Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
Dört gözle bekliyorum bakalım. En çokta umudum batarya performansı yönünden. Bir de şu uygulama verilerini temizleme modülü. Acaba bu özellik bu sürümde geldi mi?

erhanercan

erhanercan

Üye
Dört gözle bekliyorum bakalım. En çokta umudum batarya performansı yönünden. Bir de şu uygulama verilerini temizleme modülü. Acaba bu özellik bu sürümde geldi mi?

yok gelmedi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
mobil için yayınlandığına eminmisiniz? haberler hep pc için.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Eminim çünkü ben yükledim, ama hiçbir fark göremedim.sadece surum no değişti o kadar.

Lumia 1520 ilemTalk'tan gönderildi
Bişey değişmeyeceğinden eminim sadece bende gözükmüyor onun için sordum. Alıştık artık sürüm numarasının güncellenip başka bir cacık olmamasına ama psikolojik olarak rahatlatıyor yinede :) Şizofren olduk microsoft'un sayesinde :ehe

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Aybin.Kilic, ddnet ve 2 diğerleri
Krnl386

Krnl386

Üye
Mobil için hala yok sanırım, güncelleme bulmuyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben güncelledim, değişiklik olarak ekran, RENK PROFİLİ olarak değişmiş.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Krnl386
furyzer0

furyzer0

Üye
  • Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Renk profili derken? Açar mısınız?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Ayarlar>diğer eklenenler içinde bulunan EKRAN ayarları artık renk profili olarak gözüküyor, yani ekranın parlaklık ve canlılık ayarları artık renk profili sekmesinden yapılacaktır.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada bu raya nasıl fotoğraf eklendiğini anlatırsanız buraya ss ekleyebilirim[emoji3]:)

ddnet

Üye
Bu arada bu raya nasıl fotoğraf eklendiğini anlatırsanız buraya ss ekleyebilirim[emoji3]:)

Guncellemesiz kaldım, inan ki dünyama gun doğmuyor..
Günahım neydi tanrım, renk profilsiz çekilmiyor..
Güncelleme gelmeden acılarım tükenmiyor..
Gelmedin gittin insafsız, hiç mi için yanmıyorrrrr ??!??!?

[emoji3]
[emoji3]
[emoji3][emoji3]
[emoji3][emoji3]
[emoji3][emoji3]
[emoji3]

Vallahi abi çok şanslısın o zaman. İmrendim şakası bir yana.. [emoji5] Bekleyelim bakalım..

Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bugün benim kamera sapıttı arkadaşlar, video'yu donuk donuk çekmeye başladı neden anlamadım ama ilk defa geldi başıma. Zaten oldum olası w10 kamera yazılımını sevemedim doğrusu. w8.1 deki lumia camera canavar gibi fotoğraflar mükemmel videolar çekiyordu. Sırf kamera yüzünden kaç kere 8.1'e döndüm ama bu seferde program sıkıntısı var. Ne yapsak acaba da bu hırbo mühendislere kamera karşılaştırması yaptırsak yada Lumia camerayı geri getirseler ne güzel olurdu yaw. Lumia 830 Kararlı (Ama Kararsız) sürüm

serifmstf

serifmstf

Üye
Bugün benim kamera sapıttı arkadaşlar, video'yu donuk donuk çekmeye başladı neden anlamadım ama ilk defa geldi başıma. Zaten oldum olası w10 kamera yazılımını sevemedim doğrusu. w8.1 deki lumia camera canavar gibi fotoğraflar mükemmel videolar çekiyordu. Sırf kamera yüzünden kaç kere 8.1'e döndüm ama bu seferde program sıkıntısı var. Ne yapsak acaba da bu hırbo mühendislere kamera karşılaştırması yaptırsak yada Lumia camerayı geri getirseler ne güzel olurdu yaw. Lumia 830 Kararlı (Ama Kararsız) sürüm

kamera ayarlarında "dijital video sabitleme "diye bir seçenek var eğer o açık ise donabiliyor.açıksa kapatarak dene bide.

mTalk'tan gönderildi

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
kamera ayarlarında "dijital video sabitleme "diye bir seçenek var eğer o açık ise donabiliyor.açıksa kapatarak dene bide.

mTalk'tan gönderildi
Kapatip denedim oldu ama bugüne kadar yapmamisti. Yinede lumia camera diyorum. Cekilen fotograflarda kumlu kumlu oluyor. 8.1 de cam gibi fotograflar cekiyordum bu cihazla kumlanma olmuyordu. Birde eşimde lg g4 stylus var onunla ekranlarimizi karsilastiriyorum arada daglar kadar fark var. Benim ekranin dpi orani daha yüksek ve cozunurluk ayni ama lg cam gibi gösteriyor bu nedendir? Bir bilen varsa yazsin lutfen kafayi yiyecem yaw

ddnet

Üye
Kapatip denedim oldu ama bugüne kadar yapmamisti. Yinede lumia camera diyorum. Cekilen fotograflarda kumlu kumlu oluyor. 8.1 de cam gibi fotograflar cekiyordum bu cihazla kumlanma olmuyordu. Birde eşimde lg g4 stylus var onunla ekranlarimizi karsilastiriyorum arada daglar kadar fark var. Benim ekranin dpi orani daha yüksek ve cozunurluk ayni ama lg cam gibi gösteriyor bu nedendir? Bir bilen varsa yazsin lutfen kafayi yiyecem yaw

Wp10'a bir şekilde yukseltilen modellerde windows kamera sapıtıyor. Bende de hdr modda sapıtıyor... Camera 360 Sight uygulamasını kullanın. Akıyor, wp kameradan daha iyi bence :)e

Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL

• Beğen
Tepkiler: oktayceylan26
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;
Kararlı yapı bugünde yok galiba? Telefon iyice şişti. Sürekli olarak Yetersiz disk alanı diyor. Aslında bir çok uygulama ve oyun hafıza kartında, C: kullanılan alan 6,50 GB. Güncelleme geldiğinde sıfırlamaktan başka bir çare gözükmüyor.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
1 ay daha güncelleme gelmez artık. Sanki gelince bir şey değişiyor da! Aynı tas aynı hamam bizimle resmen dalga geçiyorlar.

• Beğen
erhanercan

erhanercan

Üye
Arkadaşlar ;
Kararlı yapı bugünde yok galiba? Telefon iyice şişti. Sürekli olarak Yetersiz disk alanı diyor. Aslında bir çok uygulama ve oyun hafıza kartında, C: kullanılan alan 6,50 GB. Güncelleme geldiğinde sıfırlamaktan başka bir çare gözükmüyor.

su ınstagram dahilide yüklüyse silip tekrar kur cok veri saklıyor

• Beğen

Üst Alt