merkel02
Kapalı Hesap
ben insider kullanmıyorum amaO insider kullananların genelinde var . Kaldırmanın bir yolu da yok bildiğim kadarıyla .

ben insider kullanmıyorum amaO insider kullananların genelinde var . Kaldırmanın bir yolu da yok bildiğim kadarıyla .

Gelen resmi sürüm de insider bir neviben insider kullanmıyorum ama![]()

ben insider kullanmıyorum ama![]()
Eğer orjinal w10 yüklü ise de onun cevabı da aşağı da Gelen resmi sürüm de insider bir nevi![]()
O insider kullananların genelinde var . Kaldırmanın bir yolu da yok bildiğim kadarıyla .
cahilliğime verin 
Aynen orayı zaten anlayabilmiş değilim madem güncelleme veriyorsun uygulama yükletmek niye ayarlardan gönderseneEvet öyle, dediğiniz gibi bunu sadece bilenler yükleyebiliyor. Gönderilen güncelleme de son Insider sürümü, bir fark yok. Denemek isteyenler yüklesin, gelmedi diye üzülmesin.
Zaten o listedeki herkes güncellemeyi alamıyor, nerden bilsin herkes güncellemenin uygulama yüklenip olacağını. Bu da ayrı bir ironi![]()
Daha öncede dediğim gibi o uygulama Windows Insider'ın ismi ve arayüzü değiştirilmiş hali. Insider ne yapıyorsa od aynısını yapıyor.Aynen orayı zaten anlayabilmiş değilim madem güncelleme veriyorsun uygulama yükletmek niye ayarlardan göndersene
vpn de denedim güncelleme iniyor ama hazırlanıyor dedikten sonra hatayı veriyor.dostum vpn kullanarak dener misin bazen sorun internet sağlayıcılarından kaynaklı oluyor
tamam teşekkür ederimcahilliğime verin
![]()
cahillik demeyelim biz ona bilgi eksikliği diyelim 
hafıza kartınızı çıkartıp deneyiniz bu sorun genelde öyle oluyorvpn de denedim güncelleme iniyor ama hazırlanıyor dedikten sonra hatayı veriyor.
Abartmak mı olanları yazdım direk. Dediklerimi hangisini bu sistemde yapabiliyorsunuz? Daha öcne ki yapılarda da düzelmişliği var fakat biraz geçtikten sonra tekrar aynı sorun başlıyor ki konu da millet başladı sorunları yazmayaönceki yapıda vardı şuan takılma yoksanki biraz abartmayı seviyorsunuz gibi
ip4s in 950 ye gore kolaylıklarını yazmamışsınız?

eski twet amaEvet arkadaşlar yeni bir tartışma konusu hayırlı olsun
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@Sensation @bulutsuzgece
Rezillik bu yaptığı başka bir şey değil. İlk günden belliydi hepsine vereceği. E madem hepsine vermeyecektin, niye ilk günden beri niye herkesi heveslendiriyorsun. Şu cihazlar alamayacak de, tamam bitti, anlarız. Fakat sen yayınlandığı gün sadece şu cihazlar aldı de, başka dalga yok de, bu bir şirketin yaptığına sığmadı. 2 oldu bu, 3 olursa zaten olmaz. KEPAZELİK.Evet arkadaşlar yeni bir tartışma konusu hayırlı olsun
@Sensation @bulutsuzgece
Sonuç olarak böyle bir şey olmadıEvet arkadaşlar yeni bir tartışma konusu hayırlı olsun
@Sensation @bulutsuzgece
Evet tweet eski Ama gelen iddialara göre Windows Insider programına katılan fakat resmi güncellemeyi almayan cihazlar için "opsiyonel yükseltme" olarak farklı bir Windows 10 Mobile sürümünün kullanıma sunulacağı belirtiliyor.eski twet ama
Ben Insider'a katılmadım öyle bir şey olsa bile alamaz mıyım?Evet tweet eski Ama gelen iddialara göre Windows Insider programına katılan fakat resmi güncellemeyi almayan cihazlar için "opsiyonel yükseltme" olarak farklı bir Windows 10 Mobile sürümünün kullanıma sunulacağı belirtiliyor.