Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

aalpeer01

aalpeer01

Üye
Evet gözükmüyor :D
İe uüzerinden

Maxicep e giriş yaptın mı

Peki hocam bende de öyle oluyor ie den giriş yapmayınca hata diyor
Bu mesajı yazdım çıktım tekrar giremedim uygulama sürekli kapandı kalfırıp tekrar kurdum :)

Son düzenleme:

braayn

braayn

Üye
etkinliğe son 1 gün kala taaki 21.01.2015 saat 19:00'a kadar yorum yapmayacağım kapuğuma çekildim bu tarih ve saate kadar sadece forumdaki yorumları okuyup beğeneceğim.Kendi kendime totem yapıyorum...

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve ceza87
Serhan

Serhan

Üye
Telefonları pişirmişem , Gates'ide etkinliğe göndermişem.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim

saylhamiosun

Üye
Sanıyorum şöyle bir arayüz bile yeterli olacaktır biz beklentiyi yüksek tutmayan kesim için;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye
Yarin aksama kadar herkesin kafa yanacak sanirim [emoji38] [emoji38]

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gerçekten millet akıllı telefon kullanmayı bilmiyor. Adam Lumia 520 kullanıyor. Yok bu telefon güzel fotoğraf çekmiyor, Denim diye güncelleme geldi hiçbişey yok. Adama anlattım Denim ile gelenleri vay be diyor. Annem de Lumia 525 var. Sürekli güncelleme kontrol ediyor. O bile daha meraklı. Geçen denim güncellemesini yükledim. Klasörlemeyi keşfetmiş harika diyor :) Ama bizim 18-20 yasında ki gençler telefon kullanmak aciz.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, suyunsesi, braayn ve 3 diğerleri
Serhan

Serhan

Üye
Gerçekten millet akıllı telefon kullanmayı bilmiyor. Adam Lumia 520 kullanıyor. Yok bu telefon güzel fotoğraf çekmiyor, Denim diye güncelleme geldi hiçbişey yok. Adama anlattım Denim ile gelenleri vay be diyor. Annem de Lumia 525 var. Sürekli güncelleme kontrol ediyor. O bile daha meraklı. Geçen denim güncellemesini yükledim. Klasörlemeyi keşfetmiş harika diyor :) Ama bizim 18-20 yasında ki gençler telefon kullanmak aciz.
Ben her tarafını kurcalayarak kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Geçen gün Twitter'dan arkaplan resmi açıkken bir başlat ekranı görseli paylaştım. Bir bayan bunu nasıl yaptınız diye sordu. İki saat anlattım yapamadı. Meğer Windows Phone 8'miş telefonu hem de Lumia Amber:blink:

• Beğen
Tepkiler: MixRadio, braayn, Rainesto ve 1 kişi daha
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Geçen gün Twitter'dan arkaplan resmi açıkken bir başlat ekranı görseli paylaştım. Bir bayan bunu nasıl yaptınız diye sordu. İki saat anlattım yapamadı. Meğer Windows Phone 8'miş telefonu hem de Lumia Amber:blink:
Ali Kemal abi, millet android (özellikle samsung modelleri) yüzünden güncelleme nedir bilmiyor, o yüzden telefonlarında hiç güncelleme kontrolü yapmıyor ya da ekranda beliren güncelleme uyarılarını yok sayıyorlardır :D
ya bana güncelleme uyarılarını (model marka farketmeksizin) "bu ne?böyle bi yazı geliyor sürekli? ne yapayım" diye soran çok insan var

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Birde şöyle birşey var. Akıllı telefon kullananların %80lik kısmı güncelleme yapmıyor. Bizzat şahit oldum buna. Dersane arkadaşım fabrika çıkışıyla kullanıyor cihazını. Facebook'a tarayıcıdan giriyor. Bu bir nebze de Microsoft'tan kaynaklanıyor. Cihazlar güncelleme gelince malesef uyarı vermiyor.

pirenuri

pirenuri

Üye
Şuan 920me bişi olsa alacağım telefon yok valla. O kadar soğuttun beni mobil sektörden Microsoft:angry:

skynet

Üye
Sistem güncellemeleri belli bir süre sonra otamatik olarak yüklense keşke

• Beğen
...decode...

...decode...

Üye
Aynen, GDR1 güncellemesiyle bu özellik sisteme dahil edildi, saati siz belirliyorsunuz ve ona göre telefon güncellemeleri otomatik bir şekilde yüklüyor.

afwerker

afwerker

Üye
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
peki ya saat belirlemezsek?

skynet

Üye
Benim demek istediğim bu işlerden anlamayan kişiler için belli bir süre sonra sistem otomatik olarak en son güncellemeyi yüklemesi

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Benim demek istediğim bu işlerden anlamayan kişiler için belli bir süre sonra sistem otomatik olarak en son güncellemeyi yüklemesi
bu işten anlamayan kişileri 8.1.1 güncellemesine kadar anlamasını sağlamamız gerek sonrasını anlamasalar da olur artık :D
O konu kullanıcının isteğine bırakılmış bir durum değil, hangisi size uygunsa ona göre seçiyorsunuz.

benim kastım yükleme saatinden ziyade hani "bu bir kritik güncelleme, şimdi yapmasanız bile x gün içinde yüklenecektir" gibi bi yazı çıkmıyor muydu? ben onu kastetmiştim

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt