Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Şeytan dürtüyo. :seytan: Kurcam galiba. :ehe
L1520 için teknik önizleme bu hafta gelsede kuranlardan ss alsak :) prv sürümü isterse sıfır sorunlar gelsin ki ihtimal vermiyorum ama yinede full illede full sürüm diyorum.Haziran ,Temmuz veya Ağustos fark etmez ne zaman gelirse başımın üzerinde yeri var :)

• Beğen
Tepkiler: saynesim
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Telefon zaten kobay oldu olacağı kadar hiç kaçarı yok kurarım arkadaş gelsin yeter :)

• Beğen
Tepkiler: saynesim, suyunsesi ve Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bide bu akşam yayınlanıyormuş güncelleme :D yayınlanırsa saat 7 den sonrası yayınlanabilir. :)

"Pazartesi ve Cuma günleri güncelleme vermiyoruz" diye üstüne basa basa söyledi Gabriel.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp 10 Tp gelince olacak bu.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Alet kurcalandıkça zevk veriyo kardeşim. :d::ehe
Şimdi telefon bu, onu kurcan, bunu kurcan deniycen. Boş boş bekletmenin zevki yok :zong:.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, symbianbelle, saynesim ve 3 diğerleri
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Denim güncelleme sayfası kapandığı için buraya yazayım Nawifirm'e Denim son sürümler düşmüş indirip bilgisayarında bulundurmak isteyenlere duyurulur..

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve skynet

ErenMSC

Üye
Aşırı yoğun kullanmayacaksan öneririm. Yoğun kullanımda ısınıyor ve şarj çok yeterli değil. Sabah 10 da kullanmaya başlasam akşam 10-11 gibi bitiyor şarj.

Whatsapp, forum, bir iki foto, 1 saat civarı telefon görüşmesi, yarım saat kırk dk oyun vs vs.
Bilgi için :tşk:

skynet

Üye
Denim güncelleme sayfası kapandığı için buraya yazayım Nawifirm'e Denim son sürümler düşmüş indirip bilgisayarında bulundurmak isteyenlere duyurulur..
Bilgilendirme için teşekkürler hocam :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yarın ki build de Türkçe cortana olma ihtimali kaç ?

Yarın gelip gelmeyeceği net değil. Biz yine doğru şekliyle "bu hafta" olarak bahsedelim.
Bu haftaki sürümde Türkçe Cortana'nın gelme ihtimali var diye düşünüyordum ama masaüstü önizlemesinde hareketlenme olmayınca, umutları Mayıs'ın ilk haftası (Build Etkinliği sonrası) verilecek olan sürüme bıraktım.

zbahadir

Üye
Alet kurcalandıkça zevk veriyo kardeşim. :d::ehe
Şimdi telefon bu, onu kurcan, bunu kurcan deniycen. Boş boş bekletmenin zevki yok :zong:.

Bende öyle düşünüyorum ama tamda telefonumu zevkle kullanabiliyorken bozmakta istemiyorum. Yedek bir telefona verecek paramda yok ama bakalım yorumlara göre karar veririm artık. :)

alaca61

Üye
Yine balon çıkmasın haftaya perşembe olmasında

dakamon

dakamon

Üye
Yarın gelip gelmeyeceği net değil. Biz yine doğru şekliyle "bu hafta" olarak bahsedelim.
Bu haftaki sürümde Türkçe Cortana'nın gelme ihtimali var diye düşünüyordum ama masaüstü önizlemesinde hareketlenme olmayınca, umutları Mayıs'ın ilk haftası (Build Etkinliği sonrası) verilecek olan sürüme bıraktım.

Umarım verirler ama ben daha çok bu yılın sonu diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zbahadir

Üye
Cortana konusundan bence çok acele etmeyin. Ben yıl sonundan evvel gelebileceğine ihtimal vermiyorum. Öncelikle Windows 10''u bitirmeye odaklanıyor olacaklar.

braayn

braayn

Üye
konsept çalışma ama sizce yatay uzun karo ve büyük karo olayı olsa çok iyi duracak gibi

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, saynesim ve sfgnrl
saynesim

saynesim

Üye
lumia 1020 her türlü kurarım yeterki gelsin

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01

Üst Alt