Daha geçenlerde porticosunu bile almamış bir Lumia ile tanıştımGeçen gün Twitter'dan arkaplan resmi açıkken bir başlat ekranı görseli paylaştım. Bir bayan bunu nasıl yaptınız diye sordu. İki saat anlattım yapamadı. Meğer Windows Phone 8'miş telefonu hem de Lumia Amber![]()
Daha geçenlerde porticosunu bile almamış bir Lumia ile tanıştımGeçen gün Twitter'dan arkaplan resmi açıkken bir başlat ekranı görseli paylaştım. Bir bayan bunu nasıl yaptınız diye sordu. İki saat anlattım yapamadı. Meğer Windows Phone 8'miş telefonu hem de Lumia Amber![]()
Note 3 de kapalıyken alarm çalmıyor. Hadi onu geçtim ama kapalı şarj olma seçeneği apple gibi opsiyonel olmalı. İlk takınca açılsın ancak sonra kapatılabilsin. Ve hiçbir şekilde boot ekranı olmasın özel şarj ekranı gelsin. Bu sayede hack olayını da engellerler. Bence gayet iyi olur![]()
Muhtemelen şubat gibi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mary Jo Foley de öyle diyor. Ön izleme sürümü Şubat ayından önce yayınlanmayacakmış.
Ön izleme sürümü ya ay sonuna kadar verilecek ya da Şubat ayının ilk 15 günü içerisinde verilecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok anladık abi SağolasınM.J. Foley'in makalesinde önemli ayrıntılar var:
OneCore does not imply there will be just one Windows SKU, or version, however, even if Microsoft execs refer to the coming OS releases as "Windows 10" on its various devices. There will still be multiple Windows 10 variants, which will be optimized (and priced) according to screen size and device type.
With its new productivity and platforms charter, Microsoft has been stepping up its work to deliver its software and services across platforms from a variety of vendors, not just Microsoft only. At its Windows 10 consumer preview reveal this week, Microsoft's mission will be to show Windows users that the company plans to provide them with software and services that are more deeply integrated and fully featured than those it is providing on Android and iOS.

Çok anladık abi Sağolasın![]()
Çok teşekkürler abi Allah razı olsunBildiğiniz gibi Microsoft ekibi Windows 10'a başlarken, tüm cihazlar için tek mimari, tek çekirdek yani SingleCore hedefiyle başlamıştı.
Foley makalesinde kullanıcıların aklındaki karışıklığı, yanlış anlaşılmaları veya yanlış tahminleri önlemek adına şunları söylüyor.
Her ne kadar Microsoft yetkilileri çeşitli cihaz platformlarına gelecek olan sistem sürümlerinden "Windows 10" diye bahsetseler de, "Tek Çekirdek" yalnızca bir Windows sürümü olacağını ifade etmiyor. Yine de, cihazın türü ve boyutuna göre optimize edilmiş (ve ona göre fiyatlandırılmış) birden çok Windows 10 sürümü olacak.
Yeni platform ve üretkenlik hedefleriyle Microsoft, yazılım ve hizmetlerini yalnızca kendisiyle sınırlı kalmayıp çeşitli üreticilerin platformlarına da ulaştırarak çalışmalarını daha da ileriye götürdü. Bu hafta Windows 10 tüketici önizleme etkinliğinde Microsoft'un görevi, kendi yazılım ve hizmetlerini iOS ve Android'dekinden daha iyi entegre ve tam özellikli olarak sunma hedeflerini Windows kullanıcılarına göstermek olacak.
Bugünkü haberler ve makalelerden anladığım kadarıyla; mobilinden masaüstüne kadar yarın akşam dolu dolu bir "Windows 10" etkinliği bizi bekliyor. Slogan: "Windows 10" her yerde!
İyi geceler Maxicep WP ailesi...
Yarın akşam 19:00 burda olmayanı yakarım ona göre, yoklama alıcam![]()
İngilizcen iyi bu konuda bir yayın yapsan maxicep adına nasıl olur 
Çok güzel fikir benceTüm açıklamların için çok teşekkürler. Güzel paylaşımlarda bulundun. Umarım dediğin gibi olur ve ağzımız sulanarak izleriz. Sana bir önerim olacak skype tan yada google+ tan konferans falan yapsan yada twitch ten canlı yayını anlatsan ya bizeİngilizcen iyi bu konuda bir yayın yapsan maxicep adına nasıl olur
![]()

Tüm açıklamların için çok teşekkürler. Güzel paylaşımlarda bulundun. Umarım dediğin gibi olur ve ağzımız sulanarak izleriz. Sana bir önerim olacak skype tan yada google+ tan konferans falan yapsan yada twitch ten canlı yayını anlatsan ya bizeİngilizcen iyi bu konuda bir yayın yapsan maxicep adına nasıl olur
![]()
+1 mükemmel fikir. @bulutsuzgece özgür abiiiiiiiTüm açıklamların için çok teşekkürler. Güzel paylaşımlarda bulundun. Umarım dediğin gibi olur ve ağzımız sulanarak izleriz. Sana bir önerim olacak skype tan yada google+ tan konferans falan yapsan yada twitch ten canlı yayını anlatsan ya bizeİngilizcen iyi bu konuda bir yayın yapsan maxicep adına nasıl olur
![]()

+1 mükemmel fikir. @bulutsuzgece özgür abiiiiiii![]()
Tüm açıklamların için çok teşekkürler. Güzel paylaşımlarda bulundun. Umarım dediğin gibi olur ve ağzımız sulanarak izleriz. Sana bir önerim olacak skype tan yada google+ tan konferans falan yapsan yada twitch ten canlı yayını anlatsan ya bizeİngilizcen iyi bu konuda bir yayın yapsan maxicep adına nasıl olur
![]()