Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün ben de Ali Kemal'le bu konuyu konuşuyordum.
Hiç lafı geçmiyor ama açıkçası Microsoft'tan da akıllı saat bombası patlayabilir MWC'de.

HTC'nin akıllı saatinin hangi sistemle çıkaracağını ben de merak ediyorum açıkçası :)

Valla abi ben bekliyorum Microsoft'tan böyle bir hamle.

Bakarsın etkinlikte Joe amca elinde gizemli bir saatle sahneye çıkar
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

ErenMSC

Üye
Olaya sadece Mobil olarak bakmayın, PC içinde bekleyenler var bkz: Ben :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu etkinlikte telefon tanıtılacak mı?
Microsoft'un bu tür etkinliklerde pek cihaz duyurusu yapma alışkanlığı yok. Ama ufaktan Lumia 130/1335'in burada duyurulacağı kulağıma çıtlatılmaya başladı.

Haziran ayına kadar Üst düzey phablet gelmezse Galaksi S6 Artık.

Sen şimdiden parayı toparlamaya başla. O tarihlerde üst seviye Lumia cihazı duyurulması planlanmıyor.
Öncelikle "önizleme" sürümü verilecektir. (Yalnızca "Insider"a kayıtlı kullanıcılar için)
Ancak bu önizleme de hemen 21 Ocak'ta verilmeyecek.
Şubat ayı içerisinde dağıtılmaya başlanır diye tahmin ediyorum.
Ocak ayının sonunda Preview sürümünün yayınlanması konusunda kuvvetli iddialar geliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz
Rainesto

Rainesto

Üye
Bari etkinlikte yeni gelecek şeyleri tam olarak görebilsek

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bari etkinlikte yeni gelecek şeyleri tam olarak görebilsek

Evet önemli olan da bu.
Umarım yeterli zaman ayırırlar ve beklentileri bir nebze olsun karşılayacak şeyler gösterirler.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Evet önemli olan da bu.
Umarım yeterli zaman ayırırlar ve beklentileri bir nebze olsun karşılayacak şeyler gösterirler.

Abi messenger baloncuğu gibi ana ekranda simgelerin dolaşması yani işte o baloncuk gibi, api ile sağlanıyor bu da değil mi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi messenger baloncuğu gibi ana ekranda simgelerin dolaşması yani işte o baloncuk gibi, api ile sağlanıyor bu da değil mi ?

O baloncuk düzeni WP arayüzüne biraz ters. Yani Android araklaması gibi kalır.

Ancak elbette istenirse WP'ye de kendi arayüzüne uygun şekilde benzer bir yapı getirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ogzhnoTr
emz

emz

Üye
Aha son 1 gün :ehe Tarih yenilendi :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hiç sızıntı yok. Çok korkuyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar sizce bu beklentileri karşılayacak yenilikler açıklanır mı acaba? şahsi fikrim.. Hiç mi hiç sanmıyorum...ki şayet böyle bişiy olursa çok büyük bir sürpriz olur.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O baloncuk düzeni WP arayüzüne biraz ters. Yani Android araklaması gibi kalır.

Ancak elbette istenirse WP'ye de kendi arayüzüne uygun şekilde benzer bir yapı getirilebilir.
wp ye özel kare şeklindede olabilir aslında. Baloncuk olmadan program her açılışta zaten kasıyor konuşmak zor oluyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar tanıtımda bütün yeniliklere değinmezler. reklam aşamasında marketing için kullanılacak özellikler öne çıkartılır. diğerleri ise preview sürümü ile birlikte kullanıcılar tarafından ortaya çıkartılır. mesela örnek vermek gerekirse ayarlara eklenen bir özellikten ya da Usb OTG desteğinden tanıtım düzeyinde bahsetmezler üzerine vurgu yapılmaz belki ama bunun gibi özellikler sonradan kendi halinde ortaya çıkar.

Üst Alt