lumiacı
Üye
İnsallah butun temennim bu yonde, ie gibi insanlarda on yargi olustu farkli bir model ismi altinda devam ettirmeli iyi yada kotu.Çekilmekten ziyade ilk mesajımda belirttiğim gibi, Microsoft'un bundan sonra Lumia adı altımda yeni bir model sunması beklenmiyor. Fakat seneye gelmesi beklenen, Surface markası altında Surface telefonları piyasaya süreceği düşünülüyor.
Mevcut cihazlar için Windows 10 desteği ne olacak acaba? Mesela 1520 için.Son Lumia da, Lumia 650 oldu. Gerisi Surface. Saçma donanımlardan kurtuluyorlar sonunda.
Gercejten yazarsan cok iyi olur.Bir kaç ay sonra teknoloji Haber sitelerinde şu başlığı görürseniz şaşırmayın
Goodbye, Microsoft Lumia. Hello Surface mobile?
Tabi ben müsait olursam detaylarını bugünden yazıcam
Sanmam smart bolumu hala ms' de bizim yerli teknoloji sitelerimiz ms batti gibi haber yapti. Sadece eski smart olmayan telefonlar satiildi. L 1520 buyuk ihtimal destek verilir. 930,640 xl kesin destegi alir ama digerleri icin bilemiyorum.İçimden bir ses Lumia 1520'nin de ömrü doldu bu gelişmelerden sonra diyor. Nokia'dan kalma bir cihaza destek vermek için MS adına hiçbir sebep kalmadı artık.
Bana da öyle geliyor , maalesek fi ms nin yanlış politikaları sonucu bir çok cihaz desteksiz kalacak bununla birlikte çok sayıda lumia kullanıcısı ise mağdur olacak.şu güzelim cihaza(1520)flash bellek takamadan tedavülden kalkacak cihaz buna üzülüyorumİçimden bir ses Lumia 1520'nin de ömrü doldu bu gelişmelerden sonra diyor. Nokia'dan kalma bir cihaza destek vermek için MS adına hiçbir sebep kalmadı artık.
Bakalım Ali Kemal abinin yazısını bekliyorum bende.Sanmam smart bolumu hala ms' de bizim yerli teknoloji sitelerimiz ms batti gibi haber yapti. Sadece eski smart olmayan telefonlar satiildi. L 1520 buyuk ihtimal destek verilir. 930,640 xl kesin destegi alir ama digerleri icin bilemiyorum.
Nokia, Akıllı Telefon ve Tablet Pazarına Geri Dönüyor
Hayır, Microsoft belirttiği cihazların arkasında olduğunu açıkladı.
Surface geleneği PC tarafındaki gibi olursa TR de ne alabilecek cihaz bulabilirisin ne de alacak para zaten.LUMİA'nın adını batırdı ve tarihe gömdüğü bu günlerde şimdi sıra SURFACE'lerde bizi izlemeye devam edin....
Ağzı lumiadan yanan biri olarak SURFACE marsda su bulsa nafile artık...
parada vermem cihaz gelsede almam .Tüm dünyada çıkar TR'ye 3 ay sonra gelir o da ayrı bir konu yada cihazı tanıtırlar kim bilir ne zaman dağıtılmaya başlanır oda ayrı bir konu.Bunlar sabit ve test edilmiş deneyimler...Surface geleneği PC tarafındaki gibi olursa TR de ne alabilecek cihaz bulabilirisin ne de alacak para zaten.
Çok haklısın kardeşim. Çalıştıkları servis rezalet, kendilerinin zaten ne yapmaya çalıştığı belli değil. Apple gibi kendi işletim sistemiyle kendi güçlü cihazlarını çıkarmayı hedefliyor sanırım ama bu saatten sonra kolay kolay yemez. Kırpa kırpa destek verecekleri telefon kalmadı zaten piyasada.parada vermem cihaz gelsede almam .Tüm dünyada çıkar TR'ye 3 ay sonra gelir o da ayrı bir konu yada cihazı tanıtırlar kim bilir ne zaman dağıtılmaya başlanır oda ayrı bir konu.Bunlar sabit ve test edilmiş deneyimler...
kaldı ki aldım diyelim 3500 Tl ( Fiyatı farazi söyledim) verdim cihaz sorun yarattığında hangi servisi kaliteli hizmet veriyor ki ? daha 1 hafta önce L1520 bozulan arkadaşa L640 XL önerdiler... Nerede müşteri memnuniyeti ??
Tamamen haklısın Ms almak için benimde elle tutulur bir sebebim yokparada vermem cihaz gelsede almam .Tüm dünyada çıkar TR'ye 3 ay sonra gelir o da ayrı bir konu yada cihazı tanıtırlar kim bilir ne zaman dağıtılmaya başlanır oda ayrı bir konu.Bunlar sabit ve test edilmiş deneyimler...
kaldı ki aldım diyelim 3500 Tl ( Fiyatı farazi söyledim) verdim cihaz sorun yarattığında hangi servisi kaliteli hizmet veriyor ki ? daha 1 hafta önce L1520 bozulan arkadaşa L640 XL önerdiler... Nerede müşteri memnuniyeti ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?