Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu akşam gelecek dediğimi hatırlar gibiyim :sirit:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, YkPkY, skynet ve 1 kişi daha

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güzel iyileştirmeler gelmiş çok iyi oldu bu, umarım kullanımda da bu hissedilebilir derecede rahatlık sağlar.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

skynet

Üye
Arkadaşlar sizde arama butonuna tıklayınca ne oluyor ? Edge mi açılıyor arama uygulaması mı ?Kardeşim de 640 xl var onda direkt edge açılıyor bende arama uygulaması açılıyor . Ayrıca onda eq ayarlarını değiştirmek için kulaklık istemiyor bende istiyor . İlginç .
Yeni nesil modellerde var o kulaklıksız eko ayarı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

stockton

Üye
Yükleyelim bakalım, şu benim mobil verideyken şarj içme olayına derman olsa, başka bir şey istemem.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

skynet

Üye
Şu yandex denen illeti telefondan tamamen silme seçeneği gelse keşke

skynet

Üye
bölgeyi değiştirin düzelir direk arama gelir
Yok hocam benim demek istediğim bu yandex'i 8.1 de tamamen iptal edebiliyorduk ama win10 da eğer teli sıfırlarsam artık arama motoru (fiziksel arama tuşu için) yandex oluyor ve değiştiremiyorum

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Güncellemeyi indirmeye başladım ama şimdi de güncelleme ekranına giremiyorum, tıklayınca donuyor, ana ekrana gidip geliyorum tekrar deniyorum yine aynı.

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar ne zamana kadar yapı verecek bunlar.
Yok mu bir bilgi.
İngilizcem yok bilen biri sorsun.
Lumia Türkiye ye soruyorum adamlar kasımdan beri yanında diyor adamlar dünyadan bir haber valla,

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve BLasTeaR
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu yapıyı yuklesemmi acaba haber verin sağlammı yapı ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yandex'in sitesinde {SearchTerm} çıkıyor bazen bende

• Beğen
islermehmet

islermehmet

Üye
gözle görülür bir hızlanma var telefonda umarım batarya konusunda da iyi iş çıkarmışlardır

• Beğen
System X

System X

Üye
microsoft akkyi bekledi demek. şimdi 8.1deyim yine kasıntı bir sisteme geçmek istemiyorum. lütfen plesebo etkisine kapılmadan nasıl bir değişiklik olduğu konusunda yorumlarınızı bekliyorum.

• Beğen

Üst Alt