ArMaGeDdOn_87
Üye
"gelmesin" diye saçma bi söz kuran olmadıHiç gelmemesi daha mı mantıklı hocam?
Yazdıklarımın herhangi bir kelimesi bile hakaret içermemesine rağmen farklı söylemlere bu kadar tutucu yaklaşmanız hiç hoş değil. Benim " her şeye hemen tepki göstermeyin" dememle "Beyninize gelen ilk sinyalle hareket etmeyin" demem aynı şey. Yazdığım mesajı sizin atadığınız yönetici bile beğenirken sizin kaldırmanız bu hoş olmayan duruma ekstra bir çirkinlik katıyor. Mesajım orada dururken başka bir admin de gördü. O herhangi bir uyarı yapmadı. Neyse sonuç olarak tavrınız hiç hoş değil. Bu kadar tutucu olmanız admin olarak hoş değil.
Tututuculuk ile alakası yok değerli arkadaşım yazılanlarda sözlerin insanları kırıcı odaklı olmamasına özen gösteriniz. Bizler şahsi değil kurallara göre hareket ediyoruz. Mesajı beğenen değerli bir moderator arkadaşımın görüşüne saygı duyarım. Lakin sözlerinizi daha itina ile seçmenizi tavsiye ederim. Konuda daha fazla açıklama yapmaya da gerek olmadığını düşünerekten.
Keyifli forumlar
@bulutsuzgece özgür keşke ''Aşağılamaya gitmiş hepsi bu''kelimesini kullanmasaydınız,sizden daha kaliteli bir yorum beklerdim açıkçası..8 yıldır bu forumdayım imza boyutundan dolayı 1 kere uyarı aldım başka da bir uyarı ban falanda yemedim,nedeni ise kimseye hakaret etmeden ve aşağılamadan forum kuralları çerçevesinde yorumlar yapmaya çalışıyorum.@GianniInfantino mesajınızda genel olarak herhangi bir sorun yok.
Sadece son cümle bilerek veya bilmeyerek biraz aşağılamaya gitmiş hepsi bu.
Bunda alınacak bir durum yok, bizler de bazen farkında olmadan çok sert yorumlar yazabiliyoruz.
@Nextman usta da belirtmiş zaten, sadece son cümle biraz aşırı olmuş.
Onun dışında söylediğiniz her şey mantıklı ve doğru.
Zaten eminim beğenen moderatör arkadaşımız da bu kısmı beğenmiştir.
Alınmayalım, kızmayalım olur mu
@bulutsuzgece özgür keşke ''Aşağılamaya gitmiş hepsi bu''kelimesini kullanmasaydınız,sizden daha kaliteli bir yorum beklerdim açıkçası..8 yıldır bu forumdayım imza boyutundan dolayı 1 kere uyarı aldım başka da bir uyarı ban falanda yemedim,nedeni ise kimseye hakaret etmeden ve aşağılamadan forum kuralları çerçevesinde yorumlar yapmaya çalışıyorum.
Benim orada söylediklerim güncelleme ile ilgili değildi. İnsanların değişken tavrını eleştirmek istedim.sizce bu N8 de olan özellğin wp için güncelleme ile 1 sene sonra gelecek olması saçma değil mi ?
Android 10 senede hala adam olamadı. Wp çıkalı 3 sene oluyor. Şuan ki hali bile gayet yeterli.
10 yıllık sistem rehbere hala 5 saniyede giriyorGood story boy
Birader nereye 10 yillik iyi misin sen ayrica kullandiğin cihaza laf at androide değil10 yıllık sistem rehbere hala 5 saniyede giriyor
10 dedim pardon.Birader nereye 10 yillik iyi misin sen ayrica kullandiğin cihaza laf at androide değil
Aynen aynen kasiyor en iyi os wp zaten değil mi ondan baskasi leş10 dedim pardon.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, 5 Kasım 2007'de Android'i kurduğunu duyurmuştur. 8 yıllık sistemin hala kastıgını ayrıca gerçek bir sistem gibi çalışmadıgını burada ki çoğu arkadasımız biliyor
Evet mesela ben @papakudioflu ortağımı her ziyaretimde wp'yi alıyorum bende unutsun istiyorum ama olmuyorGençler Android & WP kıyasına girmeyelim yine
Gerginlik çıkmasın yok yere.
Her sistemin beğeneni var beğenmeyeni var elbette.
Biz kendimize bakalım.
WP10 ile yeni bir dönem başlıyor.
Kullanıcı isteklerinin çoğunu yerine getirecekler gibi duruyor.
Hatta hiç hesapta olmayan, beklenmeyen güzel sürpriz özellikler de gelecek gibi.
Sabır ve sükunetimizi koruyalım.
Özellikle 29 Nisan-1 Mayıs arasındaki Build etkinliğinden sonra WP10'un ayak sesleri iyice duyulmaya başlayacak gibi..
Evet mesela ben @papakudioflu ortağımı her ziyaretimde wp'yi alıyorum bende unutsun istiyorum ama olmuyor
Dostum android kullanmasam inanacağım daAynen aynen kasiyor en iyi os wp zaten değil mi ondan baskasi leş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?