4MaGuS
Üye
görsellik dediğiniz gibi pek yok ama tabi şuan buda olsa yeter ama gönül şöyle bir şey ister fazla uğraşmadım yazılar görüntü tam istediğim gibi olmadı ama benim ne istediğimi anlarsınız diye paylaşıyorumŞimdi telefondan yaptım. Biraz basit oldu ama en azından işlemler daha iyi takip edilebilir. Microsoft da daha iyisini yapsın canım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8 ile gelen kilit ekranıda yeni olsa bari. 7den kopyala yapışır.Arkadaşlar bence çok ama çok şey istiyorsunuz MS denŞu ekranı bile 3 senede zor getirdi
Bize gelmeyeceği için problem yokMicrosoft, 250 milyon dolara SwiftKey'i aldı. Kendisi en sevdiğim klavyedir
Sana bana mı aldı hacı abi.... Kilit ekranı uygulaması da aldı daha ortada bişey yok... Ancak alsın napıcasaMicrosoft, 250 milyon dolara SwiftKey'i aldı. Kendisi en sevdiğim klavyedir
İos a android e klavye çıkaracak ya o yüzden almıştır.Microsoft, 250 milyon dolara SwiftKey'i aldı. Kendisi en sevdiğim klavyedir
Cihazın temeli siyah. Şu arka planı, hızlı erişim panel kısmındaki Bluetooth simgelerini renkli yapabilirdi. Temanın rengine göre aynı olması basite kaçmış görünüyor. Umarım siyah ve beyaz rengi şu modellerin kökünden kazır. En azından farklı renk seçenekleri koyar yada renk tonlaması.Güzel olur. Aslında Microsoft kullanıcıların isteklerini dinlese ortaya çok güzel bir sistem ortaya çıkacak ama neredeeee... Ben de bildirim panelinde Bluetooth ve Wi-fi ve diğer ayarlar için uzun basmada Ayarlara yönlendirmesi yerine üzerine basıp aşağı kaydırınca bildirim panelinde ayarlarının gelmesini isterdim. Panel içinde açılması hoş olurdu.
17. Yapidayim ve gelen maillerden bildirim alabiliyorum. Ayarlara bi tekrar bak istersen.halen mail geliyor bildirim sesi yok bunların yapacağı iş ancak bu kadar olur.Sonra burada sorunsuz demeyin arkadaşlar bir ton sorun halen var wordde yazı yazıyor kopyalayıp edgeden bir sayfaya yapıştırmak istiyorsun yok çıkmıyor sonra ucbrowsera gelip yapıştır diyorsun çıkıyor kullandıkça sorunlar piyasa çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?