cadde19
Üye
Hocam mesela whatsapp tan mesaj geliyor bu bildirim çubuğuna düşüyor ya.stockpost: 7843731' Alıntı:Bildirim ekranındaki bildirimleri temizleyince, arama, mesajlar gibi kutucuklardaki okunmamış öğe sayısı gidiyor, nihayet yapabilmişler bunu!
Hocam mesela whatsapp tan mesaj geliyor bu bildirim çubuğuna düşüyor ya.
Ordan okuyup mesaja cevap yazsak bile eski mesajlar bildirim cubugunu indirince hala dururdu.
Düzelmiş mi bakabilir misiniz?
abi şimdi bu microsoft swiftkey uygulamasını satın aldıya lumialar için gelirmi acaba bu swiftkey uygulamasıla ben makine mühendisiyim bana mı öğretiyorsun?
abi şimdi bu microsoft swiftkey uygulamasını satın aldıya lumialar için gelirmi acaba bu swiftkey uygulaması
Bende haz etmiyorumKaydırarak yazmaktan haz etmeyen bir ben miyim
Şu an denedim, evet bildirimler gidiyor uygulamaya girip okuyunca.Hocam mesela whatsapp tan mesaj geliyor bu bildirim çubuğuna düşüyor ya.
Ordan okuyup mesaja cevap yazsak bile eski mesajlar bildirim cubugunu indirince hala dururdu.
Düzelmiş mi bakabilir misiniz?
Şu an denedim, evet bildirimler gidiyor uygulamaya girip okuyunca.
Hocam acaba mail ayarlarından da bildirim sesini açtınız mı acaba? Ayarlardan açsano bile uygulamada kapalı olduğunda ses gelmiyor. Ben durumu böyle çözdüm. Varsayılan olarak kapalı geliyor sanırım.halen mail geliyor bildirim sesi yok bunların yapacağı iş ancak bu kadar olur.Sonra burada sorunsuz demeyin arkadaşlar bir ton sorun halen var wordde yazı yazıyor kopyalayıp edgeden bir sayfaya yapıştırmak istiyorsun yok çıkmıyor sonra ucbrowsera gelip yapıştır diyorsun çıkıyor kullandıkça sorunlar piyasa çıkıyor...
Adamlar bunların peşinde o Yüzden mobile kısım biraz yavaş çok uğraşları var dev olmak kolay değil. Ben microsoftun mobile kısmına da el atacağına ve çok güzel şeyler yapacağına eminim yanlız biraz yavaş olacak temel atıyorlar şu an tamamlanınca çorap söküğü gibi gelecek hala umudumu kesmedim.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızHololens ile maç izleme.
Yeri burası değil ama çok hoş bir video.
Arka plana bildirim geliyor ama mail düştüğüne dair bildirim SESİ alabiliyor musun =?17. Yapidayim ve gelen maillerden bildirim alabiliyorum. Ayarlara bi tekrar bak istersen.
6 senede temel atıyorlar yalnız...Adamlar bunların peşinde o Yüzden mobile kısım biraz yavaş çok uğraşları var dev olmak kolay değil. Ben microsoftun mobile kısmına da el atacağına ve çok güzel şeyler yapacağına eminim yanlız biraz yavaş olacak temel atıyorlar şu an tamamlanınca çorap söküğü gibi gelecek hala umudumu kesmedim.
Evet aliyorumArka plana bildirim geliyor ama mail düştüğüne dair bildirim SESİ alabiliyor musun =?
Aynı düşüncedeyim, ms pc satışlarının artık düşmeye başlandığı mobil sektörün ise geleceğin sektörü olacağını bildiği halde havlu atacağını yada görmezden geleceğini hiç sanmıyorum.ms nin planı ile bizim beklentilerimiz arasında çok fark var.biz otg-usb desteği versin videoya duraklat tuşu koysun vs isterken ms bunları yapmaktan aciz değildir herhalde.Adamlar bunların peşinde o Yüzden mobile kısım biraz yavaş çok uğraşları var dev olmak kolay değil. Ben microsoftun mobile kısmına da el atacağına ve çok güzel şeyler yapacağına eminim yanlız biraz yavaş olacak temel atıyorlar şu an tamamlanınca çorap söküğü gibi gelecek hala umudumu kesmedim.
hımm bende 3 farklı mail hesabı tanımlı ondan dolayı olabilir mi ? neyse 2 mail hesabını kaldırıp tek mail hesabında gelecek mi ona bakmam lazımEvet aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?