Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
En az 3-4 ay boyle olacak buralar sanırım. Tabi bu iyimser bir tahmin bana göre.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

ddnet

Üye
Arkadaşlar forumda yeniyim ve bir sorum var..

Canlı yayın uygulaması var mı MS platformunda ? Ben en son periscope istemcisi easyscope'ye mesaj attım zor ama yapacağız mealinde bir cevap aldım.. Tamam izliyoruz ama yayın yapamıyoruz...

Yayın yapabileceğimiz bir uygulamamız var mı ?

Hayattan iletildi....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Senin bakışın ne abi tam olarak olaya. Beklemeye devam etmeli mi normal kullanıcı.
Geçen günlerde bununla ilgili uzun bir yazı paylaşmıştım. Yineleyelim:

Microsoft, mobil ekosistemini devam ettirebilmek için mümkün olan en kısa sürede Windows 10 Mobile pazar payını, geliştiricilerin genelinin dikkatini çekecek seviyeye getirmesi lazım. Bunun da en kolay yolu en iyi ve güçlü cihazı mükemmel tasarımla sunmaktan geçmiyor. Böyle bir şey sadece o cihaza yazık eder. Yapılması gereken rekabetin çok daha az ve Windows 10'un en güçlü olduğu alanda yürümek. Microsoft da bunu yapıyor zaten şu anda.

Son kullanıcıların şu anda yapması gereken aslında çok basit. Mevcut cihazlarından memnun olanlar için sorun yok. Maceralı güncellemeleri beklemeye devam. Yok ben beklemekten sıkıldım diyenlerse bir sonraki telefonlarında platform değiştirmeli. Yeni telefonunu yine Windows platformundan seçip buradaki insanların huzurunu kaçırmaya da gerek yok değil mi ehe:

Bu arada şunu da belirteyim: Windows 10 Mobile'ın mevcut halinden memnun olmayabilirsiniz ama ihtiyaçlar da göz önüne alınıp gereksiz telefon değiştirmeyi gerektirecek bir durum da yok. Bence olmamalı da.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, cemil baba, furyzer0 ve 3 diğerleri
og1907

og1907

Üye

Microsoft, mobil ekosistemini devam ettirebilmek için mümkün olan en kısa sürede Windows 10 Mobile pazar payını, geliştiricilerin genelinin dikkatini çekecek seviyeye getirmesi lazım. Bunun da en kolay yolu en iyi ve güçlü cihazı mükemmel tasarımla sunmaktan geçmiyor. Böyle bir şey sadece o cihaza yazık eder. Yapılması gereken rekabetin çok daha az ve Windows 10'un en güçlü olduğu alanda yürümek. Microsoft da bunu yapıyor zaten şu anda.

Son kullanıcıların şu anda yapması gereken aslında çok basit. Mevcut cihazlarından memnun olanlar için sorun yok. Maceralı güncellemeleri beklemeye devam. Yok ben beklemekten sıkıldım diyenlerse bir sonraki telefonlarında platform değiştirmeli. Yeni telefonunu yine Windows platformundan seçip buradaki insanların huzurunu kaçırmaya da gerek yok değil mi ehe:

Bu arada şunu da belirteyim: Windows 10 Mobile'ın mevcut halinden memnun olmayabilirsiniz ama ihtiyaçlar da göz önüne alınıp gereksiz telefon değiştirmeyi gerektirecek bir durum da yok. Bence olmamalı da.

İyi güzelde üstadım milleti kobay gibi kullanıp daha sonra sana var bana yok politikasının açıklaması nedir sence.
Güncellemeyi verip durdular daha sonra sizin cihaz desteklemiyor siz başınızın çaresine bakın denmedimi 8.1'de çakılı kaldık uygulamalar sürünüyor telefonun ne yaptığı bellim değil neyse abi memnun olan alır olmayan almaz.

phasan

phasan

Üye
Windows gelişmesi bir an önce

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Aslında bu mantıkla hareket ediyorum bende şuan. Cihaz sorun çıkartana kadar devam ediyorum bende. Gereksiz masrafa gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi güzelde üstadım milleti kobay gibi kullanıp daha sonra sana var bana yok politikasının açıklaması nedir sence.
Güncellemeyi verip durdular daha sonra sizin cihaz desteklemiyor siz başınızın çaresine bakın denmedimi 8.1'de çakılı kaldık uygulamalar sürünüyor telefonun ne yaptığı bellim değil neyse abi memnun olan alır olmayan almaz.
Çok basit söyleyeyim mi? Eğer Windows Insider programına katılmak bu kadar kolay ve genel olmasaydı belki de bir kaç istisna hariç tüm cihazlar Windows 10 Mobile güncellemesi alırdı.

furyzer0

furyzer0

Üye
8.1 de çakılı kalmadın biraz uğraşla eğer 512 mb ramli cihaz kullanmıyorsan w10 mobile ı verimli şekilde kullanabilirsin. Ama vereceğiz deyip vermemesinin hiçbir şekilde savunulacak bir yanı yok.

Krnl386

Krnl386

Üye
Bu son kararlı yapıda bir önceki yapıya göre sıkıntı var gibi. Batarya kullanımı ...
Bir önceki yapıda kokluyordu resmen, bu yapıda durum yine aynı ..

mehmetisler

mehmetisler

Üye
aynen öyle batarya performansı yerlerde sabahtan akşama kadar dayanan pil yarı günde uyarı veriyor

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve oktayceylan26
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
aynen öyle batarya performansı yerlerde sabahtan akşama kadar dayanan pil yarı günde uyarı veriyor
Son yapıdan bir örnek vereyim..
Bugün saat 13:30 da şarj ettim..
Şu anda yani 17:30 da pil %92'yi gösteriyor.
Sanırım modele göre pil dayanıklılığı, arkadaşların deyimizle koklama durumu değişiyor :)
Geçenlerde birisinde L 930 gördüm.
Dedi ki "günde 3-4 kez şarja koyuyorum"
Dehşete düştüm :((

Krnl386

Krnl386

Üye
Ciddi anlamda sıkıntı var yani. 640 XL kullanıyorum, %100 fişten çekiyorum anında %99. 30 dakikalık tren seferimle 4G+Müzik %70' lere kadar düşüyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son yapıdan bir örnek vereyim..
Bugün saat 13:30 da şarj ettim..
Şu anda yani 17:30 da pil %92'yi gösteriyor.
Sanırım modele göre pil dayanıklılığı, arkadaşların deyimizle koklama durumu değişiyor :)
Geçenlerde birisinde L 930 gördüm.
Dedi ki "günde 3-4 kez şarja koyuyorum"
Dehşete düştüm :((
3-4 kez mi? Uçmuş onun batarya. Ya da tam doldurmuyor. Yok öyle bir şey.

bu arada,bu da burada dursun.

Ekli dosyalar

furyzer0

furyzer0

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

3-4 kez mi? Uçmuş onun batarya. Ya da tam doldurmuyor. Yok öyle bir şey.

bu arada,bu da burada dursun.
Bir de siz beyaz arkaplan kullanıyorsunuz siyah yapsanız ne olur :D.

phasan

phasan

Üye
Yeni cıkacak telefonlar kaç yıl guncelleme destegi alır

furyzer0

furyzer0

Üye
Yeni cıkacak telefonlar kaç yıl guncelleme destegi alır

Çıkacak dediğiniz hangileri? Surface phone a kadar doğrudan Ms tarafından bir telefon çıkmayacak. Şu ankilerin desteği 2019 a kadar dendi.

phasan

phasan

Üye
Çıkacak dediğiniz hangileri? Surface phone a kadar doğrudan Ms tarafından bir telefon çıkmayacak. Şu ankilerin desteği 2019 a kadar dendi.

Yeni modeller surface olarak cıkacak onlar destek nekadar sürer

furyzer0

furyzer0

Üye
Yeni modeller surface olarak cıkacak onlar destek nekadar sürer

Onlar hakkında konuşmak çok zor çünkü daha çıkmalarına 1 yıl var.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

şunları bi türlü güncelleyemedim. Yüklenecek yer ilgili hata veriyor. Yükleme yerini SD yaptım olmadı, Telefon yaptım yine olmadı.
Dokunmatik donup duruyor acaba güncellenmeyen Dokun'la mı ilgili. Çünkü kapatıp açınca düzeliyor. Yazılımsal olabilir mi?

Son düzenleme:

Üst Alt