merkel02
Kapalı Hesap
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradaki açıklamada ilk etapta daha önceden belirtildiği gibi bir kısım cihazlara verildiği ve ilerleyen zamanlarda listeye yeni cihazların ekleneceğini anlayabilirsiniz.
resmi olarak sadece bu cihazlara geleceği ve diğer cihazlara gelmeyeceği açıklanmadı halde bu kadar karamsarlık olmamalı.
şuan bu listedeki cihazlar verimli olarak final sürümünü çalıştırabiliyormuş.
ilerleyen zamanlarda diğer cihazların da verimli çalışması için uğraşıyorlar. yani ortada sözünde durmamak gibi bişey yok.
sadece bekleyin listeye zamanla diğer cihazlar da eklenecek.
Hocam sağolasın, dediklerini yaptım ama bu sefer de 1. sayfada verilen linke tıklanmıyor. Tıkladığım zaman hiç bir tepki vermiyor, mağaza sayfasına yönlendirmiyor. PC den gireyim diyorum uygulama bilgi içindir diyor ?? Bir bilgin var mı ?
Çünkü yok. Zaten Insider kullananların bir şey yapmasına gerek yok diye bildirildi.gerçekten Microsoft kalitesizliğini bir kez daha ortaya koydu.
640XL güncelleme aldık ama insiderden gerçekten farkı yok gibi. Firmware yayınlayacaklar mı cihaz için ne olacak ileriki süreçte?
dün akşam boş yere mi saatlerce geri dönüp yükseltmeye uğraştım ben o zaman hay Allahım ya.Çünkü yok. Zaten Insider kullananların bir şey yapmasına gerek yok diye bildirildi.
gerçekten Microsoft kalitesizliğini bir kez daha ortaya koydu.
640XL güncelleme aldık ama insiderden gerçekten farkı yok gibi. Firmware yayınlayacaklar mı cihaz için ne olacak ileriki süreçte?
Onizlemeleride kendilerinin olsun 8.1 gittiği yere kadar gitsin yaza da anroid alırım inşallahBari bir ön izlemeyi kurda içinde kalmasın
Her şey silinir. W10 kalır. Yedeğinizi alınız.W10 yükledim telefonda takılmalar var sıfırlama yapmalımıyım sıfırlarsam tekrar 8e mi dönecek yine w10 da mı kalacak bide verilerim kaybolur mu
Teşekkür ederimHer şey silinir. W10 kalır. Yedeğinizi alınız.
Benim de takıldığım nokta o işte. Daha iki hafta önce kendileri "Mart ayının ortalarında bir açıklama yaptı. Dedikleri; bazı cihazlar Windows 10 yükseltmesi için firmware güncellemesine ihtiyaç duyacak, bu güncelleme de Mart ayında yayınlanacak dendi. Yani Lumia olmayan cihazlar için Microsoft'un firmware güncellemesi yayınlaması söz konusu değil. Üreticilerin yayınlayacağı firmware güncellemesi için de Microsoft'un tarih vererek açıklama yapma şansı yok.Alamayanlardan "bazıları" ise firmware güncellemesinin ardından alacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?