Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
@Sensation hocam iyi bir batarya uygulaması lazım, kilit ekranında simge olarak bataryanın durumunu gösteren, canlı live tile özelliği var olan bir uygulama var mıdır?
Bence bu uygulama güzel denemeni tavsiye ederim, söylediğin her turlu özellik var kilit ekranı live tike bildirim sesleri sadece uygulama ingilizce onuda ben çeviri yapmaya çalışacağım yapımcıya meil atarım bu gun

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

Krnl386

Krnl386

Üye
Bence bu uygulama güzel denemeni tavsiye ederim, söylediğin her turlu özellik var kilit ekranı live tike bildirim sesleri sadece uygulama ingilizce onuda ben çeviri yapmaya çalışacağım yapımcıya meil atarım bu gun

mTalk'tan gönderildi
Evet, uygulama gerçekten çok güzelmiş. Fakat TR dil desteği yok, eğer destek sağlarsan tadından yenmez bu uygulamanın. Şimdiden ellerine sağlık

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Insider ile Battery X'in arasında ne fark var peki?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
insider vs battery X
1. Kilit ekranında insider sistem bilgisi olarak batarya kalan süresi ve depolama alanı gösteriyor pil yüzdesi yok, battery x de ise yüzde kaç sarj olduğunu tahmini kalan süreyi ve en son sarj süresini gösteriyor
2. Live tile kısmında üsteki aynı bilgiler ikisinde de veriliyor ancak hatırladığım kadarı ile bazen insider hatalı bilgi verebiliyor bunu battery x uygulaması da yapıyor uygulama içine bir defa girdiğinizde hemen toparlıyor ve bazen yüzde olarak gözükmeme durumu da var insider da böyle bir şey olmuyor du emin değilim, şuan kontrol ettim oluyormuş
3. Batarya dolduğunda hızlı boşaldığında belli bir yüzdeden sonra azaldığında bunların hepsi iki uygulamada da var ayrıca ekstra olarak battery x de sarj da iken belli bir yüzdeye geldiğinde bildirim desteği var bunu kendiniz ayarlayabilirsiniz
4. İki uygulamada da grafik desteği var ve ayrıca battery x de statik gösterge var
5. İnsider da hangi uygulama ne kadar kullanmış gözüyor ama bu battery x uygulamasında göremedim böyle bir şey
kabaca bu şekilde

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
insider vs battery X
1. Kilit ekranında insider sistem bilgisi olarak batarya kalan süresi ve depolama alanı gösteriyor pil yüzdesi yok, battery x de ise yüzde kaç sarj olduğunu tahmini kalan süreyi ve en son sarj süresini gösteriyor
2. Live tile kısmında üsteki aynı bilgiler ikisinde de veriliyor ancak hatırladığım kadarı ile bazen insider hatalı bilgi verebiliyor bunu battery x uygulaması da yapıyor uygulama içine bir defa girdiğinizde hemen toparlıyor ve bazen yüzde olarak gözükmeme durumu da var insider da böyle bir şey olmuyor du emin değilim, şuan kontrol ettim oluyormuş
3. Batarya dolduğunda hızlı boşaldığında belli bir yüzdeden sonra azaldığında bunların hepsi iki uygulamada da var ayrıca ekstra olarak battery x de sarj da iken belli bir yüzdeye geldiğinde bildirim desteği var bunu kendiniz ayarlayabilirsiniz
4. İki uygulamada da grafik desteği var ve ayrıca battery x de statik gösterge var
5. İnsider da hangi uygulama ne kadar kullanmış gözüyor ama bu battery x uygulamasında göremedim böyle bir şey
kabaca bu şekilde
eline sağlık teşekkürler :)

furyzer0

furyzer0

Üye
@Sensation yani bunun anlamı şu mu ? 8.1'e geri dönenler artık Windows 10'a veda edecekler ...
belki eski cihazlara redstone yükleme yöntemi ile cihazı farklı cihaz olarak gösterilse olmaz mı yine?
wpinternals ile rom flashlayarak da olmaz mı?
Sent from mTalk

Son düzenleme:

skynet

Üye
O zaman 8.1 e bir daha dönmem
Bu saatten sonra mağaza güncellemeleride uğramaz artık herhalde

dücane

dücane

Üye
Alman forumda bir arkadas bir saat uygulamasi yapmisti, ama magazaya hic yüklemedi.
Saat anlik durumu gösteriyor, batarya durumu ve tarih de var, ama en güzeli su ki, batarya da anlik gösteriyor. Yani her dakika güncelliyor. Bu sekil batarya durumunuzu hep güncel göre bilirsiniz...ben sayet cok memnunum

furyzer0

furyzer0

Üye
Alman forumda bir arkadas bir saat uygulamasi yapmisti, ama magazaya hic yüklemedi.
Saat anlik durumu gösteriyor, batarya durumu ve tarih de var, ama en güzeli su ki, batarya da anlik gösteriyor. Yani her dakika güncelliyor. Bu sekil batarya durumunuzu hep güncel göre bilirsiniz...ben sayet cok memnunum
Time me tile uygulaması var mağazada onda da mevcut isterseniz ekleyebiliyorsunuz

Sent from mTalk using lumia950

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belki eski cihazlara redstone yükleme yöntemi ile cihazı farklı cihaz olarak gösterilse olmaz mı yine?
wpinternals ile rom flashlayarak da olmaz mı?
Sent from mTalk
O konuda bilgim yok. Muhtemelen olur.

dücane

dücane

Üye
Time me tile uygulaması var mağazada onda da mevcut isterseniz ekleyebiliyorsunuz

Sent from mTalk using lumia950

hocam o uygulamada da batarya durumunu anlik gösteriyor mu ? yani 20 dk bir degil de dakikalik güncelliyor mu ?

furyzer0

furyzer0

Üye
simdi denedim, saat anlik güncelliyor fakat batarya anlik güncellemiyor malesef... kullandigim uygulamaya devam o zaman
arkaplan ayarlarından her zaman açık olarak seç o zaman sorunsuz çalışması lazım

Sent from mTalk

dark_13

Üye
950 ve 950 XL yeni firmware güncellemesini OTA üzerinden almaya başlamıştır.
bu güncellemeyle sadece çift tıkla uandırma geldi, eldivenle vs kullanım için dokunma hassasiyeti ayarı yok gelicekmi yada gelme ihtimali varmı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
uygulama linkini paylaşabilir misin? Mağaza harici yükleyelim :ehe

skynet

Üye
545 nolu yapı yalan oldu galiba

brk-rtrk

Üye
Az once güncellemeleri kontrol ettim kararlı sürüme 10.0.10586.545 güncellemesi geldi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0

Üst Alt