-_SEFA_-
Üye
Onlarda da bölge sorunu varmış sdn de gördüm yorumları
şimdi bizim geliştirici arkadaşlarımızdan biri bu ios için yayınlanan cortana yı project to islanwood ile bizim platforma uyarlasa da sonra bizde bölge Türkiye olmasına rağmen cortanayı kullanabilsek iyi olmaz mışaka bi yane ben ingilizcr bile olsa kullanmak isterdim yani. İos a bizden önce geldi...
Bizden önce filan gelmedi. Türkiye mağazasında bile yok. Sadece ABD ve Çin'de kullanılıyor. En azından bizde kullanıma açmak daha basit.şimdi bizim geliştirici arkadaşlarımızdan biri bu ios için yayınlanan cortana yı project to islanwood ile bizim platforma uyarlasa da sonra bizde bölge Türkiye olmasına rağmen cortanayı kullanabilsek iyi olmaz mışaka bi yane ben ingilizcr bile olsa kullanmak isterdim yani. İos a bizden önce geldi...
Konu dışı bir şey soracağım.Bi ara fotoğraflrada hareketli fotoğraf gibi bir şey vardı.İlk bir kaç saniye hatta salise hareketliydi.Sonra normale dönüyordu.Ben uzun zamandır böyle birşeyler karşılaşmadım hatta unutmuştum.Bugün nette gezerken gördüm başka markada.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Şuan yine var,zengin çekim diye kamera menüsünde baston işaretini aktif edersen hareketli resim çeker.Konu dışı bir şey soracağım.Bi ara fotoğraflrada hareketli fotoğraf gibi bir şey vardı.İlk bir kaç saniye hatta salise hareketliydi.Sonra normale dönüyordu.Ben uzun zamandır böyle birşeyler karşılaşmadım hatta unutmuştum.Bugün nette gezerken gördüm başka markada.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Şuan yine var,zengin çekim diye kamera menüsünde baston işaretini aktif edersen hareketli resim çeker.
bu hamburger menü dediğiniz tıpkı androidde olan ana ekranda 3-4tane ekran sağa sola kaydırmalı onumu diyorsunuz acabaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Artık ekranın solundan sağa çekince hamburger menü açılacak. İşte bu çok iyi oldu.
Sol üstteki 3 çizgi.bu hamburger menü dediğiniz tıpkı androidde olan ana ekranda 3-4tane ekran sağa sola kaydırmalı onumu diyorsunuz acaba
aslında microsoft blink uygulaması bu görevi görüyorKeşke olsa. WP8.1'de 735'te var olan özelliği Microsoft kaldırdı. 640 ve 830'da hâlâ var mı bilmiyorum.
Ayrıca o dediğiniz simge bizde HDR olarak geçiyor. Canlı görüntüler diye kamera ayarlarında olacak. O da yok.
şey bir videosu varmı acabaSol üstteki 3 çizgi.
onu ben de sormuştum, o değil. hamburger menü dedikleri hani genelde sol/sağ üstte üç çizgi şeklinde olur basınca ekranın yarısına bi menü açılır ya o menü hamburger menü imiş..bu hamburger menü dediğiniz tıpkı androidde olan ana ekranda 3-4tane ekran sağa sola kaydırmalı onumu diyorsunuz acaba
Görebilir de, var olan şeyi kaldırmasına sitem ettimaslında microsoft blink uygulaması bu görevi görüyor
Şöyle göstereyim. Sarı kısma hamburger menü deniyor. Önceden yandaki menü sadece sarı çizdiğim yere basınca açılıyordu. Şimdi ise (soldan) istediğimiz yerden çekerek açabiliyoruz.şey bir videosu varmı acaba
tamam şimdi jeton düştü teşekkür ederimGörebilir de, var olan şeyi kaldırmasına sitem ettim
Şöyle göstereyim. Sarı kısma hamburger menü deniyor. Önceden yandaki menü sadece sarı çizdiğim yere basınca açılıyordu. Şimdi ise (soldan) istediğimiz yerden çekerek açabiliyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
No new builds todayBugün yeni yapı gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?