Apple'nin çaldığı canlı görüntüler özelliğini diyorsunuz. Bazı modellerde var. Olmayanlar ise videolardan Microsoft Fotoğraflar eklentisi ile canlı görüntüler yapabiliyor.
canlı görüntüler 640 XL dede var...
bu arada bu mesajı telefondan gönderiyorum Edge ile yazamadım bir türlü yazmak için alttan klavye gelmiyor Opera ile sorunsuz yazdım..
bu ne ya ne zaman düzeltecek yazılım devi bu sorunları.
Beyler mağazada öyle bir dolanıyordum yeni bir uygulama var mı diye . Geçen k-lite player gözüme çarpmıştı dur bakayım ucuzsa alırım diye girdim ve sonuç şaka gibi gerçekten
Beyler mağazada öyle bir dolanıyordum yeni bir uygulama var mı diye . Geçen k-lite player gözüme çarpmıştı dur bakayım ucuzsa alırım diye girdim ve sonuç şaka gibi gerçekten
ben her gün geziyorum bu dün oldu ama neden bu kadar fiyatını yükselttiler bilmiyorum 3₺ di normalde belki bir kaç gün sonra tekrar düzeltirler bence orada virgül hatası var 2,9₺ yerine 29₺ yazılmış
ben her gün geziyorum bu dün oldu ama neden bu kadar fiyatını yükselttiler bilmiyorum 3₺ di normalde belki bir kaç gün sonra tekrar düzeltirler bence orada virgül hatası var 2,9₺ yerine 29₺ yazılmış