4MaGuS
Üye
baya da uzunmuş neyse anketi tamamladık bakalım ne olacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ankete katılalımSon gün 22 aralık ve belki bir Surface Book kazanırsınız.
sen hangi sayfadaki yazıya baktın son sayfada öyle değil surface book yazıyor ama öncekinden emin değilimOrada tam olarak Surface Block yazıyorr.MS-Tr neyin kafasını yaşıyor acaba yine
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ankete katılalımSon gün 22 aralık ve belki bir Surface Book kazanırsınız.
Yapan MicrosoftÜstadım burada tel no felan istiyor, bilgi çalmaya çalışan sahtekar bir yer değil di mi ?
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Yapan Microsoft
Mağazada Windows 10 Mobile Evrensel Uygulama Platformu (UWP) uygulamalarını hızla artmaya devam ediyor. Son zamanlarda yayınlanan güzel uygulamalardan biri de Garmin Connect Mobile UWP uygulaması oldu.
Windows 10 Mobile Evrensel Uygulamaların hızla artması platform için önemli.
mağazadan bulmuyor güncellemeyiFacebook Beta 10.1.101.0 sürümüne güncellendi.
Yüklüyse görünmesi lazım.mağazadan bulmuyor güncellemeyi
Ben göremedim neredeler ?
Edit: Aaaa evet şimdi gördüm, hatta eski gönderdiklerim de hareketlenmiş
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Orada tam olarak Surface Block yazıyorr.MS-Tr neyin kafasını yaşıyor acaba yine
baya da uzunmuş neyse anketi tamamladık bakalım ne olacak
sen hangi sayfadaki yazıya baktın son sayfada öyle değil surface book yazıyor ama öncekinden emin değilim
normalde kuruluydu bende ben mi sildim bilmiyorum ama geçen baktım yok kurayım dedim mağazadan arattım yok çıkmıyor ne yazdıysam bende gnctrl yi kullanıyorum onda da her türlü bilgi gözüküyor sonuçtaArkadaşlar Türkcell Online İşlemler uygulamasını kullanan var mı? Şu an kullanılamıyor yazıyor bende
Çalıştığı cihazlar Bilgisayar yazıyor ve ben telefona indiremedim.Bu arada Accuweather da Windows 10 Mobile destekli olarak güncellendi. Deneyin derim.
Bende 14. yapıda beklemekten sıkıldım değişiklik olsun diye 8.1'e döndümyeni yapı gelse de yüklesek artık sıkıldım 8.1den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?