten gidecekse çok da önemli değil, bir kaç hafta kullanmak. Açıkçası ana ekranım bile düzensiz şu an, tam sürüm gelir de ondan sonra sıfırlar, baştan düzenlerim diye diye 3 aydır bekliyorum!
Merhaba insider programı ile windows mobile 10 'a geçiş yaptım ancak durduk yere donup telefon kendine reset atıyor sorun ne acaba ? cevap verirseniz çok sevinirim telefonum Lumia520
Senin cihazından kaynaklanıyor olabilir ,ben 8.1 e geri dönüş yapıp sonra son yapıyı yükledim ama bu sefer sıfırlama yapmadım her şey çok çok iyi.neticede benim cihazım da 1520 ve burada ki 1520 kullanıcıları oldukça memnun bu yapıdan.Benim 1 seneden fazla oldu bekliyorum yaBen de şu anlık böyle takılıyorum ..
L1520: Allah aşkına dokumantiğin de sorun olan var mı acaba?? Ya hala aynı kafasına göre dokunuyor hareket ediyor falan bazen de hiç basmıyor.
hay MS senin bu sefer Allah belanı versin lan! Sağlam cihazı bozmakta üstüne yok, senin ben .....!!
Senin cihazından kaynaklanıyor olabilir ,ben 8.1 e geri dönüş yapıp sonra son yapıyı yükledim ama bu sefer sıfırlama yapmadım her şey çok çok iyi.neticede benim cihazım da 1520 ve burada ki 1520 kullanıcıları oldukça memnun bu yapıdan.
WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520
Zaten o şekilde ama gelmedi kaç gün oldu . Neyse çokta önemli değil . Sağolasın .
önceden dediğim gibi gelmiyordu bende bu son yapı hatta tanıtıldığı gün tarattım buldu ve şuan sanal sistemde sorunsuz kullanıyorummicrosoftun keyfina kalmış bir durum. Bazen 1 gunde güncelleme geliyor. Bazen ise bikaç gün sürüyor...
O Sayfa sayısı. Okunma: 866,125 | Cevaplanma: 25,9861300 sayfa oldu Microsoft Tr den hâlâ ses seda yok şaka gibi
Hüseyin abi, ben zaten bu son Yapı'yı kurmak için 8.1'e dönüş yapıp sonra .107 ardından da .122 yani bu son Yapı'yı kurdum yine aynı.
8.1'deyken de deneyip bakmadım, hızlıca indirip yükselttim.
Tamam bu son Yapı gayet iyi ama biraz daha böyle yaparsa 8.1'e geri döneceğim. Sorunu anlayıp 8.1'de de devam ediyorsa servise göndereceğim artık.
Acaba değişim için 950/XL serisi aktif oldu mu?
Kapalı beta testindeymiş. Nasıl katıldınız bi yolu var mı?Androidle karşılaştırdım her özelliği var. Video paylaşma, mesajlaşma filan. iOS'un arayüzüne baktım aynısı, çünkü iOS port
Videoda olmayan görseller için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bizi bu rekorlar kesmez. Hedef 1.000.000 okunma ve üzeri, 500.000 cevap . Sağolsun beta süreci devam ettiği müddetçe bu rekorlar egale edilir.O Sayfa sayısı. Okunma: 866,125 | Cevaplanma: 25,986
MaxiCep'in kurulduğu günden bu yana, en kısa zamanda (1 senede) en çok gönderi/mesaj alan konu bu oluyor üstüne Android ve İOS bizden çok zaman önce var olan ve daha geniş kullanıcı kitle olmasına rağmen, bu bir rekor
5 Dk önce yine oldu, whatsapptan mesajı gönderdim, dondu 2 sn sonra kapandı telefon.L1520 | Ben de öyle bir sorun yok..
Bizi bu rekorlar kesmez. Hedef 1.000.000 okunma ve üzeri, 500.000 cevap . Sağolsun beta süreci devam ettiği müddetçe bu rekorlar egale edilir.
Daha dur redstone 1 peşine Redstone 2 ardına wp 11 derken bu sayfa en az 2.000.000-3.000.000 okunmaya gider.abi beta süreci hiç bitmeyecek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?