Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

.BlueTR

.BlueTR

Üye

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bugün vermezler gelecek perşembe bellll!!!ki

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün de güncelleme yok

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi4 10.0.10586.0 ile:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
xiaomi romunda sadece İngilizce ve Türkçe dil mevcutmuş. diğer dilleri eklemek için başlangıçta Windows 10 pc de olduğu gibi dil indirmesi gerekiyor. yani Windows kaynağından dili çekebildiğine göre direk güncelleme de alır bence....

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xiaomi romunda sadece İngilizce ve Türkçe dil mevcutmuş. diğer dilleri eklemek için başlangıçta Windows 10 pc de olduğu gibi dil indirmesi gerekiyor. yani Windows kaynağından dili çekebildiğine göre direk güncelleme de alır bence....
Ayrıca cihazda Lumia 950 serisinde olduğu gibi, parlaklık profili yok. Direkt Ayarlar>Sistem>Görüntü'den kaydırarak ayarlanıyor. Ayrıca hızlı işlemlerdeki parlaklığa basınca PC'deki gibi %0-%25-%50... diye değişiyor. Bizde niye hâlâ böyle değil anlamak güç. Gerçi ilk nesil Lumialarda parlaklık profili bile yok.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87, emz, mami_61_29 ve 1 kişi daha
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ayrıca cihazda Lumia 950 serisinde olduğu gibi, parlaklık profili yok. Direkt Ayarlar>Sistem>Görüntü'den kaydırarak ayarlanıyor. Ayrıca hızlı işlemlerdeki parlaklığa basınca PC'deki gibi %0-%25-%50... diye değişiyor. Bizde niye hâlâ anlamak zor. Gerçi ilk nesil Lumialarda parlaklık profili bile yok.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
belki de vermek için finali bekliyorlardır :dry: (bi umut)
mi 4 basemark sonuçları şuan için kötü gözüküyor.

OVERALL 817
SYSTEM 540
MEMORY 941
GRAPHİCS 1410
WEB 622

ANTUTU BENCHMARK SONUCU İSE 11136

sanırım bi lumia 830 seviyesinde kaldı cihaz. yada bi tık altı...

ON9

ON9

Üye
Şu vidyolardaki farklı kaydet özelliği gerçekten harika olmuş :)
Onu bir sefer hariç çalıştıramadım. Videoyu farklı kaydete basıyorum. İndirilenlerde hiçbir şey yok. Ne inen bar ne de binen ;)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
cadde19

cadde19

Üye
xiaomi mi4 canavar gibi bir cihaz olacak elimde ama windows 10 kuracağım öyle mi ?
kurmam için bir sebeb olmalı ?
Android gibi gelişmiş bir mağazadan,marketi 0 olan bir platforma geçmek akıl karı değil.....!

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xiaomi mi4 canavar gibi bir cihaz olacak elimde ama windows 10 kuracağım öyle mi ?
Android gibi gelişmiş bir mağazadan,marketi 0 olan bir platforma geçmek akıl karı değil.....!
Sonuçta alanlar bilerek aldı, sonuç açık olmamış mı! Mağaza doluydu da sonradan mı boşaldı da böyle diyorsunuz? Yıllardır böyle olan durumda alıp da şikayet edenleri anlamakta zorlanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve sfgnrl
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
herşey oyun ,uygulama değil. emin ol rom olayıyla uğraşan her mi4 kullanıcısı windowsu kuracak...

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Selam arkadaşlar bişey soracaktım mtalk kullanıyorum forumda paylaşılan bi videoyu izleyemiyorum bi youtube videosunu açmıyor siyah ekranda bekleyip duruyor videoyu oynatınca

mTalk'tan gönderildi
Ben de fark ettim sanırım uygulama ile alakalı. geri bildirim ile sorunu iletiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
cadde19

cadde19

Üye
@Sensation
Mağaza doluydu da sonradan mı boşaldı da böyle diyorsunuz? Yıllardır böyle olan durumda alıp da şikayet edenleri anlamakta zorlanıyorum.

Hocam eğri oturalım doğru konuşalım ,
Siz uzun süreli kullanırmıydınız o romu ?
Ayrıca yazdığımı tekrar okumanızda fayda var.
Ben mi4 kullanıp bu romu kuran kişiler için bahsediyorum ,mevcut lumia kullanıcıları için değil.
şu anda W10 marketi bana göre ,benim için yeterli ama,
uygulamanın bol olduğu bir platformdan buna geçmek için neden olmalı?

ayrıca şikayet etmek hakkımız değil mi ?
Babamın şirketi değil sonuçta yeri gelince överim yeri gelince şikayet ederim körü körüne savunamam.
İnsanları anlamadan yargıalamanız hiç hoş değil

Son düzenleme:
cadde19

cadde19

Üye
herşey oyun ,uygulama değil. emin ol rom olayıyla uğraşan her mi4 kullanıcısı windowsu kuracak...

Hocam kusura bakma ama yanlış düşünüyorsun.
Akıllı telefonu akıllı kılan özelliklerin en başında uygulama ve oyun gelir yani market.
Herşey market değil demek sadecw teselşi kelimesinolur. gelir.
windows için marketi çıkar geriye symbian gibi bir platform kalır.
Eğer öyle olmasaydı blackberry ve nokia hala kral olurdu.
Tamam kabul ediyorum symbian ve bb os un gelişmeme sebebi sadece market değil ama uygulama matketinin en büyük etkenlerden birisi olduğu ortada.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation
Mağaza doluydu da sonradan mı boşaldı da böyle diyorsunuz? Yıllardır böyle olan durumda alıp da şikayet edenleri anlamakta zorlanıyorum.

Hocam eğri oturalım doğru konuşalım ,
Siz uzun süreli kullanırmıydınız o romu ?
Ayrıca yazdığımı tekrar okumanızda fayda var.
Ben mi4 kullanıp bu romu kuran kişiler için bahsediyorum ,mevcut lumia kullanıcıları için değil.
şu anda W10 marketi bana göre ,benim için yeterli ama,
uygulamanın bol olduğu bir platformdan buna geçmek için neden olmalı?

ayrıca şikayet etmek hakkımız değil mi ?
Babamın şirketi değil sonuçta yeri gelince överim yeri gelince şikayet ederim körü körüne savunamam.
İnsanları anlamadan yargıalamanız hiç hoş değil

Sorun kullanıp kullanmamak değil. İki platformu da kullanıyorum neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
O cevabımı sürekli bu konuda Mağazadan yakınanlara ithafen yazdım. Mağazadan yakınanlara başka platforma geçmelerini sürekli söylüyorum. Çünkü boşuna bekliyorlar.

Bende sorunları sürekli burada yazıyorum ama Windows 10 ile ilgili şeyleri. Sonuçta hiçbir zaman Windows 10 Mobile eksiksiz, mükemmel gibi bir cümle kurmadım.

Kısaca araya başka konular girince konuda tartışma çıkıyor ve mesajlar silinince de bize kızılıyor. Bunlar konuşulmasın demiyorum, demek istediğim başka konu açsınlar orda konuşulsun.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hocam kusura bakma ama yanlış düşünüyorsun.
Akıllı telefonu akıllı kılan özelliklerin en başında uygulama ve oyun gelir yani market.
Herşey market değil demek sadecw teselşi kelimesinolur. gelir.
windows için marketi çıkar geriye symbian gibi bir platform kalır.
Eğer öyle olmasaydı blackberry ve nokia hala kral olurdu.
Tamam kabul ediyorum symbian ve bb os un gelişmeme sebebi sadece market değil ama uygulama matketinin en büyük etkenlerden birisi olduğu ortada.
eğer durum sizin dediğiniz kadar kolay olsaydı Windows mobile diye bir şey de olmazdı.
ben apple gibi güvenli cihaz kullanmak istiyorum. (apple lar da ne kadar güvenli sayılırsa artık)
ben sd kart kullanmak istiyorum (32gb + 64gb sandsk)
ben cihazımın bataryası çok gitsin istiyorum.
iş için de cihazı çok kullanıyorum. beni yarı yolda bırakmamalı.
whatsapp facebook olsun, cihaz hızlı olsun yeter uygulamadan çok bi beklentim yok.

şimdi sen soyle bakalım uygulama olsa benim neyime yarar? kazayla gidip mi4 almış olsam kesin Windowsu kurardım. istediği kadar uygulaması olsun. Android benim neyime?
ha sende haklısın . uygulama da olsun. çok olsun. olsa daha iyi olur. bunu bende söylerim. ama kalkıpta neden uygulama az diye kızmam , kızamam. çünkü ben ihtiyaçlarımı belirledim ve ona göre bu cihazı aldım...
Sorun kullanıp kullanmamak değil. İki platformu da kullanıyorum neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
O cevabımı sürekli bu konuda Mağazadan yakınanlara ithafen yazdım. Mağazadan yakınanlara başka platforma geçmelerini sürekli söylüyorum. Çünkü boşuna bekliyorlar.

Bende sorunları sürekli burada yazıyorum ama Windows 10 ile ilgili şeyleri. Sonuçta hiçbir zaman Windows 10 Mobile eksiksiz, mükemmel gibi bir cümle kurmadım.

Kısaca araya başka konular girince konuda tartışma çıkıyor ve mesajlar silinince de bize kızılıyor. Bunlar konuşulmasın demiyorum, demek istediğim başka konu açsınlar orda konuşulsun.
şef sen alakasız mesajları yine sil benden yana sıkıntı yok :D

thoak

thoak

Üye
Hadi haberi bu kez ben vereyim Yeni yapı geldi beyler yumulun.

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Rock Ve Roll

Üst Alt