Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Evet öyle, dediğiniz gibi bunu sadece bilenler yükleyebiliyor. Gönderilen güncelleme de son Insider sürümü, bir fark yok. Denemek isteyenler yüklesin, gelmedi diye üzülmesin.
Zaten o listedeki herkes güncellemeyi alamıyor, nerden bilsin herkes güncellemenin uygulama yüklenip olacağını. Bu da ayrı bir ironi :ehe
Aynen orayı zaten anlayabilmiş değilim madem güncelleme veriyorsun uygulama yükletmek niye ayarlardan göndersene

• Beğen
Tepkiler: Sensation
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Aynen orayı zaten anlayabilmiş değilim madem güncelleme veriyorsun uygulama yükletmek niye ayarlardan göndersene
Daha öncede dediğim gibi o uygulama Windows Insider'ın ismi ve arayüzü değiştirilmiş hali. Insider ne yapıyorsa od aynısını yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

onursarii

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Vallahi Allah belalarını versin. Boyle güncelleme mi olur. Edge de sitelere giremiyorum. Saçma sapan bir şekilde ekran birbirine giriyor görüntü gidiyor geliyor ekran birduru kareye bölünüyor. Yukarı aşağı yapılmıyor hemen herşey birbirine giriyor sanırsınız ki telefon bozulmuş. Ya vallahi Allah belasını versin microdoftun inşallah telefonum kırılır patlqr çatlarda kurtulurum o derece yıldım nefret ettim. Allah belasını versin. Haram olsun.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve wpfurkan
dakamon

dakamon

Üye
Şimdi de lumia 820 de yazıyorum az once 640xl den yazmıştım hatta yazamamıştım diyelim. 820 de insider surum olmasına rağmen çok daha sorunsuz. Boyle de saçma bir durum. Yazık gerçekten yazık. Telefonu kaldırıp yere vurmamak için zor tuttum kendimi.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yorumları okuyorumda gülünç yorumlar görüyorum.Suç bizde demek nedir ya?Hiç bir kullanıcıda değildir suç.Bizler Birilerine güvenerek para verdik.Zamanla çok şey beklediğimiz firmalar,bizlere beklentimizi düşürmemizi gösterdi.Bizde beklentimizi düşürdük,düşürdükçe bu hale geldik.Müşteri olmazsa bu firmalarda olmaz.Adamlar müşterilerini kaybetmek için elinden geldiğince YAVAŞ çalıştılar ve yavaş çalışmanın sonucuda çok az bir ilerleme oldu.Microsoft'un alışa gelmiş politikası bu ve bunu bile bile WP aldık.Sonuç yüzbinlerce insan ortada kaldı.Bunun suçlusu bizler,müşteriler DEĞİL.Bunu bu duruma getiren Microsoft'tur.Bizlere gelip telefonu aldığımda şu yok tu bu yoktu diyip kendinizi avutmaya çalışmayın.2012 yılında lumia çıktığı ilk ay aldım.Hala daha seviyorum ama KULLANMIYORUM.
Sırf 920'mi kenarda uzun süredir beklediğim wm10 için tutuyordum.Artık ona da gerek kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
önceki yapıda vardı şuan takılma yok :) sanki biraz abartmayı seviyorsunuz gibi :)
ip4s in 950 ye gore kolaylıklarını yazmamışsınız?
Abartmak mı olanları yazdım direk. Dediklerimi hangisini bu sistemde yapabiliyorsunuz? Daha öcne ki yapılarda da düzelmişliği var fakat biraz geçtikten sonra tekrar aynı sorun başlıyor ki konu da millet başladı sorunları yazmaya :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar yeni bir tartışma konusu hayırlı olsun

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@Sensation @bulutsuzgece

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Krnl386
4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve maydinmaydin
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

@Sensation @bulutsuzgece
Rezillik bu yaptığı başka bir şey değil. İlk günden belliydi hepsine vereceği. E madem hepsine vermeyecektin, niye ilk günden beri niye herkesi heveslendiriyorsun. Şu cihazlar alamayacak de, tamam bitti, anlarız. Fakat sen yayınlandığı gün sadece şu cihazlar aldı de, başka dalga yok de, bu bir şirketin yaptığına sığmadı. 2 oldu bu, 3 olursa zaten olmaz. KEPAZELİK.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
og1907

og1907

Üye
Windows kendi kendinin ipini çekerek sonunu hazırlamıştır.
Bir daha tövbe almam aldırmam.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve .BlueTR
0MG90

0MG90

Üye

@Sensation @bulutsuzgece
Sonuç olarak böyle bir şey olmadı
İnşallah Amerika'da birileri dava açar bunlara

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet tweet eski Ama gelen iddialara göre Windows Insider programına katılan fakat resmi güncellemeyi almayan cihazlar için "opsiyonel yükseltme" olarak farklı bir Windows 10 Mobile sürümünün kullanıma sunulacağı belirtiliyor.

0MG90

0MG90

Üye
Evet tweet eski Ama gelen iddialara göre Windows Insider programına katılan fakat resmi güncellemeyi almayan cihazlar için "opsiyonel yükseltme" olarak farklı bir Windows 10 Mobile sürümünün kullanıma sunulacağı belirtiliyor.
Ben Insider'a katılmadım öyle bir şey olsa bile alamaz mıyım?

Üst Alt