dücane
Üye
950 XL için çift dokunma ile uyandırma özelliği geldi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@dücane
Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Evet her şey silinecek, acelem yok derseniz zaten telefona da güncelleme olarak yakında gelir.Hocam Allah razi olsun...beni düsünüp hatirladigin icin. Simdi WDRT´yi indirdim ve benim telefona da güncelleme gelmis. Anladigim kadariyla hersey silinecekmis, hangi sürümü yükleyecek acaba, sonucta Lumia 950 W10M ile piyasaya cikti, bir bilgin var mi ? Telelefonum Lumia 950
Windows 10 mobile 10586 vrersiyonlarından birini yükleyecek ancak benim cihaz da 950 ama gyiuncelleme görmedi bendeHocam Allah razi olsun...beni düsünüp hatirladigin icin. Simdi WDRT´yi indirdim ve benim telefona da güncelleme gelmis. Anladigim kadariyla hersey silinecekmis, hangi sürümü yükleyecek acaba, sonucta Lumia 950 W10M ile piyasaya cikti, bir bilgin var mi ? Telelefonum Lumia 950
Şu 2 bilgiyi atabilir misiniz?Windows 10 mobile 10586 vrersiyonlarından birini yükleyecek ancak benim cihaz da 950 ama gyiuncelleme görmedi bende
Sent from mTalk using lumia950
Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Evet her şey silinecek, acelem yok derseniz zaten telefona da güncelleme olarak yakında gelir.
Windows 10 mobile 10586 vrersiyonlarından birini yükleyecek ancak benim cihaz da 950 ama gyiuncelleme görmedi bende
Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Evet her şey silinecek, acelem yok derseniz zaten telefona da güncelleme olarak yakında gelir.
Size gelmiş ama hangi sürüme döner emin değilim.Buyur Hocam:
Hocam telefonu Almanyadan aldigim icin RM-Kodu degisiktir. Almanya icin bu güncelleme gelmis
TR cihazlarına henüz gelmemiş.Rm-1104_15400
000-TR
Size gelmiş ama hangi sürüme döner emin değilim.
Henüz güncelleme yok. Sunucudaki 01078.00053.16236.35xxx olmalı.
Ooo bize gelene kadar yıllar geçer şimdi acaba rm kodu kayıt defterinden değiştirilebilir mi? @Sensationbugün güncellemeyi yükledim lumia 950'ye. Cift tiklama ile uyandirma gayet iyi calisiyor, ama lumia 830 daki gibi hassas degil. Lumia 830 da hafif bir sekilde cift tiklayinca aciliyordu ekran, lumia 950 de neredeyse paramagim ile ekrana vuruyorum ki algilasin
Ooo bize gelene kadar yıllar geçer şimdi acaba rm kodu kayıt defterinden değiştirilebilir mi?
gelen giden varmı acaba nerden bakıyorsunuz tam olark ona göre flaslama yapacagımHenüz güncelleme yok. Sunucudaki 01078.00053.16236.35xxx olmalı.
acaba dokunma hassasiyeti ayarıda geldimi eldivenle vsMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?