-_SEFA_-
Üye
Bugün geliyor diyebilir miyiz o zaman?
söz konusu microsoft ise asla acele etme

gönül ister bu gece gelsin de yazılımda problem çıkarsa haftasonu mesaiye gitmemek için bu gun vermezler bence

Bugün geliyor diyebilir miyiz o zaman?

Şaşırdıkmı ?..Bugün de güncelleme yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca cihazda Lumia 950 serisinde olduğu gibi, parlaklık profili yok. Direkt Ayarlar>Sistem>Görüntü'den kaydırarak ayarlanıyor. Ayrıca hızlı işlemlerdeki parlaklığa basınca PC'deki gibi %0-%25-%50... diye değişiyor. Bizde niye hâlâ böyle değil anlamak güç. Gerçi ilk nesil Lumialarda parlaklık profili bile yok.xiaomi romunda sadece İngilizce ve Türkçe dil mevcutmuş. diğer dilleri eklemek için başlangıçta Windows 10 pc de olduğu gibi dil indirmesi gerekiyor. yani Windows kaynağından dili çekebildiğine göre direk güncelleme de alır bence....
Hafiften yavaş gibiXiaomi Mi4 10.0.10586.0 ile:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
belki de vermek için finali bekliyorlardırAyrıca cihazda Lumia 950 serisinde olduğu gibi, parlaklık profili yok. Direkt Ayarlar>Sistem>Görüntü'den kaydırarak ayarlanıyor. Ayrıca hızlı işlemlerdeki parlaklığa basınca PC'deki gibi %0-%25-%50... diye değişiyor. Bizde niye hâlâ anlamak zor. Gerçi ilk nesil Lumialarda parlaklık profili bile yok.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(bi umut)Onu bir sefer hariç çalıştıramadım. Videoyu farklı kaydete basıyorum. İndirilenlerde hiçbir şey yok. Ne inen bar ne de binenŞu vidyolardaki farklı kaydet özelliği gerçekten harika olmuş![]()
Sonuçta alanlar bilerek aldı, sonuç açık olmamış mı! Mağaza doluydu da sonradan mı boşaldı da böyle diyorsunuz? Yıllardır böyle olan durumda alıp da şikayet edenleri anlamakta zorlanıyorum.xiaomi mi4 canavar gibi bir cihaz olacak elimde ama windows 10 kuracağım öyle mi ?
kurmam için bir sebeb olmalı ?
Android gibi gelişmiş bir mağazadan,marketi 0 olan bir platforma geçmek akıl karı değil.....!
herşey oyun ,uygulama değil. emin ol rom olayıyla uğraşan her mi4 kullanıcısı windowsu kuracak...xiaomi mi4 canavar gibi bir cihaz olacak elimde ama windows 10 kuracağım öyle mi ?
kurmam için bir sebeb olmalı ?
Android gibi gelişmiş bir mağazadan,marketi 0 olan bir platforma geçmek akıl karı değil.....!
Ben de fark ettim sanırım uygulama ile alakalı. geri bildirim ile sorunu iletiyorum.Selam arkadaşlar bişey soracaktım mtalk kullanıyorum forumda paylaşılan bi videoyu izleyemiyorum bi youtube videosunu açmıyor siyah ekranda bekleyip duruyor videoyu oynatınca
mTalk'tan gönderildi
herşey oyun ,uygulama değil. emin ol rom olayıyla uğraşan her mi4 kullanıcısı windowsu kuracak...
@Sensation
Mağaza doluydu da sonradan mı boşaldı da böyle diyorsunuz? Yıllardır böyle olan durumda alıp da şikayet edenleri anlamakta zorlanıyorum.
Hocam eğri oturalım doğru konuşalım ,
Siz uzun süreli kullanırmıydınız o romu ?
Ayrıca yazdığımı tekrar okumanızda fayda var.
Ben mi4 kullanıp bu romu kuran kişiler için bahsediyorum ,mevcut lumia kullanıcıları için değil.
şu anda W10 marketi bana göre ,benim için yeterli ama,
uygulamanın bol olduğu bir platformdan buna geçmek için neden olmalı?
ayrıca şikayet etmek hakkımız değil mi ?
Babamın şirketi değil sonuçta yeri gelince överim yeri gelince şikayet ederim körü körüne savunamam.
İnsanları anlamadan yargıalamanız hiç hoş değil
eğer durum sizin dediğiniz kadar kolay olsaydı Windows mobile diye bir şey de olmazdı.Hocam kusura bakma ama yanlış düşünüyorsun.
Akıllı telefonu akıllı kılan özelliklerin en başında uygulama ve oyun gelir yani market.
Herşey market değil demek sadecw teselşi kelimesinolur. gelir.
windows için marketi çıkar geriye symbian gibi bir platform kalır.
Eğer öyle olmasaydı blackberry ve nokia hala kral olurdu.
Tamam kabul ediyorum symbian ve bb os un gelişmeme sebebi sadece market değil ama uygulama matketinin en büyük etkenlerden birisi olduğu ortada.
şef sen alakasız mesajları yine sil benden yana sıkıntı yokSorun kullanıp kullanmamak değil. İki platformu da kullanıyorum neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
O cevabımı sürekli bu konuda Mağazadan yakınanlara ithafen yazdım. Mağazadan yakınanlara başka platforma geçmelerini sürekli söylüyorum. Çünkü boşuna bekliyorlar.
Bende sorunları sürekli burada yazıyorum ama Windows 10 ile ilgili şeyleri. Sonuçta hiçbir zaman Windows 10 Mobile eksiksiz, mükemmel gibi bir cümle kurmadım.
Kısaca araya başka konular girince konuda tartışma çıkıyor ve mesajlar silinince de bize kızılıyor. Bunlar konuşulmasın demiyorum, demek istediğim başka konu açsınlar orda konuşulsun.