papakudioflu Emekli Yönetici Gün içinde İstanbul ve Ankara’da Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın bulunduğu bir dizi programa katıldım. İlk firsatta Gabriel Aul'u şikayet ettim.
Gün içinde İstanbul ve Ankara’da Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın bulunduğu bir dizi programa katıldım. İlk firsatta Gabriel Aul'u şikayet ettim.
kimbilir_01 Üye papakudioflu' Alıntı: Gün içinde İstanbul ve Ankara’da Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın bulunduğu bir dizi programa katıldım. İlk firsatta Gabriel Aul'u şikayet ettim. Genişletmek için tıkla ... Sonuç? Sıvas otel değildir umarım (düğün dernekden alıntı)
papakudioflu' Alıntı: Gün içinde İstanbul ve Ankara’da Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın bulunduğu bir dizi programa katıldım. İlk firsatta Gabriel Aul'u şikayet ettim. Genişletmek için tıkla ... Sonuç? Sıvas otel değildir umarım (düğün dernekden alıntı)
yasirtaha Üye kimbilir_01' Alıntı: Sonuç? Sıvas otel değildir umarım (düğün dernekden alıntı) Genişletmek için tıkla ... Sivas Otelde yapsa bende katılır bir iki laf da ben sayardım
kimbilir_01' Alıntı: Sonuç? Sıvas otel değildir umarım (düğün dernekden alıntı) Genişletmek için tıkla ... Sivas Otelde yapsa bende katılır bir iki laf da ben sayardım
papakudioflu Emekli Yönetici 2016'nın tamamlanan ilk yapıları Redstone 11095 ve Th2 10586.63 oldu. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
2016'nın tamamlanan ilk yapıları Redstone 11095 ve Th2 10586.63 oldu. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BLasTeaR Üye Murdoc Massaka' Alıntı: Bu cortana kafiri nerede bulamadım ben bunu Genişletmek için tıkla ... Cortana'yı aktif edip kullanman için cihazınızın dili ve bölgesi ABD / İngilizce olması gerekiyor. Buyur, yandaki linkte yazı eşliğinde videolu anlatım mevcut: Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video) - MaxiCep
Murdoc Massaka' Alıntı: Bu cortana kafiri nerede bulamadım ben bunu Genişletmek için tıkla ... Cortana'yı aktif edip kullanman için cihazınızın dili ve bölgesi ABD / İngilizce olması gerekiyor. Buyur, yandaki linkte yazı eşliğinde videolu anlatım mevcut: Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video) - MaxiCep
symbianbelle Üye papakudioflu' Alıntı: 2016'nın tamamlanan ilk yapıları Redstone 11095 ve Th2 10586.63 oldu. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Önce hangisi gelir Th2 mi ?
papakudioflu' Alıntı: 2016'nın tamamlanan ilk yapıları Redstone 11095 ve Th2 10586.63 oldu. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Önce hangisi gelir Th2 mi ?
papakudioflu Emekli Yönetici Lumia 950 ve Lumia 950 XL için yeni bir firmware güncellemesi daha yayınlandı. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Lumia 950 ve Lumia 950 XL için yeni bir firmware güncellemesi daha yayınlandı. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.BlueTR Üye papakudioflu' Alıntı: Lumia 950 ve Lumia 950 XL için yeni bir firmware güncellemesi daha yayınlandı. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Windows Phone? Windows Mobile olmamışmıydı o?
papakudioflu' Alıntı: Lumia 950 ve Lumia 950 XL için yeni bir firmware güncellemesi daha yayınlandı. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Windows Phone? Windows Mobile olmamışmıydı o?
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Microsoft Telefon(2.12.2002.0 > 2.12.14001.0) güncellendi. Fark ettiğim bir değişiklik yok.
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: Unuttu bunlar 95x dışındaki telefonları Genişletmek için tıkla ... Eski güncelleme gelen. Sadece bazı ülkelere gelmemişti.
ogzhnoTr' Alıntı: Unuttu bunlar 95x dışındaki telefonları Genişletmek için tıkla ... Eski güncelleme gelen. Sadece bazı ülkelere gelmemişti.
ersncak42 Üye Sensation' Alıntı: Tüm müziklerim albüm kapaklı olduğu için bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla ... bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz
Sensation' Alıntı: Tüm müziklerim albüm kapaklı olduğu için bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla ... bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz
-_SEFA_- Üye ersncak42' Alıntı: bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... grove müzik otomatik olarak kapakları ekliyor ama ?
ersncak42' Alıntı: bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... grove müzik otomatik olarak kapakları ekliyor ama ?
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi ersncak42' Alıntı: bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Bilgisayardan Mp3tag programı ile kendim yapıyorum.
ersncak42' Alıntı: bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Bilgisayardan Mp3tag programı ile kendim yapıyorum.
serinaga Üye ersncak42' Alıntı: bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Tag Editor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ersncak42' Alıntı: bu müziklere kapak eklemek için bir program var mı nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Tag Editor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
efeler12 Üye telefon uygulaması düzelmiş sonunda en azından kasmasına rağmen numarayı doğru yazıyor eksik almıyor