Senin bakışın ne abi tam olarak olaya. Beklemeye devam etmeli mi normal kullanıcı.bir süre daha böyle gider.
Geçen günlerde bununla ilgili uzun bir yazı paylaşmıştım. Yineleyelim:Senin bakışın ne abi tam olarak olaya. Beklemeye devam etmeli mi normal kullanıcı.
Geçen günlerde bununla ilgili uzun bir yazı paylaşmıştım. Yineleyelim:
Microsoft, mobil ekosistemini devam ettirebilmek için mümkün olan en kısa sürede Windows 10 Mobile pazar payını, geliştiricilerin genelinin dikkatini çekecek seviyeye getirmesi lazım. Bunun da en kolay yolu en iyi ve güçlü cihazı mükemmel tasarımla sunmaktan geçmiyor. Böyle bir şey sadece o cihaza yazık eder. Yapılması gereken rekabetin çok daha az ve Windows 10'un en güçlü olduğu alanda yürümek. Microsoft da bunu yapıyor zaten şu anda.
Son kullanıcıların şu anda yapması gereken aslında çok basit. Mevcut cihazlarından memnun olanlar için sorun yok. Maceralı güncellemeleri beklemeye devam. Yok ben beklemekten sıkıldım diyenlerse bir sonraki telefonlarında platform değiştirmeli. Yeni telefonunu yine Windows platformundan seçip buradaki insanların huzurunu kaçırmaya da gerek yok değil mi ehe:
Bu arada şunu da belirteyim: Windows 10 Mobile'ın mevcut halinden memnun olmayabilirsiniz ama ihtiyaçlar da göz önüne alınıp gereksiz telefon değiştirmeyi gerektirecek bir durum da yok. Bence olmamalı da.
Aslında bu mantıkla hareket ediyorum bende şuan. Cihaz sorun çıkartana kadar devam ediyorum bende. Gereksiz masrafa gerek yok.Geçen günlerde bununla ilgili uzun bir yazı paylaşmıştım. Yineleyelim:
Microsoft, mobil ekosistemini devam ettirebilmek için mümkün olan en kısa sürede Windows 10 Mobile pazar payını, geliştiricilerin genelinin dikkatini çekecek seviyeye getirmesi lazım. Bunun da en kolay yolu en iyi ve güçlü cihazı mükemmel tasarımla sunmaktan geçmiyor. Böyle bir şey sadece o cihaza yazık eder. Yapılması gereken rekabetin çok daha az ve Windows 10'un en güçlü olduğu alanda yürümek. Microsoft da bunu yapıyor zaten şu anda.
Son kullanıcıların şu anda yapması gereken aslında çok basit. Mevcut cihazlarından memnun olanlar için sorun yok. Maceralı güncellemeleri beklemeye devam. Yok ben beklemekten sıkıldım diyenlerse bir sonraki telefonlarında platform değiştirmeli. Yeni telefonunu yine Windows platformundan seçip buradaki insanların huzurunu kaçırmaya da gerek yok değil mi ehe:
Bu arada şunu da belirteyim: Windows 10 Mobile'ın mevcut halinden memnun olmayabilirsiniz ama ihtiyaçlar da göz önüne alınıp gereksiz telefon değiştirmeyi gerektirecek bir durum da yok. Bence olmamalı da.
Çok basit söyleyeyim mi? Eğer Windows Insider programına katılmak bu kadar kolay ve genel olmasaydı belki de bir kaç istisna hariç tüm cihazlar Windows 10 Mobile güncellemesi alırdı.İyi güzelde üstadım milleti kobay gibi kullanıp daha sonra sana var bana yok politikasının açıklaması nedir sence.
Güncellemeyi verip durdular daha sonra sizin cihaz desteklemiyor siz başınızın çaresine bakın denmedimi 8.1'de çakılı kaldık uygulamalar sürünüyor telefonun ne yaptığı bellim değil neyse abi memnun olan alır olmayan almaz.
8.1 de çakılı kalmadın biraz uğraşla eğer 512 mb ramli cihaz kullanmıyorsan w10 mobile ı verimli şekilde kullanabilirsin. Ama vereceğiz deyip vermemesinin hiçbir şekilde savunulacak bir yanı yok.İyi güzelde üstadım milleti kobay gibi kullanıp daha sonra sana var bana yok politikasının açıklaması nedir sence.
Güncellemeyi verip durdular daha sonra sizin cihaz desteklemiyor siz başınızın çaresine bakın denmedimi 8.1'de çakılı kaldık uygulamalar sürünüyor telefonun ne yaptığı bellim değil neyse abi memnun olan alır olmayan almaz.
Son yapıdan bir örnek vereyim..aynen öyle batarya performansı yerlerde sabahtan akşama kadar dayanan pil yarı günde uyarı veriyor

(3-4 kez mi? Uçmuş onun batarya. Ya da tam doldurmuyor. Yok öyle bir şey.Son yapıdan bir örnek vereyim..
Bugün saat 13:30 da şarj ettim..
Şu anda yani 17:30 da pil %92'yi gösteriyor.
Sanırım modele göre pil dayanıklılığı, arkadaşların deyimizle koklama durumu değişiyor
Geçenlerde birisinde L 930 gördüm.
Dedi ki "günde 3-4 kez şarja koyuyorum"
Dehşete düştüm(
Bir de siz beyaz arkaplan kullanıyorsunuz siyah yapsanız ne olurEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3-4 kez mi? Uçmuş onun batarya. Ya da tam doldurmuyor. Yok öyle bir şey.
bu arada,bu da burada dursun.
.Çıkacak dediğiniz hangileri? Surface phone a kadar doğrudan Ms tarafından bir telefon çıkmayacak. Şu ankilerin desteği 2019 a kadar dendi.Yeni cıkacak telefonlar kaç yıl guncelleme destegi alır
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Yeni modeller surface olarak cıkacak onlar destek nekadar sürerÇıkacak dediğiniz hangileri? Surface phone a kadar doğrudan Ms tarafından bir telefon çıkmayacak. Şu ankilerin desteği 2019 a kadar dendi.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Onlar hakkında konuşmak çok zor çünkü daha çıkmalarına 1 yıl var.Yeni modeller surface olarak cıkacak onlar destek nekadar sürer
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi