ogzhnoTr
Üye
bundan önce de aynı şeyleri söylemişsiniz. Şuan kimsenin beklentisi yok zaten. Mevcut olan sorunların düzelmesini bekliyor insanlar. 600 mb dan fazla güncelleme verilipte Düzeltilmeyen parlaklık sorununa isyan etmek kadar doğal birşey yok. Bakış açısına gelince microsofta karşı insanların bakış açısı burda çok değişti. Yazılım devi olmadığını herkes gördü.
Aynen ya 16 koca yapı geçti. Hem çok fazla yapı veriyorlar ama ona oranla çok az özellik getiriyorlar. Bide stabilite güncellemesi diyorlar ama sorunlar devam ediyor çok ufak iyileştirmeler oluyor. Yani özelliği geçtim stabilitede de çok bir şey yapamıyorlar. Gerçekten mobil anlamda sanırım yapamıyorlar ya boşa bekliyoruz boşa zaman kaybediyoruz gibime geliyor. Hani hep diyoruz ya bu sefer olacak bu sefer olacak 3 yıldır kaç güncelleme geldi geçti hepsinde bu sefer olacak dedik olmadı bundan sonrakinde kesin olacak dedik olmadı önümüzdeki yıl WP nin yılı olacak dedik yine olmadı. Bi sonraki amiral gemi canavar olacak dedik olmadı(sadece donanım değil tasarımda önemli) Bilmiyorum ama Wp gelişene istenilen düzeye kadar bende başka sistemlere geçmek isterdim ama android hoşuma gitmiyor ioslu telefonlar da çok ama çok pahalı. Yoksa hiç beklemeden iphone alırdım. Neyse yine bekleyelim bakalım.iki üç sayfa önce daha güncellemeyi kurmadan yazdığım şu cümleyi tekrar yazıyorum..
"Yüklendi bitti ve hiç bir değişiklik olmadığını gördüğündeki dıram çağan ırmağın filmlerindeki dıramdan daha dıram !!! Adını dağlara yazdım Microsoft "
demem o ki 16 yapıdır her yapıda bir özellik fazla değil bir özellik getirselerdi şimdi 16 özellik olmuş belki bu kadar isyanda olmamış olurdu. 16 yapıdır kararlılık ve stabilite deniliyor başka bir halt yok.Arada bazı modellere 4K ve slow motion verildi ama hani onlarda çok çok iyi değil.Ben MS gözümde çok büyütmüşüm sadece bunu anladım.Dün gelen bir ankette arkadaşlarınıza lumia cihaz öneririrmisiniz anketi geldi.Dalgamı geçiyorsunuz yazıp 1 puan verdim.
İnsanlar 16 defa umutlanıp 16 defa hayal kırıklığı yaratan MS daha bizden hangi cüretle lumiaları başkalarına önerirsiniz diyor anlamadım gitti.Öneren önersin orası ayrı bir konu inanın şu saat oldu kurmadım 16.yapıyı .
Finali görene kadar daha kaç yapı gelecek ve bu yapı acaba köprüden önce son çıkış mı ? bekleyelim ve görelim.. zaten yaptığımız en güzel şeyde bu BEKLEMEK ve GÖRMEK.
İlk günden bu anlaşılmaz diyorlar ama dikkat et.şarj kullanımı çok çok iyi seviyeye geldi. hatta 8.1 denim ile kapışır halde. firmware güncellemesi olmamasına rağmen bu performans windows 10 un çok hafif bi sistem olduğunun habercisi.
İlk günden bu anlaşılmaz diyorlar ama dikkat et.
Ben demedim bugüne kadar. Diyenlerde bunu diyebilir bunda bi sıkıntı yok. Bunu anlamanız lazım.İyi guzel bundan sonra güncelleme geldiğine hemen indiriyorum bakalım neler değişti gibi şeyler demezsiniz o zaman
İlk Bilgisayar sadece bu işi yapıyordu hatırlarsanızMicrosoft hesap makinesini güncelleye güncelleye bir hal oldu nesini değiştiriyorlar bu kadar anlamadım ve en çok kullanılan uygulama kamera, edge gibi uygulamalara güncelleme vermemelerinin altında ne yatıyor onu da anlamak güç.
Kamera açılısında fena hızlanma var
Yalnız Microsoft'a helal olsun herkese ters köşe yaptı. Bilinen bütün siteler bu yapının önümüzdeki hafta yayınlanacağını haber yapmıştı. Adamlar bu hafta bitmeden yayınladı.
Bu arada dün gece güncelleme tamamlandıktan sonra bir şey dikkatimi çekti. O da şu ki telefonda güncellemeden önce kurulu olan oyun ve uygulamalar güncellemeden sonra mağazadan yüklenmedi. Bunu fark eden oldu mu?
İste bunun adi sag gosterip sol vurmak oluyor yapmasinlar, gereksiz bir durum. Dusunceler ozgur olarak paylasilabilir ama genel olarak bakinca hic hos degilBen demedim bugüne kadar. Diyenlerde bunu diyebilir bunda bi sıkıntı yok. Bunu anlamanız lazım.
İlk Bilgisayar sadece bu işi yapıyordu hatırlarsanızbunu anlatmaya çalışıyor olabilirler. O cihazlardan anca bu oluyor manasında. Ufaktan dalga geçmek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?