dilmenibrahim
Üye
şu insidere nasıl layıt oluyoduk
Pfd hesabı ile aynı bildiğim kadarıyla
Geçen gün ben de Ali Kemal'le bu konuyu konuşuyordum.
Hiç lafı geçmiyor ama açıkçası Microsoft'tan da akıllı saat bombası patlayabilir MWC'de.
HTC'nin akıllı saatinin hangi sistemle çıkaracağını ben de merak ediyorum açıkçası![]()
Microsoft'un bu tür etkinliklerde pek cihaz duyurusu yapma alışkanlığı yok. Ama ufaktan Lumia 130/1335'in burada duyurulacağı kulağıma çıtlatılmaya başladı.Bu etkinlikte telefon tanıtılacak mı?
Haziran ayına kadar Üst düzey phablet gelmezse Galaksi S6 Artık.
Ocak ayının sonunda Preview sürümünün yayınlanması konusunda kuvvetli iddialar geliyor.Öncelikle "önizleme" sürümü verilecektir. (Yalnızca "Insider"a kayıtlı kullanıcılar için)
Ancak bu önizleme de hemen 21 Ocak'ta verilmeyecek.
Şubat ayı içerisinde dağıtılmaya başlanır diye tahmin ediyorum.
Ocak ayının sonunda Preview sürümünün yayınlanması konusunda kuvvetli iddialar geliyor.

Bari etkinlikte yeni gelecek şeyleri tam olarak görebilsek
Evet önemli olan da bu.
Umarım yeterli zaman ayırırlar ve beklentileri bir nebze olsun karşılayacak şeyler gösterirler.
Abi messenger baloncuğu gibi ana ekranda simgelerin dolaşması yani işte o baloncuk gibi, api ile sağlanıyor bu da değil mi ?
Aha son 1 günTarih yenilendi
![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wp ye özel kare şeklindede olabilir aslında. Baloncuk olmadan program her açılışta zaten kasıyor konuşmak zor oluyor.O baloncuk düzeni WP arayüzüne biraz ters. Yani Android araklaması gibi kalır.
Ancak elbette istenirse WP'ye de kendi arayüzüne uygun şekilde benzer bir yapı getirilebilir.
pazarlığı benimle değil Joe ile yapacaksınBiz ona düz Şubat diyelim![]()