StartTheGame
Üye
Ses açma-kapama tusuna basınca inen panelden inşallah müzik ekranı kalkar. Çok çirkin duruyor
Bence kalkmamalı gerekli.. Kısa yoldan değiştirebiliyorsun müziği ne güzel işte ?
Ses açma-kapama tusuna basınca inen panelden inşallah müzik ekranı kalkar. Çok çirkin duruyor
Bence kalkmamalı gerekli.. Kısa yoldan değiştirebiliyorsun müziği ne güzel işte ?
Bence tam tersi de olabilir.
Bu uygulama kapalı kalabilir, bizler Phone İnsider uygulaması ile devam edebiliriz![]()
Bence bu uygulamada bir iş var. Surum numarası falan çok garip. Yapımcısı ms değil ve yapımcısının diğer uygulaması da bir garip. Anlamadım gittiWindows Previewer uygulaması mağazada uğraşlar sonucu bulunmuş. Uygulamayı şuanda bizler indirememekteyiz, büyük olasılık ile bu uygulama betayı almamız için yardımcı olacak. Diğer uygulama Microsoft çalışanları için kalacak herhalde.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Diğer uygulamayı kurdum. Microsoft Band uygulaması ve çalışıyorBence bu uygulamada bir iş var. Surum numarası falan çok garip. Yapımcısı ms değil ve yapımcısının diğer uygulaması da bir garip. Anlamadım gitti
Phone Insıder Çakma mı dediniz ? benim aklıma komplo teorisi geldi PFD ile aynı kullanıcı bilgileri ile çalıştığını demiştiniz kullanıcı bilgilerini çalmasın bunlar MS değilse yayınlayan bu neden olmasın ?