Esendağlı
Üye
Ben yükledim bile.Olmaması normal çünkü daha mobil için yayınlamamışlar. Şimdilik sadece pc için gelmiş
Lumia 1520 ilemTalk'tan gönderildi
Ben yükledim bile.Olmaması normal çünkü daha mobil için yayınlamamışlar. Şimdilik sadece pc için gelmiş
Dört gözle bekliyorum bakalım. En çokta umudum batarya performansı yönünden. Bir de şu uygulama verilerini temizleme modülü. Acaba bu özellik bu sürümde geldi mi?
Eminim çünkü ben yükledim, ama hiçbir fark göremedim.sadece surum no değişti o kadar.mobil için yayınlandığına eminmisiniz? haberler hep pc için.
Bişey değişmeyeceğinden eminim sadece bende gözükmüyor onun için sordum. Alıştık artık sürüm numarasının güncellenip başka bir cacık olmamasına ama psikolojik olarak rahatlatıyor yinedeEminim çünkü ben yükledim, ama hiçbir fark göremedim.sadece surum no değişti o kadar.
Şizofren olduk microsoft'un sayesinde 
Mobil için hala yok sanırım, güncelleme bulmuyor.
Renk profili derken? Açar mısınız?Ben güncelledim, değişiklik olarak ekran, RENK PROFİLİ olarak değişmiş.
Ayarlar>diğer eklenenler içinde bulunan EKRAN ayarları artık renk profili olarak gözüküyor, yani ekranın parlaklık ve canlılık ayarları artık renk profili sekmesinden yapılacaktır.Renk profili derken? Açar mısınız?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Bu arada bu raya nasıl fotoğraf eklendiğini anlatırsanız buraya ss ekleyebilirim[emoji3]
Bugün benim kamera sapıttı arkadaşlar, video'yu donuk donuk çekmeye başladı neden anlamadım ama ilk defa geldi başıma. Zaten oldum olası w10 kamera yazılımını sevemedim doğrusu. w8.1 deki lumia camera canavar gibi fotoğraflar mükemmel videolar çekiyordu. Sırf kamera yüzünden kaç kere 8.1'e döndüm ama bu seferde program sıkıntısı var. Ne yapsak acaba da bu hırbo mühendislere kamera karşılaştırması yaptırsak yada Lumia camerayı geri getirseler ne güzel olurdu yaw. Lumia 830 Kararlı (Ama Kararsız) sürüm
Kapatip denedim oldu ama bugüne kadar yapmamisti. Yinede lumia camera diyorum. Cekilen fotograflarda kumlu kumlu oluyor. 8.1 de cam gibi fotograflar cekiyordum bu cihazla kumlanma olmuyordu. Birde eşimde lg g4 stylus var onunla ekranlarimizi karsilastiriyorum arada daglar kadar fark var. Benim ekranin dpi orani daha yüksek ve cozunurluk ayni ama lg cam gibi gösteriyor bu nedendir? Bir bilen varsa yazsin lutfen kafayi yiyecem yawkamera ayarlarında "dijital video sabitleme "diye bir seçenek var eğer o açık ise donabiliyor.açıksa kapatarak dene bide.
mTalk'tan gönderildi
Kapatip denedim oldu ama bugüne kadar yapmamisti. Yinede lumia camera diyorum. Cekilen fotograflarda kumlu kumlu oluyor. 8.1 de cam gibi fotograflar cekiyordum bu cihazla kumlanma olmuyordu. Birde eşimde lg g4 stylus var onunla ekranlarimizi karsilastiriyorum arada daglar kadar fark var. Benim ekranin dpi orani daha yüksek ve cozunurluk ayni ama lg cam gibi gösteriyor bu nedendir? Bir bilen varsa yazsin lutfen kafayi yiyecem yaw
eArkadaşlar ;
Kararlı yapı bugünde yok galiba? Telefon iyice şişti. Sürekli olarak Yetersiz disk alanı diyor. Aslında bir çok uygulama ve oyun hafıza kartında, C: kullanılan alan 6,50 GB. Güncelleme geldiğinde sıfırlamaktan başka bir çare gözükmüyor.