Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

1-2 hafta daha bekleyeceğiz gibi görünüyor

Cortana is expanding into new markets on the desktop: Cortana now also works on the desktop in China, the UK, France, Italy, Germany, and Spain – in addition to the U.S. (Masaüstü W10)

Spartan'la beraber TR-Cortana da belki bir sonrakinde gelir

emz

Üye

Abicim ben sizin halinizi anlıyorum. Ben de ingilizce yazanı anlıyorum az çok öğrendik zamanında ama bilmeyenleri de düşünmek lazım. Çok yoğun olduğunu biliyoruz hepimiz o yüzden rica ettim. Hani sen olamasan bile arada o boşluğu bulan adminlerimiz arkadaşlarımız için yardımcı olurlarsa bence sorun olmayacaktır. Kolay gelsin sana da

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sanırım Build Geliştirici Konferansına kadar bunlar için sabretmemiz gerekecek

Tepkiler: emz
Koş koş nereye kadar Ali Kemal

Burada tr cortana senin tahminin herhalde özgür
Abi inşallah kalmaz ama Pazartesi, Cuma zaten yok. Biraz daha zaman dediklerine göre yarın da gelmeyecek.

Salı günü inşallah yayınlanır
Valla ben yarına cihazı hazırladım,cihazı sıfırlayıp sadece önemli olan uygulamaları yükledim bekliyorum

zbahadir

Üye
Biraz daha zaman onlara göre bir kaç gün değil onu öğrendik. Sanırım önümüzdeki hafta içi gelecek.

Tepkiler: ON9

zbahadir

Üye
PC için yapı 10041 güncellemeye başladım.
Biraz yavaş gidiyor an itibariyle %42

Ne yani bütün gün çat çat silinesi mesajlar mı atsaydım
Sen onu güvenlik icabı kilit ekranı şifresi olarak düşün. Taramayı kişi değil telefon yapacak.
ben bilmiyorum güvenlik için olduğunu siz bu gidişle daha çok yıllar 3310 kullanırsınız

emz

Üye
Nasıl saçma bir tartışmaya girdiniz bilmiyorum ama bence girmeyin. Çünkü kimseye bir kârı yok.sadede boşa zaman harcama. Biz güncellemeye bakalım.
Bu güncellemede acaba 525 ' e destek verilir mi ki?