ddnet
Üye
Arka planda evet, kontrol ettiğimde bir çok şey açık. Ama onlarda bana lazım. İnternet yaklaşık 30 Dk yol mesafem boyunca kullanıyorum. Arada bir oyunda oynarım. Konum her daim açık, parlaklık otomatik ayarda. Örnek; Bugün şarj çıkardığım saat 10:00. %77' den şuan %49' a düştü. Kullanım süresi 1 Saat 36 Dakika.
Lumia 630 da windows 10 guncellemesi alacak mi 8.1 almisti
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilgi aşağıdaki web adresinden alınmıştır.Benim soruma cevap yok mu !!!
Benim soruma cevap yok mu !!!
Mağazadan yükseltme danışmanını indirin ve uygulamadan güncelleme kontrolü yapın. Eğer cihazınıza wp 10 verildi ise güncellemeyi indirmeye başlayacaktır.
l630 a bir şekilde wp10da yükleseniz pek memnun etmez bu saatten sonra. Varsa bir büyüğünüze elinizde ki cihzı hediye edip uygun fiyatlı üst model bir lumia almak daha mantıklı örneğin ben 1 aylık 2. el l830 550tl ye aldım.630 yokmus deniyor ne yapmaliyim
l630 a bir şekilde wp10da yükleseniz pek memnun etmez bu saatten sonra. Varsa bir büyüğünüze elinizde ki cihzı hediye edip uygun fiyatlı üst model bir lumia almak daha mantıklı örneğin ben 1 aylık 2. el l830 550tl ye aldım.
Parlaklığı ortaya al, konum ihtiyaç değilse kapa gitsin. Özellikle parlaklık çok farkettirecektir.
Pm
Lumia 640xl
Arkadaşlar ;
Yeni kararlı sürüm acaba ne zaman gelebilir ..?
bende yokWindows 10 Mobile Yapı 10.0.14393.479 sürümü yayınlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?