Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

6 senede temel atıyorlar yalnız...

Büyük Mimar sinan bile süleymaniye Camii'sini 7 senede bitirmis (Hikayeyi muhakkak okuyun) yani daha 1 yıl zamanımız var.

Not: Bir yapıdaki en hassas ve önemli unsur Temel'dir.

Tepkiler: ON9 ve Esendağlı

ON9

Üye
Büyük Mimar sinan bile süleymaniye Camii'sini 7 senede bitirmis (Hikayeyi muhakkak okuyun) yani daha 1 yıl zamanımız var.

Not: Bir yapıdaki en hassas ve önemli unsur Temel'dir.
yalnız yaklaşık 500 sene önceidi bu. Şu anda 50 küsur katlı gökdelenleri saatler içinde yapıyorlar Çinde

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi şimdi bu microsoft swiftkey uygulamasını satın aldıya lumialar için gelirmi acaba bu swiftkey uygulaması

Maxicep ana sayfadaki haberde belirttim. Microsoft, Swiftkey'i klavye uygulaması için satın almadı. Klavye uygulamasında kullanılan yapay zeka sistemine sahip olmak için aldı. Üçüncü parti klavye uygulama desteği gelecek mi diye Ben defalarca sordum hem Gabriel Au'a hem de Joe Belfiore'a ama cevap alamadım.

Bir ara 8.1 de kullandığımız 3-4 seçenek olan kilit ekranı uygulaması vardı. Biraz geç açılıyordu iyiydi, ona ne oldu kaldırıldı mı mağazadan?

17.yapı şarj durumu benim 1520 de gayet iyi gözüküyor, sabah % 95 ile evden çıktım şuan %41.Hatta bitsin diye yarım saattir de yoğun kullanıyorum ama nafile maşallah diyeyim de nazar değmesin
Hani yukarıdaki mesajımda da demiştim ya. Ms nin hedefleri ile bizim beklentilerimiz çok farklı diye işte ispatı,biz klavye isteriz o ise arkasındaki beyni alır bizim için

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kelime tahminleri süperdir. Şimdi yeni uygulaması ile ikili öneri yapıyor o kadar aştılar. Olmayan Türkçe karakterler, yedekleme ve diğer SwiftKey özellikleri gelse yeter

Yıldızlar da kayar unutmaha bu arada çok değil sene sonu hepiniz bu platforma geri döneceksiniz
Sizin oralarda da 9.2.1 sıkıntılıymış ama
emin ol wpdeki sıkıntıların 10da1 i kadar deıl bugun 925 aldım elıme v16 yuklu baya serıydı yanı ama wp 12 ye kesın donerım bence ıos stabılıtesını yakalasa bıle ıosda uygulamalar çook kaliteli be abi onu nabcaz bılmıom

-_SEFA_-

Üye
Lumia 1520 değerindeki iphone a bakıyorum. 5S . ölürümde değişmem bu cihazları. sırf uygulama için kesinlikle batarya , sd kart , bluetooth , mp3 , pc bağlantısı , ekran çözünürlüğü ve ekran büyüklüğünü yabana atamam.
stabilite mi ? o zaten 1520, 930, 830 , 735, 640/640xl gibi cihazların hepsinde var. kesinlikle eminim diğer cihazlarda stabil hale gelecek...

Tepkiler: dark_13, BLasTeaR ve Esendağlı

braayn

Üye
win 10 Tp sürümünde miracast ile görüntü aktarabilen var mı ?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586.104'ün haftaya Fast olarak gelmesi muhtemel.

Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekranımı yansıt yok ?? Nasıl yaptınız ?
Hızlı işlemlerde "Bağlan" yazıyor. Video oynatıcı da bile yansıtabilme var. Ayrıca çoğu evrensel uygulamada bu özellik destekleniyor

Tepkiler: serinaga ve BLasTeaR

serinaga

Üye
win 10 Tp sürümünde miracast ile görüntü aktarabilen var mı ?

Bende aktarıyorum, hatta az evvel yaklaşık 2000'den fazla fotoğrafı taradım ...
ekranımı yansıt yok ?? Nasıl yaptınız ?

Olur mu ? Bildirim menüsündeki üstte bulunan butonlardan Bağlan yazan yeri seçin ...
Ya da Ayarlar/Sistem/Görüntü/ menüsünde en altta Kablosuz bir ekrana bağlan seçeneğini seç ...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC'ye Yapı 14257 geldi: