Bay H
Üye
-
Konu Sahibi
-
hp yazıcı için mağazada uygulama var. ben yüklemiştim evdeki yazıcı için ama kullanmadan sildim ihtiyaç olmaz diye bir deneyin isterseniz.cihazların nasıl olduğu önemli tabi fakat mağazada desteklenmesi lazım firmalarda destek vermeli yada anaşılmalı iş yerinde hp yazıcı var ben cıktı alamazken kardeşimin Samsung A7 si çıktı alıyor ama WP telefonlar desteklenmiyor basit gibi görünsede insanların hayatını ne kadar kolaylaştırırsan o kadar talep alırsın bence
Bunuda IFA'da tanıtırlar.RM-1128 kodu ile yeni bir Lumia GFXBench sonuçlarında ortaya çıktı. Cihazda bulunan donanım Microsoft'un giriş seviyesine taze kan getireceğini gösteriyor.
Hep amiral almak istiyordum ama kamera dışında da sağlam özellikli telefona hayır demem ama 1020 gıbı olursa almam 940 özelliklerine 41 mp eklenirse alırmış büyük ihtimalBelli olmaz bence 41 mp kameralı üst düzey bir cihaz çıkarıp dahada cihaz çıkarmamalı
TIRT beklediğimden düşükCep yakmayacak, bütçe dostu, dibine kadar giriş seviyesi olan telefon RM-1130
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben Microsofttan bir tane windows 10 mobile yüklü hesap makinesi bekliyorum. Bu gidişle isteğim gerçekleşecek.Cep yakmayacak, bütçe dostu, dibine kadar giriş seviyesi olan telefon RM-1130
Cep yakmayacak, bütçe dostu, dibine kadar giriş seviyesi olan telefon RM-1130
eğer 60gb doğru anlıyorsam bu iş için üreteceği model olsa gerek diyorum içimden.Cep yakmayacak, bütçe dostu, dibine kadar giriş seviyesi olan telefon RM-1130
bence alt seviye uretmesi mantıksız ust seviye uretmeli ki altları başkaları doldursuneğer 60gb doğru anlıyorsam bu iş için üreteceği model olsa gerek diyorum içimden.
heralde hafıza kartı takmışlar 64lükbence alt seviye uretmesi mantıksız ust seviye uretmeli ki altları başkaları doldursun
Benimde 3.5 yaşındaki kardeşim çözdü oyun bile indiriyorBenim 2.5 yaşındaki kızıma oyuncak olarak alınır mı, fiyatına bakmak lazım :P
Windows Phone işletim sistemine zor diyenlere ithafen; benim 2.5 yaşındaki kızım bile sistemi çözmüş durumda ve kullanabiliyor :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?