Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar benim 950 xl için yeni ufak bir güncelleme gelmiş MİCROSOFTMDG adında? Bilgisi olan var mı?

furyzer0

furyzer0

Üye
arkadaşlar benim 950 xl için yeni ufak bir güncelleme gelmiş MİCROSOFTMDG adında? Bilgisi olan var mı?
Firmware güncellemesi çift tıkla uyandırmayı getiriyoe

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

habbuj

habbuj

Üye
640 xl a kurdum hiç stabil değil. Özellikle harita uygulaması çok berbat. Here driweyi çok arıyorum. Kamera sorunlu.dokunmatik sorunlu. Fotoğraflar sorunlu. Adobe reader sorun çıkarmaya başladı... Kısacası yine olmamış! Aşık olduğum nokia-lumia-microsoft-Windows Phone dan son hız soğuyorum!

habbuj

habbuj

Üye
yeni aldığım 21 ay garantili 640 xl telefonumu satmaya karar verdim.. Düşünen olursa satacam.

furyzer0

furyzer0

Üye
640 xl a kurdum hiç stabil değil. Özellikle harita uygulaması çok berbat. Here driweyi çok arıyorum. Kamera sorunlu.dokunmatik sorunlu. Fotoğraflar sorunlu. Adobe reader sorun çıkarmaya başladı... Kısacası yine olmamış! Aşık olduğum nokia-lumia-microsoft-Windows Phone dan son hız soğuyorum!
Bende 830 var 8.1 den beri hiç sıfırlanmamış donanımı 640xl ile aynı harita uygulamasının kötülüğü hariç diğer hiçbir sorun bulunmamakta adobe readerı bilmiyorum çünkü ben edge kullanıyorum.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

.BlueTR

.BlueTR

Üye
14393.105'i alabilen var mı? Kararlı olarak gelmiş ama benim telefonda gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
atakanakata

atakanakata

Üye
bilgisayar için yeni yapı geldi telefonlara da gelir bi kaç gün içinde.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Kararlı değil Windows Insider Release Preview halkası için yayınlandı.
1-2 saat önce de kararlı olarak gelmiş Windows central'da haberi vardı ama yorumlara baktım güncelleme gözükmüyor diyenler var yine bir sorun çıktı heralde.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 14393.189 yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR ve furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
512mb ram ile akıyor şuan çok ilginç :ehe
O kadar sövdüm bize verilmediği için ama iyiki alamamışız az önce whatsapp bildirimi pcye geldi şok oldum 4-5 ay insider olamadım bir sürü şey kaçırmışım :ehe
Bu arada bazı uygulamalar ekrana oturmuyor navigasyon barını gizleyemiyoruz 630da bu çok kötü oldu.
Pc ve telefonda aynı hesap mı kullanıyorsunuz? Bende cihazlar farklı hesaptalar ama Cortana'ları aynı hesap. Ancak bildirimler pc ye gelmiyor. Sadece telefonunuzun şarjı az bildirimi ve Cortana'dan yaptığım hatırlatmalar senkron oluyor.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar 1000 tl kadar arkadaşa Lumia almayı dusunuyoruz hangısını önerirsiniz sıfır olursa cok iyi olur

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
640xl ve ya 650 bence en mantıklı seçenekler. Bulabilirseniz tabi.

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar, güncelleme boyutu ne kadar?

phasan

phasan

Üye
640xl ve ya 650 bence en mantıklı seçenekler. Bulabilirseniz tabi.

Özellikleri nasıldır hıc bilgim yok ben kullanmadığım için

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Pc ve telefonda aynı hesap mı kullanıyorsunuz? Bende cihazlar farklı hesaptalar ama Cortana'ları aynı hesap. Ancak bildirimler pc ye gelmiyor. Sadece telefonunuzun şarjı az bildirimi ve Cortana'dan yaptığım hatırlatmalar senkron oluyor.

Aynı hocam. Bazen bildirimler pcye gelirken gecikmeli geliyor ama çoğu zaman sıkıntısız. Ben daha hiç şarj az bildirimi almadım.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Özellikleri nasıldır hıc bilgim yok ben kullanmadığım için

Alacağınız kişinin telefonda yapmak istedikleri neler?
640xl avantajları:
İyi batarya ömrü
Daha iyi grafik işlemcisi(oyun performansı bir derece daha iyi)
Daha büyük ekran
Biraz daha ucuz
650 avantajları
Amoled ekran(Win10mobile için bence amoled ekran daha uygun siyah renkler yoğunlukta olduğundan)
Malzeme kalitesi ve tasarım
Daha güncel işlemci(performansları çok yakın)
Win10mobile ile gelmesi

phasan

phasan

Üye
Alacağınız kişinin telefonda yapmak istedikleri neler?
640xl avantajları:
İyi batarya ömrü
Daha iyi grafik işlemcisi(oyun performansı bir derece daha iyi)
Daha büyük ekran
Biraz daha ucuz
650 avantajları
Amoled ekran(Win10mobile için bence amoled ekran daha uygun siyah renkler yoğunlukta olduğundan)
Malzeme kalitesi ve tasarım
Daha güncel işlemci(performansları çok yakın)
Win10mobile ile gelmesi

Oyun pek oynamaz facebook WhatsApp gibi bi kaç uygulama olsun yeter onun için uzun süre sistem güncellemesi alması ve radyo varmıdır

Üst Alt