Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar bu etkinlikte bi kaç özellik tanıtılır ve ön izleme sürümü de şubat ayında yayınlanır,wp 10 un ise tam olarak özelliklerinin gelmesi ve yayınlanması ekim-kasım ayını bulur :)

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Son 25 saat :) Bu arada bence adı Windows 10 olacak komple tüm cihazlarda.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Biz böyle heyecanlanıyoruz ama etkinlik olduğu zaman güncellemeyi vermeyecekler, etkinlik oldu mu daha 1 2 ay güncellemeyi bekleyeceğiz aynı şuan beklediğimiz gibi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mary Jo Foley de öyle diyor. Ön izleme sürümü Şubat ayından önce yayınlanmayacakmış.

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gerçekten çok az kaldı. Etkinliğe son 24 saat kaldı :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Spartan tarayıcı (IENext) Chrome tarayıcının eklentilerini destekleyecekmiş. Eğer bu bilgi doğruysa bu tarayıcı gerçekten çok iş yapar.

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC, pirenuri ve Murat Alper
dakamon

dakamon

Üye
Spartan tarayıcı (IENext) Chrome tarayıcının eklentilerini destekleyecekmiş. Eğer bu bilgi doğruysa bu tarayıcı gerçekten çok iş yapar.
Bi zahmet yapsın ya. Yıllardır rezil oluyorlar IE ile. Bari bu sefer adam gibi bir şey yapsınlar.

yasiiin97

Üye
The Verge bu ayın sonunda Windows Phone 10 preview'in yayınlanacağını söylüyor

Emre

Üye

• Beğen
Tepkiler: Sensation
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yayını nereden izleyeceğiz?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Coştur bizi be Belfiore abicim ya coştur. Microsoft artık şöyle bir çırpıda android ve ios'i sistem bazında yakalasa fena olmaz. Çoğu kişiye karşın ve ms'nin şimdiye kadar ki yaptığı ilerlemeleri göze alsam bile sanki yarın fırtına kopacakmış gibi bir his var içimde. 0 Sızıntı çok acayip ve alışık olunmayan bir durum. Aynı şekilde hiç alışık olunmayan şekilde bir de süper güncelleme yapsalar olmaz mı ya söyleyin olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Konu buradan devam edecek mi yoksa etkinlik saatinde yeni bir konu açılacak mı temiz sıfırdan bir konu bence daha iyi olur tabi ben bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın @bulutsuzgece @papakudioflu

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Ön izleme sürümü ya ay sonuna kadar verilecek ya da Şubat ayının ilk 15 günü içerisinde verilecektir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
pirenuri

pirenuri

Üye
Uygulamalar bir bir güncelleniyor. Sanki bi hazırlık var ne dersiniz ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Anlayamadığım hala bu telefonlar neden kapalıyken şarj olmaz ve kapalıyken alarm çalmaz?

emz

emz

Üye
Anlayamadığım hala bu telefonlar neden kapalıyken şarj olmaz ve kapalıyken alarm çalmaz?

Note 3 de kapalıyken alarm çalmıyor. Hadi onu geçtim ama kapalı şarj olma seçeneği apple gibi opsiyonel olmalı. İlk takınca açılsın ancak sonra kapatılabilsin. Ve hiçbir şekilde boot ekranı olmasın özel şarj ekranı gelsin. Bu sayede hack olayını da engellerler. Bence gayet iyi olur :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Uygulamalar bir bir güncelleniyor. Sanki bi hazırlık var ne dersiniz ?
Ben güncellenen birşey göremedim. Twitter guncellendi yine o iğrenç tasarım devam ediyor. İnstagram Allaha kalmış. İyiki Aeries var

Üst Alt