papakudioflu
Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Xiaomi Mi5 Özellikleri :
Vaio, 4 şubatta telefon duyuracak.
Ayrıca 24 şubatta Xiaomi Mi 5'in Windows 10 Mobile versiyonu da duyurulması bekleniyor.
Bu telefonu Xiaomi nin androidlisinin yerine W10 lu kullanmak en mantıklısı olur. Xiaomi nin androidi yazılım anlamında çok sıkıntılıymış.Windows 10 Mobile Xiaomi Mi5 Özellikleri :
- 5.2″ QHD (2560×1440 piksel) ekran / ayrıca 1080p varyantı da sunulabilir
- 4 GB RAM
- 32 GB / 64 GB / 128GB dahili depolama alanı
- 16 MP Arka kamera
- 8/13 MP ön kamera
- Android 6.0 Marshmallow / Windows 10 Mobile işletim sistemi seçeneği
- 3600 mAh batarya
- Hızlı şarj desteği
- USB Type C
- 4G LTE, VoLTE, NFC
Orasını bilemem Xiaomi Android kullanmadım daha önce. Ama cihaz Windows 10 Mobile ile uluslararası pazarlarda da satılacakmış. Bu durumda Türkiye’de da satışa çıkabilir. Fiyatı da 2000 liranın altında olur muhtemelen.Bu telefonu Xiaomi nin androidlisinin yerine W10 lu kullanmak en mantıklısı olur. Xiaomi nin androidi yazılım anlamında çok sıkıntılıymış.
Türkiye'ye gelme ihtimali nedirWindows 10 Mobile Xiaomi Mi5 Özellikleri :
- 5.2″ QHD (2560×1440 piksel) ekran / ayrıca 1080p varyantı da sunulabilir
- 4 GB RAM
- 32 GB / 64 GB / 128GB dahili depolama alanı
- 16 MP Arka kamera
- 8/13 MP ön kamera
- Android 6.0 Marshmallow / Windows 10 Mobile işletim sistemi seçeneği
- 3600 mAh batarya
- Hızlı şarj desteği
- USB Type C
- 4G LTE, VoLTE, NFC
Bir üstteki mesajımda açıkladım bunuTürkiye'ye gelme ihtimali nedir
Hayır sıkıntılı değil. Aksine daha güzel arayüzü vs.Bu telefonu Xiaomi nin androidlisinin yerine W10 lu kullanmak en mantıklısı olur. Xiaomi nin androidi yazılım anlamında çok sıkıntılıymış.
Tasarımı çok beğendim ben. Şu sistemi artık tamamlasalarda şu cihazlara yazık olmasa.Honjo kod adlı Lumia 850 veya Lumia 650 XL adı ile gelmesi beklenen cihazın canlı görselleri sızdırıldı.
Teknik özellikleri arasında ise Snapdragon 617 yonga seti, 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı, 5.4 inç fu ll HD Ekran bulunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tasarımı çok beğendim ben. Şu sistemi artık tamamlasalarda şu cihazlara yazık olmasa.
Tasarım bana çok sade geldi. Diğer telefonlara göre kötü bence.Honjo kod adlı Lumia 850 veya Lumia 650 XL adı ile gelmesi beklenen cihazın canlı görselleri sızdırıldı.
Teknik özellikleri arasında ise Snapdragon 617 yonga seti, 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı, 5.4 inç fu ll HD Ekran bulunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orta ve alt seviye telefonlarda metal çevçeve ama amiral gemilerde plastik. Bu adamları anlamak çok güç
THE LAST LUMİA LUMİA 650
Evleaks böyle demiş son lumia diye. Herhalde artık surface adıyla devam edilecek.
Eğer evleaks ın dediği doğru ise hayır çıkmayacak. Bence de çıkmasın eğer surface ismine geçiş yapılacaksa boşu boşuna 850 çıkarmasınlar. Fuzuli uğraş zaman kaybı olur. Zaten 8xx serileri pek tercih edilen seri olmadı. Alt seviyeler daha çok satıyor. Beklesinler güzel surface serisi cihazlar üretsinler her sınıftan.850 çıkmayacak mı o halde?
Yanlış düşünüyorsun, L820'yi herkes çok beğenip tercih ediyor. Hatta bunun için yeni cihaz almak istemeyenler bile olmuştu bundan birkaç ay önce.Zaten 8xx serileri pek tercih edilen seri olmadı. Alt seviyeler daha çok satıyor.
En kullanışlı ara yüzlerden biri mi. Ayrıca oldukça güncelBu telefonu Xiaomi nin androidlisinin yerine W10 lu kullanmak en mantıklısı olur. Xiaomi nin androidi yazılım anlamında çok sıkıntılıymış.
Addublex in satılan lumia modellerinin yüzdesine bir bak derim.Yanlış düşünüyorsun, L820'yi herkes çok beğenip tercih ediyor. Hatta bunun için yeni cihaz almak istemeyenler bile olmuştu bundan birkaç ay önce.
Sürekli kullanıyormusun bilmiyorum fakat sürekli sorunlu olduğu söyleniyor. O yüzden her hafta güncelleme geliyor. Çıktı çıkalı her hafta güncelleme geliyor. Eğer sorunsuz olsa bu kadar sık güncelleme gelmez. Düz mantık.En kullanışlı ara yüzlerden biri mi. Ayrıca oldukça güncel
Tasarım güzel ancak tuşlar fiziki olmadığı halde alttaki o geniş boşluk hiç hoş olmamış.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla son Lumia mı olur yoksa adı başka bir şey mi olur belli olmaz ama bir gerçek var ki Honjo kod adlı Lumia 850 ya da diğer adı Lumia 650 XL dehşet bir tasarıma sahip.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu adamlar salak o zaman kardeşim şu tasarımı neden amiral gemi modelde kullanmazsın. Vallahi salaklar.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla son Lumia mı olur yoksa adı başka bir şey mi olur belli olmaz ama bir gerçek var ki Honjo kod adlı Lumia 850 ya da diğer adı Lumia 650 XL dehşet bir tasarıma sahip.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?