kayahan35
Üye
1-2 hafta daha bekleyeceğiz gibi görünüyorNawzil tarafından:
"We’re working hard to bring you a new build of #Windows10 for phones and support additional phones, but we need a bit more time for that."
Sıradaki telefon ön izleme sürümü için biraz daha zamana ihtiyacı olduklarını dile getiriyor.
İyi güzel düşünmüştüm ama bizim de halimizi anlamanızı rica ediyorum. Şu anda telefonlarımın birinde 22 sekme bir diğerinde 17 sekme açık. Ayrıca twitter da sürekli bildirim geliyor. Yetişmek de pek kolay olmuyor. Bunlarla uğraşırken portala da 15 haber girdim. Ayrıca onlarca şikayet, konu denetimi da yanında bonus olarak geldi. Çoğu zaman şurada yazılan mesajları bile okuyamıyorum. Ama yine de herhangi bir haber kaçırmamak için buraya İngilizcesi yapıştırıp yenisini kovalamaya devam ediyoruz.
Sanırım Build Geliştirici Konferansına kadar bunlar için sabretmemiz gerekecekCortana is expanding into new markets on the desktop: Cortana now also works on the desktop in China, the UK, France, Italy, Germany, and Spain – in addition to the U.S. (Masaüstü W10)
Spartan'la beraber TR-Cortana da belki bir sonrakinde gelir
Bu arada Spartan da 10041'e yetişmemiş, bir sonraki sürüme kalmış.
Koş koş nereye kadar Ali Kemalİyi güzel düşünmüştüm ama bizim de halimizi anlamanızı rica ediyorum. Şu anda telefonlarımın birinde 22 sekme bir diğerinde 17 sekme açık. Ayrıca twitter da sürekli bildirim geliyor. Yetişmek de pek kolay olmuyor. Bunlarla uğraşırken portala da 15 haber girdim. Ayrıca onlarca şikayet, konu denetimi da yanında bonus olarak geldi. Çoğu zaman şurada yazılan mesajları bile okuyamıyorum. Ama yine de herhangi bir haber kaçırmamak için buraya İngilizcesi yapıştırıp yenisini kovalamaya devam ediyoruz.
Şu Windows 10 yayınlansın ben de emekli olurum artıkKoş koş nereye kadar Ali Kemal
Abi inşallah kalmaz ama Pazartesi, Cuma zaten yok. Biraz daha zaman dediklerine göre yarın da gelmeyecek.İnşallah telefonlarınki haftaya kalmaz :S
Burada tr cortana senin tahminin herhalde özgürCortana is expanding into new markets on the desktop: Cortana now also works on the desktop in China, the UK, France, Italy, Germany, and Spain – in addition to the U.S. (Masaüstü W10)
Spartan'la beraber TR-Cortana da belki bir sonrakinde gelir
Valla ben yarına cihazı hazırladım,cihazı sıfırlayıp sadece önemli olan uygulamaları yükledim bekliyorumAbi inşallah kalmaz ama Pazartesi, Cuma zaten yok. Biraz daha zaman dediklerine göre yarın da gelmeyecek.
Salı günü inşallah yayınlanır
Onlar ''biraz daha zaman'' deyince korkarım ki bu baya bi zaman demekBiraz daha zaman onlara göre bir kaç gün değil onu öğrendik. Sanırım önümüzdeki hafta içi gelecek.
Biraz daha zaman onlara göre bir kaç gün değil onu öğrendik. Sanırım önümüzdeki hafta içi gelecek.
PC için ne zaman yayınlanıyor acaba,söylendi ise ben kaçırmış olabilirim.Bana da öyle geliyor, muhtemelen gelecek hafta Perşembeyi bekleyeceğiz mobil sürüm için...
Şu andaPC için ne zaman yayınlanıyor acaba,söylendi ise ben kaçırmış olabilirim.
ben bilmiyorum güvenlik için olduğunuNe yani bütün gün çat çat silinesi mesajlar mı atsaydım
Sen onu güvenlik icabı kilit ekranı şifresi olarak düşün. Taramayı kişi değil telefon yapacak.
ben bilmiyorum güvenlik için olduğunusiz bu gidişle daha çok yıllar 3310 kullanırsınız
işte kapasite meselesi size yetiyosa kullanın 3310 uEvet ben o 3310 a kendi tüm işlerimi eksiksiz gördürürüm. Beceriksizler düşünsün.
işte kapasite meselesi size yetiyosa kullanın 3310 u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?