Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben Insider'a katılmadım öyle bir şey olsa bile alamaz mıyım?
hayır, insidera katılmak önemli değil. Belirtilen durum insider sürecine dahil edilen cihazlar için geçerli.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, theseusx ve 0MG90

atakanakata

atakanakata

Üye
evrensel uygulamaları kullanabilme imkanımız olsun gerisi pek önemli değil.

...decode...

...decode...

Üye
Ali abinin paylaştığı tweeti çok net hatırlıyorum. Bu tweet yollandığında Windows Central, NokiaPoweruser, WMPoweruser haberini anında yapmıştı. Benim çok umudum olmasa da 1 GB RAM üstü cihazların geç de olsa resmi güncellemeyi alacağı yönünde düşünüyorum.

erhanercan

erhanercan

Üye
sanırım farklı bir sürüm güncellemesi yayınlayacaklar öyle bir söylenti var simdi de 10 alamayanlara

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mobilde Microsoft insanların güvenini çok kırdı.
Dümensiz gemi gibi nereye gittiklerini bilmeden ve kaplumbağa hızında ilerleyerek gidiyorlar.
Gidişatın umut vermemesi bir yana, mobilde payları ortadayken hala mobile gereken ağırlığı vermemeleri, kendi sistemlerine üvey evlat muamelesi yapmaları dayanılır gibi değil.
En az 1-2 senesi daha var bu sistemin...

2600 tl verip 950xl alacaksınız ama 500 liralık androdin yaptığı seyleri bile yapamayacaksınız. Guncelleme gelecek sistem gelisecek diye beklerken telefonunuz eskiyecek, paranız bosa gidecek. (Hatta o kadar sure sonunda o güncelleme de verilmeyecek). Eee ne diye o kadar para verdiniz o zaman? Diger tarafta hic degilse uygulama sıkıntısı bari cekmezdiniz 500 liralik androidi alsaydiniz. Cope gitse de 500tl giderdi. Hatta Microsoft'un kendi sistemine vermedigi uygulama ve ozellikleri daha once siz kullanirdiniz.

Boyle bir sacmalik soz konusu iste.
Kendi sistemine 5 kurus kıymet vermeyen adamın sistemine, gelistirici niye kıymet verip tenezzül etsin. Nasılsa Microsoft her uygulama ve özelliği androide de veriyor.

Bence Microsoft'u bi süre kendisiyle basbasa bırakın, şapkasını önüne alip bi düşünsün. Su Gabe ve ekibini bir şutlasın. Kullanıcıların ne istediğini bilen, rakip sistemleri iyi gözlemleyen bi ekip gelsin. Üstünden soyle 1-2 sene gecsin.
O zaman düşünürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, BLasTeaR, MoonLife01 ve 16 diğerleri
remzi33

remzi33

Üye
Dümensiz gemi gibi nereye gittiklerini bilmeden ve kaplumbağa hızında ilerleyerek gidiyorlar.
Gidişatın umut vermemesi bir yana, mobilde payları ortadayken hala mobile gereken ağırlığı vermemeleri, kendi sistemlerine üvey evlat muamelesi yapmaları dayanılır gibi değil.

2600 tl verip 950xl alacaksınız ama 500 liralık androdin yaptığı seyleri bile yapamayacaksınız. Guncelleme gelecek sistem gelisecek diye beklerken telefonunuz eskiyecek, paranız bosa gidecek. (Hatta o kadar sure sonunda o güncelleme de verilmeyecek). Eee ne diye o kadar para verdiniz o zaman? Diger tarafta hic degilse uygulama sıkıntısı bari cekmezdiniz 500 liralik androidi alsaydiniz. Cope gitse de 500tl giderdi. Hatta Microsoft'un kendi sistemine vermedigi uygulama ve ozellikleri daha once siz kullanirdiniz.

Kendi sistemine 5 kurus kıymet vermeyen adamın sistemine, gelistirici niye kıymet verip tenezzül etsin. Nasılsa Microsoft her uygulama ve özelliği androide de veriyor.

Bence Microsoft'u bi süre kendisiyle basbasa bırakın, şapkasını önüne alip bi düşünsün. Su Gabe ve ekibini bir şutlasın. Kullanıcıların ne istediğini bilen, rakip sistemleri iyi gözlemleyen bi ekip gelsin. Üstünden soyle 1-2 sene gecsin.
O zaman düşünürsünüz.
Ben Joe Belfiore'nin işlerini beğeniyordum mobil sistem konusunda. En azından gabe den daha ilgiliydi adam. Konferansta çıkıp anlatırken bile içten anlatıyordu. Gabe'in tek yaptığı "Bugün yeni yapı yok" demek. Başka bi halta yaramıyor bence.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye

O zaman düşünürsünüz.

Bende almayı düşünmüyorum yeni bir windowslu telefon ve elimdekilerin bozulmasını patlamasını çatlamasını bekliyorum. Biliyorum ki satsam para etmeyecek zararına da satmak işime gelmeyecek. O yüzen işimi görene kadar kullanayım da iphone 7 bilemedin iphone 7s e geçerim. Abim yakın zamanda aldı valla büyük rahatlık diyor. İyi ki almışım diyor. G2 den geçti iphne 6s e. Sen hala nasıl dayanıyorsun o sisteme anlamıyorum diyor. Bende anlamıyorum gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar en son 'telefon'güncellemesini bulmuyor benim telefonum neden acaba.redstone da falan mı güncellendi

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bence sistem den ziyade uygulamaların kalitesi çok eksik 8.1 bile çekilebilir bence uygulamalar bi nebze iyi olsa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, şu anda oluşan durum nedeni ile ciddi bir prestij kaybına uğrayacak. Resmi olarak "Tüm özellikleri desteklemese de" Tüm cihazların Windows 10'a yükseltileceğini açıkladıktan sonra "sebebi ne olursa olsun" Windows 10 Mobile destekleyen cihazların listesi bu şekilde değiştirilmemeli.

Windows Phone 8 cihazların donanım desteklememesi nedeni ile Windows 10 Mobile güncellemesini gerçek Windows 10 Mobile deneyimi yaşatmayacağı sebebi ile bazı cihazlara veremeyebilirisiniz. Ama bunu umut ve söz verdiğiniz yaklaşık 50 milyon insana açıklamanız gerekir. Fakat ortada WDG grubunun ciddi bir iletişim sorunu olduğu görülüyor.

Eski cihazların işlemci, ram veya Depolama özellikleri nedeni ile bir sorun oluşmuşsa da bu sorunu müşterilerine en aza indirgeyerek yansıtmak Microsoft gibi büyük bir firmanın atacağı en doğru adım olmalıydı.

Bu noktadan sonra Microsoft'un yapacağı tek şey Windows Phone 8 cihazlarda sorunsuz çalışacak seviyede isteğe bağlı bir güncelleme yayınlamak olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, versino2 ve bozkirdangelen

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar bugün 950 xl siparişi verdim 2 güne gelir.Geldiğinde neler yapmalıyım?

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve sfgnrl

gkhntlbs

Üye
Hımmmm neden çöpe atayım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Adres ver de sizin çöpe atsın.

arkadaşlar bugün 950 xl siparişi verdim 2 güne gelir.Geldiğinde neler yapmalıyım?
Hiç bir şey yapmana gerek yok. Microsoft Hesabı ile oturum açıp WiFi bağlantısı kur ve güncelleme kontrolünü yap. Muhtemelen bir kaç tane güncelleme bulacak. Onları yükledikten sonra mağazaya girip sosyal medya uygulamalarını indir. Sonrasında ihtiyacın olan uygulamaları zamanla edinirsin.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

gkhntlbs

Üye
İphone sevmiyorum gelsinde güzel olacak inşallah

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun şimdiden, 950xl ye gelene kadar çöpe gidecek çok telefon var, sen keyfini çıkarmaya bak.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve maydinmaydin

gkhntlbs

Üye
Teşekkürler güncellem varsa iyi olacak inşallah.4k video çekmek için sabırsızlanıyorum

.BlueTR

.BlueTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve System X

gkhntlbs

Üye
Bakalım görelim inşallah sorun olmayacak

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Üst Alt