Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
bu işten anlamayan kişileri 8.1.1 güncellemesine kadar anlamasını sağlamamız gerek sonrasını anlamasalar da olur artık :D

benim kastım yükleme saatinden ziyade hani "bu bir kritik güncelleme, şimdi yapmasanız bile x gün içinde yüklenecektir" gibi bi yazı çıkmıyor muydu? ben onu kastetmiştim
Güncelleme kontrolü yaptığınızda eğer bir güncelleme bulup bunu indirirse yükleme işlemine geçmeden önce sizin dediğiniz yazı çıkıyor. Eğer yükle derseniz direk yüklüyor, şimdi değil deseniz belirlediğiniz saatte yükler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki ya saat belirlemezsek?

Benim demek istediğim bu işlerden anlamayan kişiler için belli bir süre sonra sistem otomatik olarak en son güncellemeyi yüklemesi
Güncellemelerin yükleme saatlerini dilediğiniz saate ayarlayabilirsiniz. Mesela telefonunuzu şarj edip gece saatlerinde sizi meşgul etmeden güncellemesini sağlayabilirsiniz. Bunun dışında "kritik güncelleme" ibaresiyle bir güncelleme almışsanız bu güncelleme siz yüklemezseniz 72 saat sonunda kendisi otomatik yüklenir. Bunun dışında isteğe bağlı güncellemeler otomatik yüklenmez.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
dakamon

dakamon

Üye
Güncellemelerin yükleme saatlerini dilediğiniz saate ayarlayabilirsiniz. Mesela telefonunuzu şarj edip gece saatlerinde sizi meşgul etmeden güncellemesini sağlayabilirsiniz. Bunun dışında "kritik güncelleme" ibaresiyle bir güncelleme almışsanız bu güncelleme siz yüklemezseniz 72 saat sonunda kendisi otomatik yüklenir. Bunun dışında isteğe bağlı güncellemeler otomatik yüklenmez.
Şu kritik olayı iyi oldu. Güncellemenin ne olduğunu bile bilmeyen var bu telefonu kullanan. En azından onlara sormadan güncellemesini yapar.
Bide ben özellikle bizim ülkemizde daha amberda falan olanların çok olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu wp li ucuz telefonları ucuz diye alan çok insan var akıllı telefondan pek fazla anlamayan.

kendir52

kendir52

Üye
O değilde ms inşalah guzel bişe yaparda o kadar arkadaşıma aldırdım benı yuzustu bıraktırmasa.Bi de ekrana saat uygulaması bulamadım bilen yardımcı olabılır mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, Windows 10 tanıtımıyla birlikte teknoloji hayatına yeni bir terim katacak gibi görünüyor.

Phaptop

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bana göre şu milattan önce kalmış olan kalas video Player'i vede müzik çalar uygulamasını biraz daha geliştirseler çok süper olur ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tahminim Surface Pro Mini ile ilgili bişeyler olacağı yönünde.

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
son 27 saat :yuru:oley

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ogzhnoTr
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Neler olacak bende merak ediyorum bir çok arkadaşın dediği gibi 920 telefonum sonuna kadar gider bozulur o zaman duruma göre lumia alırım benim tek sebebim navigasyon du telefonu maximum kullanan biri değişim fotoğraf falan birde nette dolaşırım iyisi gelmez Ms Lumiaları geliştirmez ise samsung yada Apple

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Bi tane sızıntı olsaydı da, daha da heyecanlansaydık :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bi tane sızıntı olsaydı da, daha da heyecanlansaydık :)

Etkinlikten kısa bir süre sonra SDK'yı da indirmeye açacaklar.

Daha önce de söylediğim gibi Mobile sürümün ön izlemesini muhtemelen Şubat ayı içinde verirler.
SDK da belki Şubat'a sarkabilir.

• Beğen
Tepkiler: Osman Özer Öz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Etkinlikten kısa bir süre sonra SDK'yı da indirmeye açacaklar.

Daha önce de söylediğim gibi Mobile sürümün ön izlemesini muhtemelen Şubat ayı içinde verirler.
SDK da belki Şubat'a sarkabilir.
Muhtemelen şubat gibi:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bizler de yükleyecek miyiz öyle bir imkan varmı phone insider denmişti sanırım yanlış anlamadıysam sonra da Windows çalışanları oradan yükleyecek diye yazmıştı bir arkadaş

skynet

Üye
Keşke aynı gün bizede indirmeye sunsalar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Etkinliğe son 26 saat kaldı hazır mısınız :eller:

• Beğen
Tepkiler: Osman Özer Öz

Üst Alt