Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

BLasTeaR

Üye

Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.

Tepkiler: mami_61_29

skynet

Üye
Bu ekolayzer neden ilk nesillerde kulaklıksız aktif olmuyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bi official ı verselerdi de ondan sonra redstone u deneselerdi mobilde. Redstone önce gelirse win 10 dan yuh dicem
Eğer Redstone ön izlemesi final güncellemesinden önce yayınlanırsa bu demektir ki Windows Insider ekibi işini tamamlayıp güncellemeyi Firmware ekibine teslim etmiş.

Zil sesleri sapıttı @Sensation Kafasına göre titreşime falan geçiyor.Gelen mesajları aramaları göremiyorum bazen kaşırıyorum.sorun olmaya başladı
Bu arada forumdaki "Şu anda konuyu okuyanlar" bölümü iyi olmuş

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ses sorununu söylemiştim. Birkaç yapıdır bu sorun var.

Ses sorununu söylemiştim. Birkaç yapıdır bu sorun var.
Bende ilk defa bugün oldu.yakın zamanda reset yada aç-kapat yapmadım.ilk müzik dinlerken tuş kilidini açtım ve ses bi anda en sona çıktı.şimdi de titreşime geçti.ses tuşları ile açıp kapattığım için mi oluyor.ekrandan kaydırarak açıp kapatırsam sıkıntı çözülüyormu şimdilik
Kulaklık olmadan da aktif oluyor mu
Kulaklık yoksa "Hoparlör için.." yazıyor. Kulaklığı takınca "Kulaklık için.." yazıyor ve profiller farklı. Yani ekolayzer hoparlör için de kullanılabiliyor

Alışkınız abi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaydırarak kullanınca yine belli bir süre idare ediyor. Tuşlarla değiştirince sıkıntı daha çok oluyor.

Tepkiler: BomberMAn TR01
Hayallar

Hayatlar

Tepkiler: wpfurkan, .BlueTR, DenizhaNq ve 15 diğerleri

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza(2015.23.23.0 > 2015.25.5.0) güncellendi.
- Açılış çok hızlanmış.
- Kitaplığım kısmındaki liste daha hızlı yükleniyor. Hızlı kaydırmadaki sıkıntı devam ediyor.
- Dikeyde "Güncellemeleri denetleyin" kısmı yukarı alınmış.
- Uygulama ekranındaki yayımcı adı daha belirgin hale getirilmiş.
- Yatayda profil resmi tıklandıktan sonra gelen menüdeki kaydıramama düzelmiş.
- İndirmeler ve güncelleştirmeler kısmında uygulamalar arası genişletilmiş ve indirilen uygulama boyutu artık görülebiliyor.

Son düzenleme:
Tepkiler: BLasTeaR