...decode...
Üye
Abi ilk eligible devices dediğinde içime bi şüphe düşmüştü, ulan acaba sadece bunlara mı gelecek güncelleme diye, bi de üstüne upgrade advisor cihazınız güncelleme için yetersiz dediğinde iyice şüphelerim artmıştı. Şimdi ayyuka çıktı iş. 7.8'den 8'e geçerken nasıl kazık atıldıysa 800, 900 gibi cihazlara şimdi aynı kaderi biz yaşıyoruz. Bunların işine gelse 820-920 için 1 ayda firmware'i adam edip finali yollarlar da anca dediğin gibi kıvırıyorlar.Kıvıra kıvıra sonunda dansöze bağladılar.
Daha çoğu kişi detayları okumadi, bu olay ortaligi cok sallar.
Dogrudan cevap verecek yuzleri yok, cevap olarak insanlara sayfa linkleri veriyorlar.
Abi ilk eligible devices dediğinde içime bi şüphe düşmüştü, ulan acaba sadece bunlara mı gelecek güncelleme diye, bi de üstüne upgrade advisor cihazınız güncelleme için yetersiz dediğinde iyice şüphelerim artmıştı. Şimdi ayyuka çıktı iş. 7.8'den 8'e geçerken nasıl kazık atıldıysa 800, 900 gibi cihazlara şimdi aynı kaderi biz yaşıyoruz. Bunların işine gelse 820-920 için 1 ayda firmware'i adam edip finali yollarlar da anca dediğin gibi kıvırıyorlar.
Diyebilirim ama maalesef gelmeyecek.Arkadaşlar biri bizlere de gelecek desin.
İlk sayfada linki bulunan yükseltme danışmanı uygulamasını yukledinmigençler ben neden göremiyorum güncellemeyi? Lumia 1520 8.1 kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?