papakudioflu
Emekli Yönetici
hayır, insidera katılmak önemli değil. Belirtilen durum insider sürecine dahil edilen cihazlar için geçerli.Ben Insider'a katılmadım öyle bir şey olsa bile alamaz mıyım?
hayır, insidera katılmak önemli değil. Belirtilen durum insider sürecine dahil edilen cihazlar için geçerli.Ben Insider'a katılmadım öyle bir şey olsa bile alamaz mıyım?
Ben Joe Belfiore'nin işlerini beğeniyordum mobil sistem konusunda. En azından gabe den daha ilgiliydi adam. Konferansta çıkıp anlatırken bile içten anlatıyordu. Gabe'in tek yaptığı "Bugün yeni yapı yok" demek. Başka bi halta yaramıyor bence.Mobilde Microsoft insanların güvenini çok kırdı.
Dümensiz gemi gibi nereye gittiklerini bilmeden ve kaplumbağa hızında ilerleyerek gidiyorlar.
Gidişatın umut vermemesi bir yana, mobilde payları ortadayken hala mobile gereken ağırlığı vermemeleri, kendi sistemlerine üvey evlat muamelesi yapmaları dayanılır gibi değil.
En az 1-2 senesi daha var bu sistemin...
2600 tl verip 950xl alacaksınız ama 500 liralık androdin yaptığı seyleri bile yapamayacaksınız. Guncelleme gelecek sistem gelisecek diye beklerken telefonunuz eskiyecek, paranız bosa gidecek. (Hatta o kadar sure sonunda o güncelleme de verilmeyecek). Eee ne diye o kadar para verdiniz o zaman? Diger tarafta hic degilse uygulama sıkıntısı bari cekmezdiniz 500 liralik androidi alsaydiniz. Cope gitse de 500tl giderdi. Hatta Microsoft'un kendi sistemine vermedigi uygulama ve ozellikleri daha once siz kullanirdiniz.
Boyle bir sacmalik soz konusu iste.
Kendi sistemine 5 kurus kıymet vermeyen adamın sistemine, gelistirici niye kıymet verip tenezzül etsin. Nasılsa Microsoft her uygulama ve özelliği androide de veriyor.
Bence Microsoft'u bi süre kendisiyle basbasa bırakın, şapkasını önüne alip bi düşünsün. Su Gabe ve ekibini bir şutlasın. Kullanıcıların ne istediğini bilen, rakip sistemleri iyi gözlemleyen bi ekip gelsin. Üstünden soyle 1-2 sene gecsin.
O zaman düşünürsünüz.
Mobilde Microsoft insanların güvenini çok kırdı.
Dümensiz gemi gibi nereye gittiklerini bilmeden ve kaplumbağa hızında ilerleyerek gidiyorlar.
Gidişatın umut vermemesi bir yana, mobilde payları ortadayken hala mobile gereken ağırlığı vermemeleri, kendi sistemlerine üvey evlat muamelesi yapmaları dayanılır gibi değil.
En az 1-2 senesi daha var bu sistemin...
2600 tl verip 950xl alacaksınız ama 500 liralık androdin yaptığı seyleri bile yapamayacaksınız. Guncelleme gelecek sistem gelisecek diye beklerken telefonunuz eskiyecek, paranız bosa gidecek. (Hatta o kadar sure sonunda o güncelleme de verilmeyecek). Eee ne diye o kadar para verdiniz o zaman? Diger tarafta hic degilse uygulama sıkıntısı bari cekmezdiniz 500 liralik androidi alsaydiniz. Cope gitse de 500tl giderdi. Hatta Microsoft'un kendi sistemine vermedigi uygulama ve ozellikleri daha once siz kullanirdiniz.
Boyle bir sacmalik soz konusu iste.
Kendi sistemine 5 kurus kıymet vermeyen adamın sistemine, gelistirici niye kıymet verip tenezzül etsin. Nasılsa Microsoft her uygulama ve özelliği androide de veriyor.
Bence Microsoft'u bi süre kendisiyle basbasa bırakın, şapkasını önüne alip bi düşünsün. Su Gabe ve ekibini bir şutlasın. Kullanıcıların ne istediğini bilen, rakip sistemleri iyi gözlemleyen bi ekip gelsin. Üstünden soyle 1-2 sene gecsin.
O zaman düşünürsünüz.
Çöpe atarkadaşlar bugün 950 xl siparişi verdim 2 güne gelir.Geldiğinde neler yapmalıyım?
Aynen geri gönder iphone alarkadaşlar bugün 950 xl siparişi verdim 2 güne gelir.Geldiğinde neler yapmalıyım?

Adres ver de sizin çöpe atsın.Çöpe at
Hiç bir şey yapmana gerek yok. Microsoft Hesabı ile oturum açıp WiFi bağlantısı kur ve güncelleme kontrolünü yap. Muhtemelen bir kaç tane güncelleme bulacak. Onları yükledikten sonra mağazaya girip sosyal medya uygulamalarını indir. Sonrasında ihtiyacın olan uygulamaları zamanla edinirsin.arkadaşlar bugün 950 xl siparişi verdim 2 güne gelir.Geldiğinde neler yapmalıyım?
Hayırlı olsun şimdiden, 950xl ye gelene kadar çöpe gidecek çok telefon var, sen keyfini çıkarmaya bak.arkadaşlar bugün 950 xl siparişi verdim 2 güne gelir.Geldiğinde neler yapmalıyım?
Sonu belli olmayan bi yola girdin, tebrikler. 1 seneye pişman olma garantili.arkadaşlar bugün 950 xl siparişi verdim 2 güne gelir.Geldiğinde neler yapmalıyım?