ArMaGeDdOn_87
Üye
"bilmek" de kapasiteyle ilgili zatenMesele yetmek değil yeteni bilebilmek. Konu kirlenmesin. Bu kadar cevap fazla.
mesele WP olunca oooo herşey süper bi arka plan bile harika oluyo ama iş sistemle ilgili asıl önemli olanlara gelince boş oluyorNasıl saçma bir tartışmaya girdiniz bilmiyorum ama bence girmeyin. Çünkü kimseye bir kârı yok.sadede boşa zaman harcama. Biz güncellemeye bakalım.
Bu güncellemede acaba 525 ' e destek verilir mi ki?
Windows 10 TP Build 10041 yükleniyor
Windows'un sitesinden indirip flaş bellekle mi atıyorsun yoksa güncelleme olarak mı geldi?
ISO olarak daha sonra geliyor.Windows'un sitesinden indirip flaş bellekle mi atıyorsun yoksa güncelleme olarak mı geldi?
PC için yapı 10041 güncellemeye başladım.
Biraz yavaş gidiyor an itibariyle %42
Nasıl güncelliyorsun ? bende güncelleyim ve yenilikler neler yazıyor mu
Hallettim indiriyor şuan ama vazgeçtim yüklemeye araştırdım daha değişik sorunlar gelmiş ve pek sorun giderilmemiş neyse artık haftaya mobil olanı beklicezInsider kayıtlıysanız Setting->Update bölümünden güncelleyebiliyorsunuz. Kayıtlı değilseniz yukarıda verdiğim linkten Türkçe iso'yu indirin kurun sonra yeni sürüme güncelleyin.
Edit: yeniliklere bakamadım ama ilk bakışta ikonlar falan değişti önceki sürüme göre. Teknik olarak inceleme fırsatım henüz olmadı.
Windows 8'e göre değişiklikler derseniz XP'nin gelişmiş hali diyebiliriz.
Aynen, Haftaya gelirse de hangi cihazlara geleceği belli değil. Alacağın olsun Microsoft ödemeyeceğim.
Ödemeyeceğim demişken, Microsoft a 3,99₺ borcum varinadına ölemiyorum
Benimde borcum var ama öyle salak bir sistemleri var ki nereye ödeyeceğimi hala bulamadım. Office 365 aldım ama nerede ödemeleri bulamıyorum.
Mesela zamanında bir sürü Windows satın aldım seri numaraları var ama onların bana ait olduğunu gösteren hiç bir bilgiye sistemlerinden ulaşamıyorum. Hani bir şeyler satın alırsınız ve sisteme giriş yaptığınızda satın aldıklarınız görünür ya bunda öyle bir yer yok. Bakkalın veresiye defteri gibi ama defter kayıp.
PC için W10TP önerir misiniz şimdi kurayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi?
"If it passes all of our evaluation criteria it could be in your hands late this week or early next week"
Gabriel Windows blog da yazdığı güncelleme halkaları ile ilgili yazıda böyle bir cümle zikretmiş. Bahsettiği next week içinde bulunduğumuz hafta.
Ne olacak hep birlikte göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?