stockton
Üye
Ben son günlerde mobil veriyi açamıyorum resmen. Dakikada %1 gidiyor ve telefon fırın gibi sıcak. Bıktım vallahi, şu tam sürüm gelsin, redstone filan denemem bundan sonra!Dün gece yatmadan telefonu uçak moduna alıp yattım şarj %90 civarıydı sabah açmak istediğimde telefon açılmadı yani pil bitmişti
bende de senin kadar olmasa da öyle bir durum var %40 falansa şarjda bırakıyorum yoksa alarm falan çalmıyor telefon kapanmış oluyor.Ben son günlerde mobil veriyi açamıyorum resmen. Dakikada %1 gidiyor ve telefon fırın gibi sıcak. Bıktım vallahi, şu tam sürüm gelsin, redstone filan denemem bundan sonra!
Dün de başlarken uygulaması güncelleme almıştı,sanırım hazırlıklar başladı final içinCihazınızı değerlendirin güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncellendi.
Bu neki?
mTalk'tan 920 gönderdi
Güncelleme gelene kadar geleceğini sanmıyorum. Umarım her cihazınki böyle olur.Şu ekranı da güncelleseler
mTalk'tan gönderildi
Diğer eklenenler > Cihazınızı değerlendirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncellendi.
Bu neki?
mTalk'tan 920 gönderdi
Çok yakında
Boşuna heveslenmeyin. Bu bildirimi alabilmeniz için Windows Phone 8.1 yüklü olması lazım.O zaman
Yüklemesi 10 dakika. Hele bir gelsin deBoşuna heveslenmeyin. Bu bildirimi alabilmeniz için Windows Phone 8.1 yüklü olması lazım.
Abi hala denim'deyim olur muBoşuna heveslenmeyin. Bu bildirimi alabilmeniz için Windows Phone 8.1 yüklü olması lazım.
O dert değil zamanı ne acaba bununBoşuna heveslenmeyin. Bu bildirimi alabilmeniz için Windows Phone 8.1 yüklü olması lazım.
Bu ay içinde gelir herhaldeO dert değil zamanı ne acaba bunun
Yapma abi işte bunu demeyeceedinBoşuna heveslenmeyin. Bu bildirimi alabilmeniz için Windows Phone 8.1 yüklü olması lazım.
Sana serbest sen geçAbi hala denim'deyim olur mu
Zamanın acar muhabirini ne hale getirdiler abi hayat zor artık, büyüyoruz galibaSana serbest sen geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?