Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

ogzhnoTr

Üye
Darısı mobile'in başına

BLasTeaR

Üye
8.1'den son Yapı'ya geçiş sonrasında bir de sıfırlama yaptıktan sonra mağaza durumu;

Sıfırlama sonrası ayarları yaparken gözüme takıldı;
Bu özelliğin tekrar geldiğine çok sevindim vallahi

Henüz inceleme fırsatım olmadı, değişiklik görürsem yazarım..

saynesim

Üye
onu bunu bilmem ama telefon çok çabuk şarj oluyor ben onu fark ettim bide şarj olayı 8.1 dende daha iyi geldi bana telefon 1020 inşallah final dahada iyi olur

Son düzenleme:

braayn

Üye

enessrsy

Üye
Yeni yapıyı yükledikten sonra kulaklık ile müzik dinlerken şarkı geçmek için kulaklık üzerindeki düğmeye çift tıkladığımda değişmiyor. Daha önce hiç böyle bir problem ile karşılaşmamıştım. Daha sonra tek tek - durdur - başlat - yapınca sıradaki şarkı çalmaya başlıyor.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uyumlu cihazlar orda çıkar açmanıza gerek yok.
Abi ben miracast değil de kablolu olarak yansıtamıyorum ekranı Nasıl yapıcaz onu .
TV'ye kablolu olmuyor bildiğim kadarıyla. Lumia Play To ile kablosuz aktarabilirsiniz.

TV'ye kablolu aktarım için MHL destekli Telefon, TV ve MHL kablosu lazım.

arkadaşlar ben wp yi bırakalı baya oluyor da uzak kaldım konudan.ablamın telefonuna 10 yüklemeyi düşünüyoruz. şu an yapı durumu nasıl stabil mi? sıkıntıları yaşayabiliceğim sorunları yazar mısınız? telefon lumia 520
24 kişiden birinin yorumu yokmu, sadece günlük kullanıma uygun mu diye sordum

-_SEFA_-

Üye
520 de sıkıntı bol. Sakın yükleme boşa uğraşırsın. O telefonun biraz daha zamanı var...
24 kişiden 8i misafir yorum yazamaz. 16 kişiden de 520 kullanan yokmuş demekki...

Tepkiler: YkPkY
520 de sıkıntı bol. Sakın yükleme boşa uğraşırsın. O telefonun biraz daha zamanı var...
24 kişiden 8i misafir yorum yazamaz. 16 kişiden de 520 kullanan yokmuş demekki...

6 ay önce yüklediğimde bile az problem vardı, bir grammı gelişme yok

-_SEFA_-

Üye
6 ay önce yüklediğimde bile az problem vardı, bir grammı gelişme yok
problemlere bakış açınıza göre değişir. 6 ay önceki 1520 gibi şuanki durumu. Çoğu şey yavaş açılıyor. Yükleniyor yazısı filan çıkıyor. Edge hataları var. Ama eskisi gibi çökme filan yok...

Finale az kaldı zaten bence yükleme ,her ne olursa olsun tp surum neticede ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.

Tepkiler: skynet
Gördüğüm kadarıyla;
eski yapılarda yeni nesil cihazlar iyi gidiyor, eskileri bol bol sıkıntı çıkarıyordu.
Bu gelen yeni yapının sıkıntı çıkar
Finale az kaldı zaten bence yükleme ,her ne olursa olsun tp surum neticede ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.
Eğer sizin için tavsiye olsaydı düşünmeye bile gerek olmadan yükle derdim.
Ancak, normal bir kullanıcı için TP sürüm elbetteki tavsiye edilmez.

skynet

Üye
Final dağıtımı yapan ülkelerden hiç ses çıkmıyor artık