0MG90
Üye
Bi telefona Miui romunu yükle anlarsın sorunlu olup olmadığınıAddublex in satılan lumia modellerinin yüzdesine bir bak derim.
Sürekli kullanıyormusun bilmiyorum fakat sürekli sorunlu olduğu söyleniyor. O yüzden her hafta güncelleme geliyor. Çıktı çıkalı her hafta güncelleme geliyor. Eğer sorunsuz olsa bu kadar sık güncelleme gelmez. Düz mantık.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla son Lumia mı olur yoksa adı başka bir şey mi olur belli olmaz ama bir gerçek var ki Honjo kod adlı Lumia 850 ya da diğer adı Lumia 650 XL dehşet bir tasarıma sahip.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Honjo kod adlı Lumia 850 veya Lumia 650 XL adı ile gelmesi beklenen cihazın canlı görselleri sızdırıldı.
Teknik özellikleri arasında ise Snapdragon 617 yonga seti, 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı, 5.4 inç fu ll HD Ekran bulunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alakası yok. Mi arayuzu daha android 6 cıkmadan 6 surumu için güncellenmiştiAddublex in satılan lumia modellerinin yüzdesine bir bak derim.
Sürekli kullanıyormusun bilmiyorum fakat sürekli sorunlu olduğu söyleniyor. O yüzden her hafta güncelleme geliyor. Çıktı çıkalı her hafta güncelleme geliyor. Eğer sorunsuz olsa bu kadar sık güncelleme gelmez. Düz mantık.
Vaionun telefonu
Tasarımını beğendiğimi söylemeliyim. (kaynak: TheVerge)
- Snapdragon 617
- 5.5 inç 1080p ekran
- Usb type C
Telefonda USB Type-C yok. Ama Continuum desteği var.Vaionun telefonu
Tasarımını beğendiğimi söylemeliyim. (kaynak: TheVerge)
- Snapdragon 617
- 5.5 inç 1080p ekran
- Usb type C
Keşke işlemciye bağlı olmasaydı şu continuum işiTelefonda USB Type-C yok. Ama Continuum desteği var.
Valla benim 1520 de o kadar boşluk yok, hatta çokta ideal bir boşluk var 1520 de.mevcut lumiaların çoğunda dokunmatik Tuş olmasa aslında bizlerde de var o kadar boşluk
1520 de tuşlar sanal bile olsa alttaki boşluk yine kabul edilebilir benceValla benim 1520 de o kadar boşluk yok, hatta çokta ideal bir boşluk var 1520 de.
Sürekli telefon çıkartıyorlar ama sistem halen kararklı ve full sürüm değil :SMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
1520 de tuşlar sanal bile olsa alttaki boşluk yine kabul edilebilir bence
Aynen 8.1 de kimse çıkarmıyordu Nokia'dan başka.Sürekli telefon çıkartıyorlar ama sistem halen kararklı ve fu ll sürüm değil :S
tipi samsung S2 gibi güzel tasarımı ama almam o ayrı bir konuLumia 650 resmi görseller:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?